Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma od kud znam, zezam se, spavala sam, govorim treci put
e060.gif
spavaaaala sam!

Nego ako kome zafali upaljac kod mene je, mislim da sam ga ustanju i virtualno uzeti, naravno ne namjerno!:(

idi bre...pa kod mene u kući vanredno stanje, ako ne
mogu da sednem za komp....kad mi proradi crv..i kad
počnem da se pitam šta sam propustila....:mrgreen:

bem ti...ja sam totalni zavisnik.....:worth:

i ja...bili smo danas van grada ceo dan...a ja malo malo pa telefonom na net da vidim sta se desava...a u onom Novom Sadu ko za kur** nigde wi-fi interneta...kad mi dodje racun iz mts-a *ebala sam *eza:rotf::rotf::rotf:

i ja...bili smo danas van grada ceo dan...a ja malo malo pa telefonom na net da vidim sta se desava...a u onom Novom Sadu ko za kur** nigde wi-fi interneta...kad mi dodje racun iz mts-a *ebala sam *eza:rotf::rotf::rotf:

Moras virnut, kakva bi ti forumasica bila da ne viris....ja za koji dan idem na put, laptop nosim ako ne bude opcija za net, nemojte se zacuditi da vidite u novinama ludakinju kako tipka sa bandere:rotf:

:zcepanje:....jaoooo....ja kad izađem da se prošetam i to slučajno potreje
više nego što sam planirala....čim uđem u kuću...ko po pravilu prvo uključujem
komp..ako slučajno nije već uključen....:eek:...ali ti si me nadmašila..još nisam
počela telefonom da idem na Krstu....:rumenko:

Moras virnut, kakva bi ti forumasica bila da ne viris....ja za koji dan idem na put, laptop nosim ako ne bude opcija za net, nemojte se zacuditi da vidite u novinama ludakinju kako tipka sa bandere:rotf:

e vidis...kad zivis u propalom svetu...ovde ti bre mobilni operateri,za neke bezorazne pare prodaju modem i tel.karticu pa moz da forumasis i iz vode...sad...sto ce to da te osajdari po dzepu:manikir: druga je prica...

Bila sam u tvojoj situaciji, moji su klinci znali zvati iz skole svaki dan da im donesem nesto jer zaborave, jednostavno ne misle jer je mama doma i imaju oslonac. E onda sam rekla NE! Sad ciste svoju sobu, spremaju knjige i ne nosim im u skolu ono sto zaborave...jer sto bi bilo kad bi radila? Nek se uce, a tako najbrze uce!
Napravi neki plan i sve se moze stici, ali obavezno 2h dok djeca ne dodju iz skole ostavi za Krstaricu!:mrgreen: Pripremi i lovorovog lista ako rucak zagori zbog Krste da ga imas cim popravit!

Pa ti si fjaka savrsena zena!Zar,ne ?:zcepanje:
:super:

omg
današnja tema je "kako sam se upoznala sa čarima msn-a?"
a za vas odozgo mogla bi da bude "zašto se još uvek nisam upoznala sa čarima msn-a nego četujem po forumu?"
ok, ne mora msn može i icq ili štagod, smisao je valjda jasan.

Мени се свиђа тема. :)
Ја се на скајпу дописујем са мени драгим људима. Скајп сам открила пре пар година, пре тога сам на месинџеру била, али форум је нешто друго. И све у комбинацији једно са другим ми заиста прија.
(Још нисам отворила очи, уморна сам од семинара, а журим на састанак, па на посао, тако да не знам јесам ли промашила тему. :confused:)

jao ej, moje teme su potpuni dizaster
ja nisam imala dugo msn i to mi bilo bzvz
i onda me neki forumaši navuku, čak mi i otvore nalog i sve i ja samo da kuckam
i ne samo da mi je to bio prvi put da msn-ujem, nego sam popila pola čaše nekog kretenski jakog vina, a oni me odma uvukli u čet rum, kao, svi zajedno da pričamo
jao, ja navikla da kuckam polako, a ono mi se sve muti, a oni svi brzo onako kuckaju
krejsines
u tom trenutku je msn bio nešto najstresnije što mi se događalo
posle sam se tek navukla

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back