Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma kakvi
ja sam još mlada za snajku:mrgreen:

ovo sam ja kukala kako mi Baja nema curu (istina imao je tada samo 8 meseci, ali ja ko prava majka sa ovih prostora preterano vezanih za muško dete) uskukala da nađem snajku (malino su jako retki) I nađem i prijatelja:zper::zper::zper: i snajku
Ono uz prijatelja ide i prija ali ona ne forumaši.:mrgreen:
mlade deli 400 km razdaljine, ali kad je ljubav prava....

Ma videla sam ja kosama da si ti mlada i zgodna (i imas dobre cice:rumenko:) mislila sam mozda zena od brata...nije mi pala na pamet Bajina cura...ako ako...nek ljubav cveta...a ja sada kada god vidim psa setim se tebe i tvoje ljubavi prema njima:)

moje mlađe dete (11) je počela da forumaši negde na zvrku

kruška pod krušku

neće da:sije::strika:

moje na faceboocu...ako se tako piše....nemam poima....:rumenko:
stalno ratujemo oko kompa...šta ću kad mi crko laptop, a ne znaju
da ga poprave...kao nije ovo, nije ono...a nikako da otkriju šta mu
je:sad2:

nudile se neko veče da mi otvore profil tamo....rekoh ajte brišite
ni ovako ne postižem sve....:worth:

Žena na službenom putu, a muž ....

Sve je u redu, draga! Puno hvala na tvom lijepom mailu. Ne trebaš se brinuti za mene. Sve je u redu.

Kuvam sam i svakim se danom sve više čudim kako to dobro funkcioniše. U međuvremenu mogu to i pojesti bez da idem u bolnicu na ispumpavanje želuca.

Juče sam pekao krompir. Mora li se krompir čistiti? Dok se to peklo, otišao sam kupiti hleb. Kada sam se vratio, emajl u tiganju se skroz otopio. Nisam mogao vjerovati da tako malo može izdržati. Dim u kuhinji se razišao u međuvremenu, no mačka je crna kao gavran i kašlje. Otada panično bježi čim uključim šporet ili počnem lupati s tiganjima.
Kako, kao što znaš, moram najmanje jednom dnevno pojesti nešto toplo, mačka se više ne pojavljuje.

Reci, koliko se dugo kuvaju *eggs *? Kuvao sam ih dva sata, no nikako da postanu mekana. Daj mi napiši molim te, da li se zagoreno mlijeko može još za nešto upotrebiti? Da li da ga stavim sa strane dok se ti ne vratiš?

Imao sam lagani problem sa gulašom kada sam htio ugrijati konzervu. Nažalost je eksplodirala u mikrotalasnoj. Vratašca od mikrotalasne su izletjela kroz prozor i uništila naš lijepi staklenik ... i prozor isto. Kako je prozor bio zatvoren (moram ga držati zatvorenim kada kuvam jer inače uvijek dođu vatrogasci), izletio je skupa sa štokom. Udarni talas je bio strašan. Konzerva je nasuprot vratašcima izletela kao raketa prema gore, probila plafon i pogodila kćerku gospodina Simića, u sobi iznad kuhinje, tačno između nogu, no nije joj se ništa desilo.

Da li ti se već desilo da ti se prljavo posuđe uplesnivilo? Kako li je to samo moguće u tako kratko vrijeme? Ti nisi ni pune četiri nedjelje u Češkoj.

Iza sudopera štošta živi, mogao bi čovek snimiti. Otkuda dolaze samo svi ti gmizavci? Da li si ih možda ti tamo ostavila? Uglavnom, napokon sam se sabrao i išao oprati posuđe.

Draga, nemoj se molim te ljutiti i vikati, ali onaj dobar
porculan od tvoje bake je polomljen. Izgledao je tako čvrsto da mi nije bilo ni nakraj pameti da neće izdržati. Možda su 1.000 okretaja mašine za veš ipak malo previše. Usputrečeno, i ona je isto pokvarena. Prilikom centrifugiranja je veliki nož za rezanje mesa malo oštetio bubanj . I sada se
nalazi u zidu ... nož, ne bubanj. Bubanj je probio 30 centimetara zida od cigle i sada leži bez veze negdje napolju.

Dok sam jeo, zaprljao sam nažalost tepih u dnevnoj sobi i to
sokom od paradajza. Ti si mi uvijek govorila da se sok od paradajza ne da ničim izvući. Tu se varaš draga moja, fleka je odlično izašla, dlake od tepiha nažalost isto. Možda ipak nisam trebao uzeti nitro-razrjeđivač.

Frižider sam morao otopiti. Ti si uviek tako nespretna, led se dâ odlično odstraniti sa zidarskim čekićem. No, čudno, sada više ne hladi nego greje.. U svakom slučaju, meso je dobro pečeno, a jogurt, šampanjac i mineralna su eksplodirali.

Draga moja. U četvrtak sam zaboravio zaključati kuću. Mora da je neko bio ovde jer nedostaju neki vredni predmeti, no, novac sam ne čini čoveka sretnim, kako ti to uvijek kažeš. Ormar je isto prazan, ali, sigurno nije bilo puno u njemu jer ti uvijek kažeš da nemaš što za obući.

Kada sam juče uveče htio nahraniti zeca, prevrnula mi se
svijeća. Zec je sad bez dlake. Izgleda prilično smiješno. Ovim bio htio završiti za danas.

Sutra malo više. Nadam se da uživaš u miru bez mene i da se
dobro odmaraš.

Puno lijepih pozdrava!

Ne znam gde ovo da zakacim,placem od smeha....:zcepanje:

A eto moze da bude i tema za sutra....

Sta nadjemo kada se vratimo?

Ovdje ide moja uzrecica :je li realno?:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

evo predloga za sutrašnju temu....;)...jeste li snalažljivi, šta radite u nekim
vanrednim situacijama, paničite, ili prvo odradite šta treba, pa odna panika,
jeste li smotani i zbunjeni, ili vam mozak radi 300 na sat....itd.,...ako vam
se dopadne.....navalite....moglo bi da bude interesantno....;)

evo affrodiita je dala zanimljivu temu ako se slažete

ja obavezno pravim plan i program
ako nešto treba odraditi uvijek imam ono a šta ako krene nešto loše
uvijek plan B u rezervi imam,tako da iako se nešto desi ja to već očekujem:eek:

Da malo mrdnem temu, elem onaj Elleonorin post je nevidjen!
Kako sam letos bila dugo na sluzbenom putu, u vise navrata u Bugarskoj, to me je podsetio na situaciju kad mm ostane sam ili s cerom dok sam ja na putu
On me uvek p[rijatno iznenadi kad se vratim, jer ili nesto kupi od sitnica za dekoraciju, ili Mindjusici nesto novo od odece ili obuce, a i stan je uvek sredjen kad se vratim
Ako negde dem na dan, onda jedino sto nikad ne bi uradio je - da opere sudove
Znaci, to ni puskom

Jako sam organizovana i snalazljiva u skoro svim situacijama. Uvek prvo isplaniram nesto pa se posle trudim da sve ide po planu.
Kad negde otputujem, ostavim kucu u potpunom redu. Na poslu sam organizovana, cak i u stresnim situacijama. Optimisticna sam, ne panicim...
A mm... Druga prica. Najveci panicar na svetu... :D
Cak i kad sam se ja poradjala, on je bio uplaseniji i vise je panicio od mene... :mrgreen:
Kad negde otputujem (a putujem cesto zbog posla), ostavim cistu kucu, ispeglanu odecu... A kad se vratim, zaticem haos. Nije uopste organizovan, sudovi prljavi, odeca svud po podu, a o kupatilu da ne pricam. :lol:
Ali niko nije savrsen... :manikir:

Jako sam organizovana i snalazljiva u skoro svim situacijama. Uvek prvo isplaniram nesto pa se posle trudim da sve ide po planu.
Kad negde otputujem, ostavim kucu u potpunom redu. Na poslu sam organizovana, cak i u stresnim situacijama. Optimisticna sam, ne panicim...
A mm... Druga prica. Najveci panicar na svetu... :D
Cak i kad sam se ja poradjala, on je bio uplaseniji i vise je panicio od mene... :mrgreen:
Kad negde otputujem (a putujem cesto zbog posla), ostavim cistu kucu, ispeglanu odecu... A kad se vratim, zaticem haos. Nije uopste organizovan, sudovi prljavi, odeca svud po podu, a o kupatilu da ne pricam. :lol:
Ali niko nije savrsen... :manikir:

ima li neshto da nisi
tiki, daj se kontroliraj! :))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back