Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Doktoru se svidja tiki :lol:

Nije deci bas tako tesko...kada od rodjenja slusaju oba jezika,i oba jezika pocnu da pricaju istovremeno njima ti to dodje normalno...nas sin mesa ...ne mogu reci da ne...ali mnogo manje nego mama i tata mu...mi smo vec matori i umorni pa mozak blokira ..a njima to sve k'o podmazano ;)

Ne brini Tiki sto mesa,prevazice ona taj problem i to ce joj biti samo + u zivotu...a kazu i da dvojezicna deca lako savladjuju i druge jezike...

Vidim ja da doktor ne gubi vreme:hahaha:
A stvarno to za dvojezicu djecu ?ja sam mislila da je njima tesko zbog mesanja:think:

Slazem se sa tobom, elleonora...

Naime, moja svekrva je francuskinja i pocela je moju cerku uciti da prica francuski jos od 2 godine, kada devojcica jos ni srpski nije usavrsila.
Svekrva sa njom jos uvek prica samo na francuskom, tako da malena mesa oba jezika...
A zivi u Srbiji... Mogu zamisliti kako je nasoj deci koja zive "tamo"...
Znas kako im je kad i roditelje zbune:eek:

Kazem jednom mom muzu kako volim neku MJUZIKU:eek:
Kaze on sto volis:eek::eek:, kazem MJUZIKU i tu zastanem i mislim kako se kaze MUZIKA ili MJUZIKA:( Djeca kazu na eng. "mjuzik" , kad nam pricaju kazu MJUZIKA:zcepanje: i ja pokupila od njih :( I dan danas me zeza za MJUZIKU....
Tico neka mala prica oba jezika, ako bude zivila u Srbiji znace 100% srpski....samo nek frlja oba jezika, nece joj skoditi ;)

Znas kako im je kad i roditelje zbune:eek:

Kazem jednom mom muzu kako volim neku MJUZIKU:eek:
Kaze on sto volis:eek::eek:, kazem MJUZIKU i tu zastanem i mislim kako se kaze MUZIKA ili MJUZIKA:( Djeca kazu na eng. "mjuzik" , kad nam pricaju kazu MJUZIKA:zcepanje: i ja pokupila od njih :( I dan danas me zeza za MJUZIKU....
Tico neka mala prica oba jezika, ako bude zivila u Srbiji znace 100% srpski....samo nek frlja oba jezika, nece joj skoditi ;)
Tako je Fjaka ! Ma ja i ti delimo ista misljenja :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back