SESTRE KOVAC I K2

sveznalo

Ističe se
Poruka
2.834
Eh, kad cujem njihovu muziku, place mi se zbog dve stvari...
Prva je koliko su emocija unosili u njihovu muziku, znaci ne sam komponovanje, veci tekst..
Jedne od retkih koje su obracale paznju na to sta pevaju...
A druga je, kad vidim da se retko ko posle njih pojavio sa nekom dobrom pesmom koja ima lep tekst... Cast izuzecima naravno... Smatram ih najskolovanijim muzicarima u Srbiji i svakako najtalentovanijim... :)

Uvek kad slusam njihovu muziku, oci mi se nakupe suza... Pogotovu svrha ljubavi.... :rida: :lol:
Stvarno, neam komentar ni na sta vezano za njih... :)
Za fanove postavljam njihovu muziku pa da zajedno uzivamo... :D
I naravno, komentarisite... :)

Eh, kad cujem njihovu muziku, place mi se zbog dve stvari...
Prva je koliko su emocija unosili u njihovu muziku, znaci ne sam komponovanje, veci tekst..
Jedne od retkih koje su obracale paznju na to sta pevaju...
A druga je, kad vidim da se retko ko posle njih pojavio sa nekom dobrom pesmom koja ima lep tekst... Cast izuzecima naravno... Smatram ih najskolovanijim muzicarima u Srbiji i svakako najtalentovanijim... :)

Uvek kad slusam njihovu muziku, oci mi se nakupe suza... Pogotovu svrha ljubavi.... :rida: :lol:
Stvarno, neam komentar ni na sta vezano za njih... :)
Za fanove postavljam njihovu muziku pa da zajedno uzivamo... :D
I naravno, komentarisite... :)

Vau... :eek:

Cekaj... sta, ono kao mislis ozbiljno? :lol:

Ko je Aleksandra Kovac?A daaaaaaaaa,to je ona cupava sto dobila MTV nagradu pa se trti i izigrava veliku i "u primitivnoj Srbiji neshvacenu" zvezdu pevajuci onu jednu jedinu tako upeCatljivu pesmu da je se i ne secam,ali znam da je skroz prosecna.Ima jos kvalitetnih muzicara u Srbiji koje za razliku od Aleksandre Kovac neko i slusa... ;) ..Pozdrav Optimisto!

Ko je Aleksandra Kovac?A daaaaaaaaa,to je ona cupava sto dobila MTV nagradu pa se trti i izigrava veliku i "u primitivnoj Srbiji neshvacenu" zvezdu pevajuci onu jednu jedinu tako upeCatljivu pesmu da je se i ne secam,ali znam da je skroz prosecna.Ima jos kvalitetnih muzicara u Srbiji koje za razliku od Aleksandre Kovac neko i slusa... ;) ..Pozdrav Optimisto!

Mmmmm, Aleksandra Kovac je jedna od muzicara koji su bili najslusaniji dok si ti pisao u pelene... :)
Malo proguglaj i nadji malo raniju karijeru obe pa nesto komentarisi...
Ovako nema smisla raspravljati sa tobom ozbiljno... :bye:

Ti mislis da mene boli uvo da li je neki muzicar slusan ili ne... Decko, ja gledam kvalitet muzike... Ne da li se vrti po skandalu i svetu... :cool:
Svojim izjavama ponizavas sebe... Imao sam neko lepo misljenje o tebi ranije, ovim si sve rekao o sebi - koliki si balavac... ;)

U yeaaaaa :hahaha: :hahaha: :hahaha: ..Ne mozes ni da zamislis kako mi je misljenje jednog sasvim prosecnog forumasa koji place kad cuje pesme sestara KOVAC bitno..Ko da mi od tvog misljenja zavisi zivot.... :hahaha: :hahaha: :hahaha: ....Pozdravljam te :kiss:

Back