rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
Chekaj, stvarno si zvao babu da ti reshi problem sa mladjom sestrom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Chekaj, stvarno si zvao babu da ti reshi problem sa mladjom sestrom?
U cemu je problem? S obzirom na njegove i sestrine godine to nije osoba od 90 godina.Chekaj, stvarno si zvao babu da ti reshi problem sa mladjom sestrom?
a da ne govorim o bolestima pa cak i u zadnje vreme mnoge osobe koje su dobile rak grla zbog oralnog seksa.
a i seks otpozadi nije tako bezopasan!!!
cao!!!
kao osoba koja ima jako puno posla sa decom, mogu samo da recem da je slucaj tezak!!! devojcica je tinejdzer i bilo sta da joj se rece udje na jedno uvo i izadje na drugo ako joj se ne svidja. usput je mozda i u drustvu gde je normalno sa seksom u tako ranim godinama. a ujedno je Srbija puna ljudi koji resavaju probleme pistoljima. tko zna sta bi budala napravila ako ga covek prijavi policiji. a ima se i razlog da se prijavi. koji maloumnik!!! ovo je pedofilija u pitanju!!! koliko ona god voli budalu morao bi ga neko prijaviti!!! pa narode on je pedofil ako cemo gledati zakonski!!! nema covek mozga!!! trebao bi u zatvor bar 2-3-g.
a sa tvoje strane bi najbolje bilo da sa njom stalozeno pricas i da si uvek tu za nju!!! ali da pricas koje su mane ranog seksa!!! ovo bi mogao da pitas kod med.sestre u skolama ako toga jos ima u Srbiji. ako ne onda pitaj doktora koji bi te mogao uputiti na pravo mesto. ovde kod nas ima slucajeva devojaka koje su pocele sa seksom u njenim godinama, abortirale 2-3 puta i postale sterilne sa 17-18g. sada kad su ih prosle lude godine se kaju jer ne mogu nikada vise da bioloski postanu majke.
a da ne govorim o bolestima pa cak i u zadnje vreme mnoge osobe koje su dobile rak grla zbog oralnog seksa. a i seks otpozadi nije tako bezopasan!!! ma ne da mi se pricati o ovome !!! dovoljno sto vidim svasta!!! trebali bi pojedini doci u bolnice na odeljenja gde se lece bolesnici od raka pa im ne bi palo na pamet mnoge stvari!!! i sada ne zelim reakcije od ljudi koji ce odmah da me ubedjuju o tome kako je to normalni i sastavni dio seksa!!!
mozda ,ali ne sa mnogo partnera i u tome obimu koji je normalan medju pojedincima ovde.!!! i ne polupijan kad nemas pojma sta radis!!!
secam se kad sam ja bila njenih godina!!! tvoja je nesreca sto imas mamu bolesnu i otac ti nije tu!!!( AKO SAM DOBRO RAZUMELA IZ OVIH PRVIH POSTOVA, OSTATAK NISAM CITALA TAKO AKO TI JE NEKO PREDLAGAO NESTO OVAKO I AKO SE SVE RAZRESILI, SORRY NA SMETNJI)
a da ne govorim o bolestima pa cak i u zadnje vreme mnoge osobe koje su dobile rak grla zbog oralnog seksa. a i seks otpozadi nije tako bezopasan!!!
Rak grla zbog oralnog sexa?![]()
ni ja
aj me prosvetlite...
nema potrebe za ironijom,
dovoljno je prihvatiti to da samo zato sto imamo seks, ne znaci da znamo sve o njemu
konkretno za ovaj slucaj, hpv virus se prenese oralnim seksom i moze da izazove rak grla ako se ne lijeci
a buduci da se tek u drugom stadijumu raka pojavljuju simptomi tipa grebanje u grlu, preporuceno je svima koji su sa preko 5 ljudi imali oralni seks da odu na kontrolu radi povecanog rizika.
sto, naravno, ne znaci da osoba koja je imala samo jednog partnera na taj nacin nije zarazena jer je i taj jedan mogao da ima hpv
trenutno je u toku iztrazivanje koje ce pokazati postoji li rizik da zarazeni (pritom se misli na ove kojima je hpv stigao u usnu duplju) prenesu taj virus pljuvackom da druge djeljenjem pribora za jelo, ljubljenjem i sl.
tj. ne znam je li se zavrsilo jos ili ne, pocelo je u 2008
Za ovo znam, ali ne znam zasto je opasan seks "otpozadi".
zato sto se dobiaj rak debelog creva, a osim toga anal nije predvidjen za taj sport pa moze doci do fizickih ostecenja...
nema potrebe za ironijom,
dovoljno je prihvatiti to da samo zato sto imamo seks, ne znaci da znamo sve o njemu
konkretno za ovaj slucaj, hpv virus se prenese oralnim seksom i moze da izazove rak grla ako se ne lijeci
a buduci da se tek u drugom stadijumu raka pojavljuju simptomi tipa grebanje u grlu, preporuceno je svima koji su sa preko 5 ljudi imali oralni seks da odu na kontrolu radi povecanog rizika.
sto, naravno, ne znaci da osoba koja je imala samo jednog partnera na taj nacin nije zarazena jer je i taj jedan mogao da ima hpv
trenutno je u toku iztrazivanje koje ce pokazati postoji li rizik da zarazeni (pritom se misli na ove kojima je hpv stigao u usnu duplju) prenesu taj virus pljuvackom da druge djeljenjem pribora za jelo, ljubljenjem i sl.
tj. ne znam je li se zavrsilo jos ili ne, pocelo je u 2008