Alerog
Ističe se
- Poruka
- 2.560
......na kumu od kuma ...................chak me i savatala na svadbi (opravdanje =bio sam pijan)...........................![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
......na kumu od kuma ...................chak me i savatala na svadbi (opravdanje =bio sam pijan)...........................![]()
ma hajde, on je se salio, svi mi imamo bar neku dozu svesti gde nam je mesto......nije stvar u tome... nego da li si i ti nekad tako nesto osetila?
Da ima svjesti, ne bi to nikad rekao.
okana...ti se nikad nisi nasalila na neki uvrnut nacin?
Nema ovde finih.![]()
Idi pa se lijeci!Da li ste se ikada lozili na nekoga iz rodbine? neki ce reci da sam manijak, ali mislim da smo svi mi ponekad pozeleli nesto zabranjeno... u vezi sa nazivom teme: jednom mi je dobar drug pokazao jednu devojku i rekao kako je dobra i kako bi je...na moju konstataciju da mu je sestra, on je odgovorio: da, ali od strica...pri tome zlobno trljajuci ruke...![]()
Da li ste se ikada lozili na nekoga iz rodbine? neki ce reci da sam manijak, ali mislim da smo svi mi ponekad pozeleli nesto zabranjeno... u vezi sa nazivom teme: jednom mi je dobar drug pokazao jednu devojku i rekao kako je dobra i kako bi je...na moju konstataciju da mu je sestra, on je odgovorio: da, ali od strica...pri tome zlobno trljajuci ruke...![]()
Idi pa se lijeci!![]()
Nije bolesno pomisliti, vec OSTVARITI![]()
a ti volis meni da zavlacis... jel te palim? reci da znam![]()
Da li ste se ikada lozili na nekoga iz rodbine? neki ce reci da sam manijak, ali mislim da smo svi mi ponekad pozeleli nesto zabranjeno... u vezi sa nazivom teme: jednom mi je dobar drug pokazao jednu devojku i rekao kako je dobra i kako bi je...na moju konstataciju da mu je sestra, on je odgovorio: da, ali od strica...pri tome zlobno trljajuci ruke...![]()
Ne znam za vas, ali mi nismo... možda smo suviše zaostali, seljačine i tako to, ali nismo za te fore...
da....
kako sam sexi....![]()