Šestoro komšija čak 40 minuta tuklo doktorku

ma jelda jedino ti lupetash u ovoj prichi :manikir:
i to lupetash za medalju da nisi ti neki komshija koji je tukao babu pa si sad reshio nas da zamajavash :lol:
josh cesh i reci da je baba samu sebe istukla i da su modrice i udarci koje ima po telu lazhni :lol:
kakvi sve manijaci i lazhljivci sede po ovom forumu :kafa:
kao prvo gospođa se pohvalila sa dve sitne modrice na sakrivenim delovima tela a na licu i rukama što se lepo vidi na slici NEMA NIJEDNU flekicu a onamo su je gazili i tukli gde su stigli, toliko i više od toga ima svako od nas na svom telu skoro uvek pa nekada i gadnije , kao drugo pročitao sam ceo tekst i nije mi normalno da čak DVE različite komšijske porodice napadnu dotičnu a jedan komšija - treći sve to ladno posmatra sa strane.Znači nešto je trulo u državi danskoj tj. u celoj toj priči.

ma jelda jedino ti lupetash u ovoj prichi :manikir:
i to lupetash za medalju da nisi ti neki komshija koji je tukao babu pa si sad reshio nas da zamajavash :lol:
josh cesh i reci da je baba samu sebe istukla i da su modrice i udarci koje ima po telu lazhni :lol:
kakvi sve manijaci i lazhljivci sede po ovom forumu :kafa:

ako procitas vesti i na drugim mestima sem u presu videces da pise da je baba bez obzira sto je dr maltretirala komsiluk..da je leceni psiho pacijent..
ko ti kaze da nije sama pala niz stepenice, npr?
a onda modrice iskoristila da bi iscenirala pricu i izbacila komsije koje imaju decu koja joj ``skacu po glavi``..
vozac autobusa kome je vozilo otkazalo poslusnost i ubilo dvoje ljudi (nije bio pijan, ni agresivan, ni osvetoljubiv,,) zadrzan u pritvoru mesec dana, a ovde je njih 6-oro tuklo jednu bakicu i niko nije cak ni priveden.
ukljuci malo logiku..sve sto je objavljeno u novinama ne mora uvek da bude i stina.

Pa nesto ne stima u celoj prici, to je siguirno...ja sam da tucem nekoga 40 minuta mislim da bih mogao nakon tih 40 min. od njega da pravim punjene paprike... A i komsije su imale milion drugih prilika da biju babu, zasto bi je tek sad izubijali od batina? Normalno da ih je necim isprozivala... I jos zamisli slovenci boji srpskinju u Srbiji, a da niko ne izadje da joj pomogne, ma idi...

Pa nesto ne stima u celoj prici, to je siguirno...ja sam da tucem nekoga 40 minuta mislim da bih mogao nakon tih 40 min. od njega da pravim punjene paprike... A i komsije su imale milion drugih prilika da biju babu, zasto bi je tek sad izubijali od batina? Normalno da ih je necim isprozivala... I jos zamisli slovenci boji srpskinju u Srbiji, a da niko ne izadje da joj pomogne, ma idi...

6oro slovenaca 40 min jednu babu..
i napravili joj samo dve modrice..:)

alo kada bi neko nekog tukao i gazio i šutirao 40 minuta mislim jedan a ne njih šestoro , pa od te osobe bio bi neprepoznatljiv bilo koji deo tela , ruke i noge polomljene i u podlivima o glavi da ne pričam a da ne pričam kako bi svi unutrašnji organi bili samleveni od udaraca , misliim , ma ne ga mislim , nego sam ubeđen da baba laže

ako procitas vesti i na drugim mestima sem u presu videces da pise da je baba bez obzira sto je dr maltretirala komsiluk..da je leceni psiho pacijent..
ko ti kaze da nije sama pala niz stepenice, npr?

.

Koja baba , koji psiho bolesnik, koje stepenice , neka tvoja projekcija ili totalna nesposobnost da skapiraš temu :roll:

A da , ovde se radi o nečem ozbiljnijem od kresanja sa oženjenim ljudima što je ipak tvoj domen i sve preko i mimo toga ti se svodi na pusto lupetanje.

Koja baba , koji psiho bolesnik, koje stepenice , neka tvoja projekcija ili totalna nesposobnost da skapiraš temu :roll:

A da , ovde se radi o nečem ozbiljnijem od kresanja sa oženjenim ljudima što je ipak tvoj domen i sve preko i mimo toga ti se svodi na pusto lupetanje.

kao sto rezonujes na ovoj temi tako citas i onu koja jos nije zavrsena..
sta da ti kazem - ovce sluze za sisanje..;)

kao sto rezonujes na ovoj temi tako citas i onu koja jos nije zavrsena..
sta da ti kazem - ovce sluze za sisanje..;)

Mda , mnogo pameti treba da se zna i završetak onako baš forumski : al' sam vas zaje6ala , nisam ja švalerka dotičnog oženjenka već moja drugarica , ustvari je on muž od druge drugarice ...mada tako i deluješ sa sve onih par tapšačica na temi ti , prosto čoveku nije nivo ni slovo da ostavi da ga neko ne dovede u bilo kakvu vezu s vama .

A što se tiče ove teme i prebijanja jedne starije gospođe od strane slovenačkih slinavaca , psovanja srpske majke u sred Beograda , Srbije , njih šestoro na nju samu , mogu samo da im se ispovraćam po sred face i to kada im budu rebnute adekvatne kazne , a hoće...i po toj pobljuvanoj im nevaspitanoj dečurliji na kojima će neko pametan jednog dana isto da šilji ...snagu...a hoće i treba :bljak:

Mda , mnogo pameti treba da se zna i završetak onako baš forumski : al' sam vas zaje6ala , nisam ja švalerka dotičnog oženjenka već moja drugarica , ustvari je on muž od druge drugarice ...mada tako i deluješ sa sve onih par tapšačica na temi ti , prosto čoveku nije nivo ni slovo da ostavi da ga neko ne dovede u bilo kakvu vezu s vama .

A što se tiče ove teme i prebijanja jedne starije gospođe od strane slovenačkih slinavaca , psovanja srpske majke u sred Beograda , Srbije , njih šestoro na nju samu , mogu samo da im se ispovraćam po sred face i to kada im budu rebnute adekvatne kazne , a hoće...i po toj pobljuvanoj im nevaspitanoj dečurliji na kojima će neko pametan jednog dana isto da šilji ...snagu...a hoće i treba :bljak:

:eek::eek::eek:
da se neke stvari sagledaju na pravi nacin, potrebna je inteligencija.. tebi sa nacinom rezona ocigledno ona fali..
a otrov koji bljujes ima dvojako dejstvo..
ni svesni nisu oni koji to rade kad se sa sopstvenim otruju..
i posle im je djavo kriv:roll:

Godinama sam ovde ali mi ovakve pojave nikada neće biti jasne, nikada.

Eno ti ženo ceo podforum tamo gde carujete samo vas 2-3 i niko vam se ne meša niti ima želju, jer od onoga napraviste samo dno dna , a ti si našla da spamuješ ovu i više nego ozbiljnu temu svojim glupavim komentarima ...stvarno :dash:

'Ajde iživi se , izbaci frustracije , ja ti večeras neću smetati , a kasnije će valjda da se nađe neko normalan da ovo komentariše.

oštro oko sve primeti , vidiš i sama , nema nijedne ogrebotine na licu i rukama , da je neko ozbiljno tukao minut ili dva a ne 40 , ona bi bila sva ofarbana u podlivima na sve strane polomljenih naočara i makar sa napuklom usnom , ovu nisu ni pipnuli i to se vidi i iz aviona

sem ako je nisu tukli strucno i utrenirano - ne udarati po otkrivenim delovima..i udarati tako da ne ostaju modrice..
(da mi je da vidim koja stara osoba ima cvrste kapilare koji ne pucaju na pritisak)..

Zna se u kraju ko su ti ljudi, treba oni da izadju na ulicu nekad, uhvatili junaci da mlate staru zenu sa sve nacionalistickim antisrpskim poklicima usred Beograda. Nije dovoljno to sto su proterali toliko ljudi iz Slovenije, izbrisali ih kao da ne postoje, sad jos i ovo. Zamislite u SAD da neki stranci pretuku zenu i psuju joj majku americku. Policija bi ih otelila od batina i strpala u zatvor jedno 10-15 godina. Tako rade ozbiljne drzave.

Jos jedan genije. Jeste, poenta je da su stranci...

Medjukomsijski odnosi u zgradama su cesto uzasni, previse buke, nesavsno odlaganje smeca, lupanje i rad u neprikladno vreme itd.

I ne postoji neki jasan nacin kako to da se zauzda, pre nego sto dobije ovako ekstremni oblik, pa i onda mozda ce neko dobiti manju zatvorsku kaznu, ostali novcanu a zena treba da nastavi da zivi sa njima u istom ulazu.

Medjukomsijski odnosi ocigledno nisu motiv napada.:rtfm: Motiv napada je to sto je ona Srpkinja.:rtfm: Mislim, to vidi svaki prosecno- pomahnitali srpski 'patriota':rtfm::evil:

Back