Šestogodišnja devojčica proglašena za rasistu

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja od ovih rasista vise ne mogu da disem ovde, dajte mi vazduha, ljudi, vazduha!

U ovoj patriotskoj Srbiji su vrednosti toliko izopacene da cetrnaestogodisnjaci poput kolege Kamija misle da je znak naklonosti i prisnosti nekoga prozivati i vredjati najpogrdnijim rasistickim uvredama koje jedan um moze da zamisli

"crncugo," tepa im on, "crncugo moja, bas si crncuga!"

Verovatno slicne nezne stvari govori i Albankama ili Bosnjakinjama, i zadovoljno se smesi pritom, sav srecan i ponosan... a njihove suze i ne vidi

To ga je valjda Ratko Mladic naucio, i Milosevic, i Velja Ilic

Ja necu vise da budem Srbin, kako mudro kaze kolega Jomini. Ovo je uzas :(

A i ovaj Voja gore, uzeo nick Borko 72 Novi Becej. A što umesto Novog Bečeja ne stoji recimo Novi Harlem? Šta bi tome falilo? I mi sad kao treba da poverujemo da je ovo još jedna slučajnost, a?

Rasisto.

Pa novi becej je kul,tu nema crnaca :D

Ima jedna crna ovca,ali cemo nje veoma brzo da se ratosiljamo :D

Samo etnichki cisto stado daje cisto belo mleko:rtfm: :mrgreen:

Poslednja izmena:
Подржаваш ли "нови апартхејд", Affirmative action law, korumpiranu Truth and reconciliation comission, kriminal i nasilje koje se pravda posledicama aparthejda?

Мислим да ме ниси најбоље разумео............
Провео сам ''доле'' много времена......неке ствари гледам другим очима.....
а у Совето сам ишао редовно, без икада икаквог екцеса......
ја сам ти ''Micho'' by Setswana - добар човек.......и Dzu-Dzu (онај ко помаже другима)...... ,

Rekoncilation or nothing:D

Poslednja izmena:
Ja od ovih rasista vise ne mogu da disem ovde, dajte mi vazduha, ljudi, vazduha!

U ovoj patriotskoj Srbiji su vrednosti toliko izopacene da cetrnaestogodisnjaci poput kolege Kamija misle da je znak naklonosti i prisnosti nekoga prozivati i vredjati najpogrdnijim rasistickim uvredama koje jedan um moze da zamisli

Verovatno slicne nezne stvari govori i Albankama ili Bosnjakinjama, i zadovoljno se smesi pritom, sav srecan i ponosan... a njihove suze i ne vidi

Evo ga opet ovaj Hitlerov duhovni naslednik.

Nećeš da budeš Srbin, je li? A što ti nije palo na pamet da umesto tog ''Srbin'' staviš recimo ''Somalijac'', ili ''Nigerijac''? To kao slučajno, a? Šta ti misliš, da smo mi svi ovde sisali vesla?

Rasisto.

Evo ga opet ovaj Hitlerov duhovni naslednik.

Sto kaze kolega Grunf, ovoliko je moje zaljenje zbog tih grubih reci koje su mi upucene!

grunf3re1.gif

Upravo smo mi cetrnaestogodisnjaci takvi zbog vas starijih. Vi sedamnaestogodisnjaci mislite da se mozete nad svakim izivljavati a da to ne ostavlja posledice, mislite da ste najjaci na svetu :( Kada nas vredjate i bijete, u nama tako buja mlado rasisticko bice...

Deca moraju da nauce da se snalaze, surov je ovo svet...Nije nas tome ucio deda Ratko, niti imotentni Velja, vec vi...

Nemoj da se odrices srpskog nasledja, vec se bori protiv toga da oni tvoji drugari iz III2 Gimnazije ne upadaju na veliki odmor kod nas u Osnovnoj i ne otimaju nam pare za uzinu...

I videces kako ce ova Srbija biti bolje mesto za zivot...

Poslednja izmena:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1225633/Chocolate-face-girl-6-branded-racist.html

The parents of a six-year-old girl are outraged after their daughter was branded a racist for telling a black girl she had chocolate on her face.
They fear the incident could 'haunt' her throughout her time at school.
Sharona Gower had been eating chocolate mousse and was playing with a friend when she was chased by two 11-year-old girls.
When one of the older girls, who was black, said Sharona had chocolate on her face, the youngster replied: 'Well, you've got chocolate on yours.'
The older girl wiped her face and said: 'I've got nothing on my face, actually.'
The girl then complained to a teacher, who gave Sharona a telling off.

But when Michelle Gower, 34, went to collect her daughter from school, she was told the incident was 'racist' and that a complaint had been logged.

Ljudska glupost je neizmerna, toliko neizmerna i nemerljiva da bi' najradije ove borce za ljudska prava oterala pravo u...............Afriku. Rasistički ispad napravilo dete od 6 godina??? Božee, ima li te??

Da,pa da je priupita otkud zna da se komšija zove Adolf.

Meni se dešavalo da vikne ''To Džordže!'' I ja sad sve kapiram da je u pitanju Džordž Kluni, ali ona u poslednje vreme sve više prati politiku, pa se pribojavam da nije ipak reč o Džordžu Bušu.

Ukoliko stvarno ispadne da je reč o Bušu bojim se da bi naša veza mogla upasti u ozbiljnu krizu.

Back