Šešeljevi računi na stranim bankama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Зашто да буде затворена, није ти по вољи? Или зато сто РТС лаже? Или зато што је Кира провокатор?"

Из истог разлога из ког је затворена тема о тадићевим саветницима, коју сам ја поставио, који год то разлог био.

Chávez:
Ова тема је апсолутна провокација и лаж, ево доказа: http://www.vojislavseselj.org.yu/zahtevi.php

D-Devil:
На РТС-у уживо испред Шевенингена новинарка чита захтеве у којима се каже да Шешељ тражи да му се одмрзну рачуни у иностраним банкама. Ко ту кога лаже?

Sinoć smo imali temu da sajt Vlade Republije Srbije nije ažuriran. Vidim da će se još dosta pisati na ovu temu.
:roll:

no_problem:
Тема је провокација, лажи су пласиране и зашто ако је то доказано да постоји. Придружујем се захтеву за затварање ове теме.

Као што је лаж да је Шешељ потезао пиштољ на таксисте, а све телевизије то приказале :D

Chávez:
"Зашто да буде затворена, није ти по вољи? Или зато сто РТС лаже? Или зато што је Кира провокатор?"

Из истог разлога из ког је затворена тема о тадићевим саветницима, коју сам ја поставио, који год то разлог био.

Da li je Vaša "vest o stanju našeg društva" bila i u jednom zvaničnom mediju za informisanje ili će tek biti?
:roll:

Chávez:
"Da li je Vaša "vest o stanju našeg društva" bila i u jednom zvaničnom mediju za informisanje ili će tek bi"

Наравно да је била, пренео сам текст из Курира. Зашто је та тема затворена а ова није?

Dnevno glasilo koje objavljuje fotomontaže je glasilo zabavnog karaktera. Gomila imena prezimena i nekih čudesnih okolnosti samo ne - dokaza. Promenite novine.

"Dnevno glasilo koje objavljuje fotomontaže je glasilo zabavnog karaktera. Gomila imena prezimena i nekih čudesnih okolnosti samo ne - dokaza. Promenite novine."

Да ли ви то самоиницијативно допуњујете Правилник овог форума или се негде у Правилнику налази одредба да је дозвољено преносити вести са Б92 али не и из Курира?

Chávez:
"Dnevno glasilo koje objavljuje fotomontaže je glasilo zabavnog karaktera. Gomila imena prezimena i nekih čudesnih okolnosti samo ne - dokaza. Promenite novine."

Да ли ви то самоиницијативно допуњујете Правилник овог форума или се негде у Правилнику налази одредба да је дозвољено преносити вести са Б92 али не и из Курира?

Poštovani, iako stoji ODREDBA "da tema može biti zatvorena iz bilo kog razloga" ovde se manipuliše sa dve stvari - prvo tema je istina koliko i trač. Imali smo slučaj da neko sa koferom punim para dolazi kod nekog i upada policija a taj neko uopšte nije dao taj kofer sa parama što je policija očekivala da će uraditi a pre upada.

Vest o NOVIM zahtevima je ipak čulo mnogo više ljudi. Nadam se da će SRS izdati ZVANIČNO SAOPŠTENJE za javnost.

p.s. Glas Javnosti je glasilo istog vlasnika pa ipak tamo takva vest nije objavljena.

И на крају остаје чињеница да је тема о Тадићу затворена "из било ког разлога" а да тема о Шешељу није затворена "из било ког разлога", иако је притом прва вест потврђена из кабинета Бориса Тадића.

Šta kaže Dinkić za te račune?
a115.gif

Наравски да Шешељ има пара. Куј има има. Па јел човек писао онолике књиге? Баба Вишња баш купила ономад педерски испрдак Тони Блер и сексуални манијак Бил Клинтон. Турила сам за ногар испод креденац. Е то ви је децо сува истина. И засигура се ради о тим парама. Сат код коју ће банку да држи зависи од камату.

Obzirom da deo korisnika tvrdi da je odmrzavanje računa jedan od novih uslova dat haškom tribunalu, objavljen u dnevniku RTS-a, povod za ovakvom temom, drugi deo korisnika očigledno simpatizera ove stranke, tvrdi suprotno. U slučaju potvrde i jedne od ove dve vesti slobodni ste da temu pokrenete iz početka. Ovo za sada liči na sve samo ne na temu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back