- Poruka
- 33.100
Hoću i ja, hoću i ja!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samanta_:Ali se samo paci Jominia pocupace ti nos.![]()
Nemislim na tu sliku poslala sam mu na privatnu poruku sliku, nadam se da nije dobio srcan udar.![]()
![]()
![]()
![]()
jomini:Pa naravno kad je kampanja. Kako bi drugačije pomogao stranci? Izabrao je efektan način. Malo mazohistički, ali ipak je on takav čovek. Radikalan u svakom pogledu.
Naravno, opasan je on igrač.urospo:tacno zna sta radi i dokle ide...
Jomini ne ti ne, ipak ne zelim da dobijes srcan udar, vidis Kiro zbrisojomini:Hoću i ja, hoću i ja!!!![]()
Radikali ko njih pita.Korner zastavica:Samata,zaboravio sam jos onda da te pitam...zar SRS dozvoljava da se zene oblace ovako kao ti na onoj slici?![]()
Ma neću ja zbrisati, nema šanse. A u vezi tajne... Šta da vidim? :shock:Samanta_:Jomini ne ti ne, ipak ne zelim da dobijes srcan udar, vidis Kiro zbriso
Uplasio se covek.
Jomini vrati se malo nazad na ovu temu.
Znas sta sam ti u PP rekla? Onu tajnu...
Pa da vidis nesto....![]()
![]()
![]()
Ti vec volis SRSObersturmfuehrer:e ******* nista onda....zamalo da neka partija dobije novog clana![]()
Ha,pa ti ne postujes stranacku disciplinu?!?!?!Samanta_:Radikali ko njih pita.![]()
Ja se pitam.![]()
Samanta_:Ti vec volis SRS8-)
Znas sta je disciplina kad muski postuju disciplinu...Korner zastavica:Ha,pa ti ne postujes stranacku disciplinu?!?!?!![]()
Pa rekla sam ti vrati se a ti kad neces ne moras.jomini:Ma neću ja zbrisati, nema šanse. A u vezi tajne... Šta da vidim? :shock:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3384729&postcount=56Samanta_:Pa rekla sam ti vrati se a ti kad neces ne moras.
Sad svi cekaju moj odgovor strplivo.jomini:
Nema veze poslacu ti je na PP. Ali ne sad vec kasnije.Samanta_:Sad svi cekaju moj odgovor strplivo.
Ne ta....................![]()
Obersturmfuehrer:@all
i sta, sad sam ja ispusio, svi dobili PP, a ja sipak?
AhahahahahahahaObersturmfuehrer:nista onda....pitam se samo kako to da mene niko ne pita za put do plaze![]()