Šešelja ubija mržnja

Jel ima neshto o crvenoj veshtici??
Mira_Markovic.jpg

Truman:
E stvarno je Seselj ludak na kvadrat. Oni mu izgleda jos i nude da se brani sa slobode al' on nece! 'Oce covek da umre kao mucenik pa to ti je! Ovo vise postaje parodija...
Valjda je utripovao da je onaj, kako se ono zvaše... Isus! Možda misli da će posle i da vaskrsne... Svašta se zbiva u toj glavi, očigledno...

DellBoy-011:
"humanista" i "filozof" - sad me podseti, bio jedan takav srpski prijatelj, Danijel Šifer, pa ga uhvatili da je krao ženske gaće u butiku:lol:
A nećeš verovati, nisam banovan nikad, jel ti žao?:-D
lazes,..
Evo neka ljudi pogledaju na ovom forumu Politika stranicu broj 4 i vidjece tvoju temu"Strajk gladju ili post,.."koju su ti administratori-NA LOJ OPRAVDAN ZAHTJEV-KOMPLETNU BANOVALI jer su vrijedjao ljude na krstarici svojom "humanoscu".

giovaniI:
lazes,..
Evo neka ljudi pogledaju na ovom forumu Politika stranicu broj 4 i vidjece tvoju temu"Strajk gladju ili post,.."koju su ti administratori-NA LOJ OPRAVDAN ZAHTJEV-KOMPLETNU BANOVALI jer su vrijedjao ljude na krstarici svojom "humanoscu".
pa ne banuje se tema nego korisnik :lol:

temu mogu da ti zakljucaju ili izbrisu moderatori ili administrator.

neki cak mogu da je zatvore i tajnom sifrom :arrow:

PRAY THE LORD (ali samo ako napises u ponoc)

giovaniI:
lazes,..

Ahaaaa banovali su mi temu:lol:
pa tako kaži:lol:

Drago mi je da pratiš moje radove8-) Možda nešto i naučiš:-D

Back