goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Jel ima neshto o crvenoj veshtici??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
goxy:Jel ima neshto o crvenoj veshtici??
![]()
Valjda je utripovao da je onaj, kako se ono zvaše... Isus! Možda misli da će posle i da vaskrsne... Svašta se zbiva u toj glavi, očigledno...Truman:E stvarno je Seselj ludak na kvadrat. Oni mu izgleda jos i nude da se brani sa slobode al' on nece! 'Oce covek da umre kao mucenik pa to ti je! Ovo vise postaje parodija...
I mene je spopadao, više puta, ali nije moj tip:-Dgoxy:Giovani me spopao:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.......
ne pridavaj sebi toliko vaznosti,..Zemlja se ne okrece oko tebe.goxy:Ja sam hetero ,ne znam shta oce:-|........Pomishljam ali, bolje da ne mislim o tome![]()
a ti si onaj "humanista"koga banuju svaki dan zbog gluposti koje pise?DellBoy-011:I mene je spopadao, više puta, ali nije moj tip:-D
giovaniI:a ti si onaj "humanista"koga banuju svaki dan zbog gluposti koje pise?
Sad se sjecam.
lazes,..DellBoy-011:"humanista" i "filozof" - sad me podseti, bio jedan takav srpski prijatelj, Danijel Šifer, pa ga uhvatili da je krao ženske gaće u butiku![]()
A nećeš verovati, nisam banovan nikad, jel ti žao?:-D
pa ne banuje se tema nego korisnikgiovaniI:lazes,..
Evo neka ljudi pogledaju na ovom forumu Politika stranicu broj 4 i vidjece tvoju temu"Strajk gladju ili post,.."koju su ti administratori-NA LOJ OPRAVDAN ZAHTJEV-KOMPLETNU BANOVALI jer su vrijedjao ljude na krstarici svojom "humanoscu".
giovaniI:lazes,..
Evo neka ljudi pogledaju na ovom forumu Politika stranicu broj 4 i vidjece tvoju temu"Strajk gladju ili post,.."koju su ti administratori-NA LOJ OPRAVDAN ZAHTJEV-KOMPLETNU BANOVALI jer su vrijedjao ljude na krstarici svojom "humanoscu".