Шешељ штрајкује глађу

c006.gif

Strela:
vojislavseseljsq2.jpg

Сутра 12. новембра 2006. на ТВ Палми плус у 20.45 часова иде специјална емисија посвећена штрајку глађу Војислава Шешеља у Хагу!

Слобода за Шешеља!

А јел учествују у емисији и Стева Карапанџа, Воки Костић или још неко ко зна "тајне великих мајстора кухиње"......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ако он штрајкује глађу, ја сам "космонаут"............, па њему "крањске кобасице" избијају из оба ока. Не оне "српске" него "крањске"..........., ближе су му. Зато је он хтео што западније границе. А и због "Вегете"....................

e kako nemate mozga ni malo covek se zrtvovao i otisao dobrovoljno u hag da ga tamo ubiju da bi srbiji bilo dobro a vi se tu ismevate
razmislite malo sta bi bilo da ja stao iza imuniteta i izbegavao hag proganjali bi srbiju i zbog njega a ne samo zbog karadzica i mladica
a drugo nasi politicari treba da se zapitaju zasto im je NAJMLADJ DOKTOR NAUKA U HAGU I ZASTO KU NIKO NE POMAZE U ODBRANI svi koji su dobrovoljno otisli u hag dobili su svu pomoc vlade i garancije i svi su bili pusteni na slobodu osim njega i pokojnog slobe
razmislite malo zasto

svim pakosnicima i srbomrscima porucujem da ce on pobediti kao i uvek do sad

milos_ns_ks:
e kako nemate mozga ni malo covek se zrtvovao i otisao dobrovoljno u hag da ga tamo ubiju da bi srbiji bilo dobro a vi se tu ismevate
razmislite malo sta bi bilo da ja stao iza imuniteta i izbegavao hag proganjali bi srbiju i zbog njega a ne samo zbog karadzica i mladica
a drugo nasi politicari treba da se zapitaju zasto im je NAJMLADJ DOKTOR NAUKA U HAGU I ZASTO KU NIKO NE POMAZE U ODBRANI svi koji su dobrovoljno otisli u hag dobili su svu pomoc vlade i garancije i svi su bili pusteni na slobodu osim njega i pokojnog slobe
razmislite malo zasto

Милоше,тешко је неком ко искључиво гледа страначке интересе да сагледа и државне.Они му се неуклапају у план и програм!

milos_ns_ks:
razmislite malo zasto

Da, kazu da smo zatocenici Ratka Mladica, a govore da je Seselj sam otisao u Hag.
Kazu, niko ga nije terao.
Kako objasniti ovu kontradiktornost?
Sto vazi za jednog ne vazi za drugog, sto vazi za Srbe ne vazi za druge :roll:

Narod moze da pomogne na izborima, to je jedino sto moze i sto ce ucniti, sigurna sam.

Back