*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.190
Da, ima ceo dan da visim na krovu i da okrecem i zavrcem, a nikog nije briga kako ja silazim sa sopstvenog krova, da li glavom nadole, ili.........jomini:Sva sreća pa je nedelja.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ima ceo dan da visim na krovu i da okrecem i zavrcem, a nikog nije briga kako ja silazim sa sopstvenog krova, da li glavom nadole, ili.........jomini:Sva sreća pa je nedelja.![]()
Biljo,lutko,pa covek svasta moze da pomisli iz ovoga sto pises*BILJA*:Da, ima ceo dan da visim na krovu i da okrecem i zavrcem, a nikog nije briga kako ja silazim sa sopstvenog krova, da li glavom nadole, ili.........![]()
Nadam se da nece :wink:sumnjivo lice:Biljo,lutko,pa covek svasta moze da pomisli iz ovoga sto pisesops:
al bundy:Pa ako nemate Palmu plus ima ona prava Palma i ponovo se vratio Tata Brada bice to prava poslastica da razveseli dosadno nedeljno posle podne.
Coveku je dosadno onoliko koliko je sam dosadan, sto za mene ne vazi 8-)al bundy:Pa ako nemate Palmu plus ima ona prava Palma i ponovo se vratio Tata Brada bice to prava poslastica da razveseli dosadno nedeljno posle podne.
Strela:![]()
Сутра 12. новембра 2006. на ТВ Палми плус у 20.45 часова иде специјална емисија посвећена штрајку глађу Војислава Шешеља у Хагу!
Слобода за Шешеља!
Joj, da znash :shock:sumnjivo lice:Biljo,lutko,pa covek svasta moze da pomisli iz ovoga sto pisesops:
Како немаш?Радиш за паре или за славу?jomini:Nemam snage... Ali stvarno.
Slava Ti :wink:jomini:Za slavu.
Ako se pomerim, pashcu, nesto mi se manta, manta,sve mi se mantajomini:Pu pomeri se s mesta!![]()
al bundy:A koga sam ja to vredjao maloumni komunisto?
Милоше,тешко је неком ко искључиво гледа страначке интересе да сагледа и државне.Они му се неуклапају у план и програм!milos_ns_ks:e kako nemate mozga ni malo covek se zrtvovao i otisao dobrovoljno u hag da ga tamo ubiju da bi srbiji bilo dobro a vi se tu ismevate
razmislite malo sta bi bilo da ja stao iza imuniteta i izbegavao hag proganjali bi srbiju i zbog njega a ne samo zbog karadzica i mladica
a drugo nasi politicari treba da se zapitaju zasto im je NAJMLADJ DOKTOR NAUKA U HAGU I ZASTO KU NIKO NE POMAZE U ODBRANI svi koji su dobrovoljno otisli u hag dobili su svu pomoc vlade i garancije i svi su bili pusteni na slobodu osim njega i pokojnog slobe
razmislite malo zasto
svim pakosnicima i srbomrscima porucujem da ce on pobediti kao i uvek do sad
Da, kazu da smo zatocenici Ratka Mladica, a govore da je Seselj sam otisao u Hag.milos_ns_ks:e kako nemate mozga ni malo covek se zrtvovao i otisao dobrovoljno u hag da ga tamo ubiju da bi srbiji bilo dobro a vi se tu ismevate
razmislite malo sta bi bilo da ja stao iza imuniteta i izbegavao hag proganjali bi srbiju i zbog njega a ne samo zbog karadzica i mladica
a drugo nasi politicari treba da se zapitaju zasto im je NAJMLADJ DOKTOR NAUKA U HAGU I ZASTO KU NIKO NE POMAZE U ODBRANI svi koji su dobrovoljno otisli u hag dobili su svu pomoc vlade i garancije i svi su bili pusteni na slobodu osim njega i pokojnog slobe
razmislite malo zasto
svim pakosnicima i srbomrscima porucujem da ce on pobediti kao i uvek do sad