Шешељ не размишља о повлачењу после изборног неуспеха

kvk, na primer, izlazak na more, kosovo,.... i uopsteno, nacionalni interesi srbije i sve ono sto nam je zakinuto , ukradeno,
to su sve dugorocni ciljevi, i ne ostvaruju se za jedan mandat, mozda ni pet,
a mozda ce ih tek sledeca generacija ostvariti,
ali ako nema cilja, nece ga ni jedna generacija vise ostvariti

Šešeljeva besmrtna ideologija dobila je svoj konačni poraz.
To nije bila ideologija nego strašilo u cilju stvaranja privida da i od lošeg ima gore što je koncept koji je do sada uspešno prodavao svakom režimu čiju je opoziciju izigravao .

Ali njegovi anticivilizacijski svetonazori su našli novo otelotvorenje, baš ono kome i sam u poslednje vreme naginješ.

Ne znam samo da li to činiš spontano ili pak manje spontano... :think:

kvk, na primer, izlazak na more, kosovo,.... i uopsteno, nacionalni interesi srbije i sve ono sto nam je zakinuto , ukradeno,
to su sve dugorocni ciljevi, i ne ostvaruju se za jedan mandat, mozda ni pet,
a mozda ce ih tek sledeca generacija ostvariti,
ali ako nema cilja, nece ga ni jedna generacija vise ostvariti

Je li može preciznije, pobogu. :lol: Govorim o Statutu i Programu Srpske radiklne stranke; o Šešeljevoj tzv. Besmrtnoj ideologiji Srbije do Karlobaga, Ogulina, Karlovca i Virovitice. Žestoki obračun sa korupcijom i organizovanim kriminalom, šta...

Dakle, šta je tačno od toga ostalo? Koliko, tačno, ima bivših radikala u vrhu aktuelne vlasti u poređenju sa ostalima? Nemoj da mi pričaš nacionalni interesi Srbije jer to može biti odgovor svakoga ko god da je na vlasti, a za mnoge bogami može biti i Kosovo. :lol: Dakle, vrlo jasno i precizno: šta je to ostalo od SRS-a, ili bar šta je tačno ostalo da se može reći da su radikali pobedili, a u meri da se ne može reći da DS npr. pobedila isto.

Vojislav Šešelj...odlična procena antisrpske UDBE...da će se kod srpskog naroda, odlično primiti jedan ovakav cirkuzant i šarlatan...lik, čija je uloga bilo huškanje i pljuvanje...pričanje raznih smešnih pričica...tajna srpska oružja, knez dolgoruki, stižu Rusi, stiže Armagedon...lik, koji se razume u sve...na primer ekonomiju, a nikada ništa nije radio, sem što je prodavao maglu...kao i njegov učenik, aleksandar vučić....da li neko stvarno veruje, da je nadigrao Hag i pušten na slobodu...ŠEŠELJ, ČIJA JE PRAVA ULOGA DA KANALIŠE NEKI POTENCIJALNI BUNT I POZITIVNA DEŠAVANJA SRBA...DA IH KANALIŠE U PRAVCU POD KONTROLOM UDBE...LIK, ČIJA JE ULOGA DA ISMEJE SVE ŠTO IMA PREDZNAK SRPSTVA...na žalost, šešeljizam se odlično primio kod srba, evo i dalje su na vlasti njegovi desperadosi

Je li može preciznije, pobogu. :lol: Govorim o Statutu i Programu Srpske radiklne stranke; o Šešeljevoj tzv. Besmrtnoj ideologiji Srbije do Karlobaga, Ogulina, Karlovca i Virovitice. Žestoki obračun sa korupcijom i organizovanim kriminalom, šta...

Dakle, šta je tačno od toga ostalo? Koliko, tačno, ima bivših radikala u vrhu aktuelne vlasti u poređenju sa ostalima? Nemoj da mi pričaš nacionalni interesi Srbije jer to može biti odgovor svakoga ko god da je na vlasti, a za mnoge bogami može biti i Kosovo. :lol: Dakle, vrlo jasno i precizno: šta je to ostalo od SRS-a, ili bar šta je tačno ostalo da se može reći da su radikali pobedili, a u meri da se ne može reći da DS npr. pobedila isto.
pa nije tacno, dos na primer nikad nije propagirao a ni prakticirao nacionalne interese,
kao ni ostale nenacionalne stranke,
unistena je ekonomija, sva preduzeca prodata za euro,
unistena je vojska, sve oruzje istopljeno i prodato,
stremljenje ka eu i nato-u kao jedini cilj drzave,
sto automatski znaci gubljenje suvereniteta,
izrucivanje svih srpskih heroja hagu, kao izdaja pravedne ideoloske borbe za suverenitet,
skrnavljenje crkava i manastira na kosovu, .....unistavanje kulture kao jednog od nacionalnih interesa,
kao sto vidis, sve se to desilo za vreme zute bagre, i onda ti kazes i oni zastupaju nacionalne interese,
pa ne zastupaju, niti su ikad

pa nije tacno, dos na primer nikad nije propagirao a ni prakticirao nacionalne interese,
kao ni ostale nenacionalne stranke,
unistena je ekonomija, sva preduzeca prodata za euro,
unistena je vojska, sve oruzje istopljeno i prodato,
stremljenje ka eu i nato-u kao jedini cilj drzave,
sto automatski znaci gubljenje suvereniteta,
izrucivanje svih srpskih heroja hagu, kao izdaja pravedne ideoloske borbe za suverenitet,
skrnavljenje crkava i manastira na kosovu, .....unistavanje kulture kao jednog od nacionalnih interesa,
kao sto vidis, sve se to desilo za vreme zute bagre, i onda ti kazes i oni zastupaju nacionalne interese,
pa ne zastupaju, niti su ikad

Šta u ovom citatu objašnjava šta je ostalo od radikala u 2020. godini?

nisam mislila da ti se mora bas sve crtati,
al posto vidim da si nezadovoljan svakim odgovorom,
sta bi po tvome trebalo da uradi il ne uradi,
da bi ti rekao da vodi radikalsku politiku

Da li si ti ozbiljna? Ja te pitam šta je ostalo od radikala, a tvoj odgovor je uništena je ekonomija. Uništenje ekonomije je dokaz da je ipak nešto od SRS ostalo?

SNS podržava izručenje haških optuženika sudu. Štaviše, oni su optuživali demokrate da ih kriju. I ko misli da bi posle 2012. godine SNS prekinula saradnju sa Haškim tribunalom, strašno je naivan. Izručili bi oni i Mladića i Karadžića i sve druge.

Da li si ti ozbiljna? Ja te pitam šta je ostalo od radikala, a tvoj odgovor je uništena je ekonomija. Uništenje ekonomije je dokaz da je ipak nešto od SRS ostalo?

SNS podržava izručenje haških optuženika sudu. Štaviše, oni su optuživali demokrate da ih kriju. I ko misli da bi posle 2012. godine SNS prekinula saradnju sa Haškim tribunalom, strašno je naivan. Izručili bi oni i Mladića i Karadžića i sve druge.
ja sam ti rekla na primeru dos-a kako se ne vodi nacionalna politika,
ako to uporedis sa vucicem i sns-om, zakljucices da nista od toga nije bio slucaj u ovih 8 godina,
da li je to toliko tesko da se razume,
i kad ne znate dalje, onda jednostavno ubacite veliku laz,
zbog koje ja sad s tobom 3 sata treba da se preganjam,
koga je sns izrucio hag-u? a vase hipoteze i predpostavke, oni bi, kad bi, on ce...
su jdino sredstvo vase beznadezne borbe protiv istine

ja sam ti rekla na primeru dos-a kako se ne vodi nacionalna politika,
ako to uporedis sa vucicem i sns-om, zakljucices da nista od toga nije bio slucaj u ovih 8 godina,
da li je to toliko tesko da se razume,
i kad ne znate dalje, onda jednostavno ubacite veliku laz,
zbog koje ja sad s tobom 3 sata treba da se preganjam,
koga je sns izrucio hag-u? a vase hipoteze i predpostavke, oni bi, kad bi, on ce...
su jdino sredstvo vase beznadezne borbe protiv istine

Ama kakve veze ima poređenje sa pitanjem šta je ostalo od SRS-a. :lol: Hoćeš li mi sad u odgovoru porediti i istoriju Tuvalua sa Hong Kongom? :lol: Mislim, ja sam ti postavio prilično jasno pitanje: šta je od radikala ostalo?

Nisu to nikakve pretpostavke niti hipoteze. Niko ništa ne pretpostavlja. To sami naprednjaci kažu. Oni su optuživali DS da ne radi iskreno po pitanju saradnje sa Haškim tribunalom, nego da čak učestvuju i u pomaganju skrivanja nekih begunaca. Svako hapšenje su pozdravili i podržavaju maksimalno saradnju sa Hagom. Da bi oni pohapsili i isporučili sve te ljude govorili su javno, na skupovima, saopštenjim za medije, itd, kao i u tajnoj diplomatiji. Niko tu ništa ne pretpostavlja.

Pretpostavka bez osnove bi bila reći eee, da su se ovi još malčice krili, ne bi ih Vučić dao. :D

Nisu to nikakve pretpostavke niti hipoteze. Niko ništa ne pretpostavlja. To sami naprednjaci kažu. Oni su optuživali DS da ne radi iskreno po pitanju saradnje sa Haškim tribunalom, nego da čak učestvuju i u pomaganju skrivanja nekih begunaca. Svako hapšenje su pozdravili i podržavaju maksimalno saradnju sa Hagom. Da bi oni pohapsili i isporučili sve te ljude govorili su javno, na skupovima, saopštenjim za medije, itd, kao i u tajnoj diplomatiji. Niko tu ništa ne pretpostavlja.

Pretpostavka bez osnove bi bila reći eee, da su se ovi još malčice krili, ne bi ih Vučić dao. :D

Na kraju krajeva, to ti je i indikator koliko je jedva išta od radikala u današnjoj vlasti nije ostalo.

Za razliku od SNS i SPS, radikali se protive (takvoj) saradnji sa Haškim tribunalom.

Back