Шешељ избацује из Магистрата оне који су се залагали за коалицију са "Дверима"

И за крај наше дебате ове сезоне, да ти кажем да се ја лично, као Југословен и титоиста, са политичким ставовима др Драгана Петровића не слажем, но чињеница је да сте сви ви љубоморни на његове школе и знање о политици. Љубоморни сте и што има м*да да буде против режима премда (поштено и предано!) ради у државној установи из које режим може да га избаци сваке секунде, и да остане на улици. Нећете најбољег међу вама да послушате, него следите преваранте попут двераца, и зато сте и пропали, тзв. "Српски Националисти".
Ne vidim da je bilo ikakve *debate* izmedju nas- vidim da si ti izneo gomilu nekakvih polu i potpunih neistina koje si negde nacuo i prosuo si ih ovde da bi ostavio utisak dobro obavestene osobe u kafanskom smislu a onda kad sam ti trazio DOKAZE za te tlapnje nisi izneo ni jedan jedini (jer za neistine naravno i nema dokaza - upravo zato i jesu neistine) a onda si u daljem piskaranju gomilom besmislica i trivijalnosti (navodno o D. Jekicu) tj. klasicnim trolovanjem pokusao da prikrijes ovo prethodno opisano stanje tj. da sam dokazao da si lazov i manipulator- doduse *u (neuspesnom) pokusaju*
Ne secam se da sam te ikad pitao da li se slazes ili ne sa polit. stavovima dr D.Petrovica, ne znam zasto mi se ispovedas? Ili je i to polusaj neke forice u stilu naseg predsednika vlade koji kad hoce da ne odgovori na neko po njega neprijatno razoblicujuce pitanje umesto da da trazeni odgovor kaze ono cuveno -*A ako me vec pitate o ... pa krene o nekoj temi koja mu je laksa * a sto ga zapravo niko nije pitao.
Sto se tice *kolicine skola i diploma* dr Petrovica svaka mu cast samo se pitam zasto li mu je trebalo 15 godina da zavrsi prvi fakultet i to Ekonomski (diplomirao u svojoj 35. godini) koji bas i ne vazi za ekstra tezak fakultet a pri tom je Petrovic iz *solidne* porodice sto znaci da je imao dovoljno vremena za ucenje, nije morao da radi za vreme studija tako da ne vidim razlog da mu zavidim na tom postignucu. Njegovo prakticno *znanje* o politici me takodje nesto ne impresionira jer ne znam da li imas pretpostavku u koliko stranaka je dr Petrovic vec bio uclanjen ( insajderske informacije kazu da je cifra poprilicna - poslednja stranka u kojoj je bio pre ove sadasnje mu je bila naravno *vekicanstvena* SNS jer je bio *mlad i naivan* pedesetogodisnjak pa nije na vreme provalio da *je Vucic izdajnik*, hahaha sto govori takodje da je vrlo politicki pronicljiv, a nije ni koristoljubiv uopste hahaha ) pa ako bih zavideo njemu onda bi to znacilo da treba da zavidim i svim drugim preletacima a njih bar oko nas ima desetine hiljada. Ne govori mi to o bas nekom blistavom politickom talentu
A ako ti mene pitas (ha ha) ja se sa njegovim (teorijskim) politickim stavovima poprilicno slazem

Poslednja izmena:
Одслушах (тешком муком) монолог др Д. Петровића приликом гостовања код (нечујног) М. Миленковића. Језа ме ухватила кад` сам чула ко је све у комбинацији, ко прави "прву линију одбране" Србије. Све жутаћ до жутаћа. Од зла оца и још горе мајке.
Закључак: У ПРАВУ ЈЕ ДР ШЕШЕЉ ШТО НЕ ЖЕЛИ У КОАЛИЦИЈУ СА ОВИМ И ОВАКВИМ "ПАТРИОТСКИМ" СНАГАМА.

(...) Njegovo prakticno *znanje* o politici me takodje nesto ne impresionira jer ne znam da li imas pretpostavku u koliko stranaka je dr Petrovic vec bio uclanjen ( insajderske informacije kazu da je cifra poprilicna- poslednja stranka u kojoj je bio pre ove sadasnje mu je bila naravno *vekicanstvena* SNS jer je bio *mlad i naivan* pedesetogodisnjak pa nije na vreme provalio da *je Vucic izdajnik*, hahaha sto govori takodje da je vrlo politicki proniciljiv (...)

Е, ако по томе гледаш шта је практично знање, онда је бар јасно ваљда и теби да од СВИХ вас тзв. "Српских Националиста", једини који су показали практично знање, јесу Вјерица, Наташа, Красић ... па и Шаровић кога мрзите јер сте му такође завидни, па га је Шешељко морао практично деградирати "унапређењем"!
Сви остали, од дверских повереника у Магистрату, а који су сада попили к., via све ваше регистроване организације (неформалне групе не рачунам) које су све редом гостовале код Владе Ђукановића и позивале да се гласа за Николића и политичке странке и мудоње и владике, на овај или онај начин, мање или више, јели су и / или једу гомна са "вечитим дечаком српске политике".
Значи, када изузмемо набројане вадикале, и наравно "зле комуњаре", ОВО ЈЕ ВАША ВЛАСТ!

Poslednja izmena:
Е, ако по томе гледаш шта је практично знање, онда је бар јасно ваљда и теби да од СВИХ вас тзв. "Српских Националиста", једини који су показали практично знање, јесу Вјерица, Наташа, Красић ... па и Шаровић кога мрзите јер сте му такође завидни, па га је Шешељко морао практично деградирати "унапређењем"!
Сви остали, од дверских повереника у Магистрату, а који су сада попили к., via све ваше регистроване организације (неформалне групе не рачунам) које су све редом гостовале код Владе Ђукановића и позивале да се гласа за Николића и политичке странке и мудоње и владике, на овај или онај начин, мање или више, јели су и / или једу гомна са "вечитим дечаком српске политике".

Значи, када изузмемо набројане вадикале, и наравно "зле комуњаре", ОВО ЈЕ ВАША ВЛАСТ!

Zar nismo imali *kraj debate ove sezone*??? (... ali dobro bar ne trolujes vise o *Dejanu sa Ceraka*).
Pre ulazenja u nove digresije dugujes mi odgovore na ona stara pitanja ( i naravno ko smo *mi* a ko ste *vi* - koji je kriterijum podele-razgranicenja? )

Из овог интервјуа се види да, за разлику од Глишића, Бошко Обрадовић као председник дверске [прото]фашистичке странке не одустаје од намере да "освоји" Магистрат и преузме радикалску инфраструктуру кад се Шешељ представи, али непремостива препрека је и даље - Вјерица Радета!

http://srbin.info/2015/07/02/bosko-obradovic-za-srbin-info-pozivam-seselja-da-zajedno-srusimo-vucica-video/

Poslednja izmena:

Back