Šešelj ismejao đilasovce, evo šta je lider SRS rekao o zahtevu za ponavljanje izbora

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596

Jedna od najvaznjih informacija za Srbiju koju je objavio Alo za danas​

Moralni pobednik izbora Seselj ISMEJAO ĐILASOVCE Evo šta je lider SRS rekao o zahtevu za ponavljanje izbora​

Pametni studenti sad spremaju ispite za januarski rok, a ne luduju po ulicama na ovoj hladnoći, kazao je predsednik SRS Vojislav Šešelj.
- Za čije babe zdravlje da izađu na ulicu? Dosta je bilo manipulisanja studentima - izjavio je lider radikala za Informer TV.
Govoreći o zahtevima za novim izborima u Beogradu, oni bi doveli samo do novog fijaska opoziconih stranaka, smatra lider radikala.

- Dokle ćemo ići na glasanje? Dok jednog dana oni ne pobede? Ma, nemoj! - kazao je Šešelj.
https://www.alo.rs/vesti/izbori-202...ao-o-zahtevu-za-ponavljanje-izbora-video/vest
Stvarno se Seselj ne ponasa uredu, em je moralni pobednik na izborima, em ismejava Djilasovce koji su katastrofalno prosli na izboru...
Dokle nas ovo vodi u politici ?
:think:

Наш Војвода ће се и даље појављивати на ТВ Хепи и бићемо у прилици да слушамо његове Мудре Речи:

1703360791854.png

Sreca,ne gledam Hepy.
Зашто? Можеш многе паметне ствари да чујеш. Ја обавезно уз доручак упалим јутарњи програм на Хепи и у току сам са свим геополитичким и унутрашњим приликама.

Зашто? Можеш многе паметне ствари да чујеш. Ја обавезно уз доручак упалим јутарњи програм на Хепи и у току сам са свим геополитичким и унутрашњим приликама.
Doručak pa posle ručka na Hepiju i pre večere na Informeru a onda aktuelnosti. U malom prstu se drži geopolitika.

Kakve pametne stvari mogu da se cuju od glupog Marica i svih njegovih gostiju.

Čovek koji sve zna kao Lučić i Nestor.
Аутор ,,Деце комунизма" не може бити неко ко не зна информације.

Ето, погодио је да ће Нестор направити сјајан резултат. Иначе, ја господина Марића пратим и на твитеру, тако да сам стално у току са његовим активностима и објавама.

a sam si izdajnik
Кад дођеш из УСА у Србију тада можеш то да ми кажеш. Овако си само један од лицемера.
eto, i posle reci da niste crveno-crna koalicioja
Мани ме тих досманлијских НАТО кованица.

Blago tebi.Slušaš "pametne" stvari na Peconijevom Happy tv. Uopšte me ne čudi što nam ide kako nam ide, pored vas

Jedna od najvaznjih informacija za Srbiju koju je objavio Alo za danas​

Moralni pobednik izbora Seselj ISMEJAO ĐILASOVCE Evo šta je lider SRS rekao o zahtevu za ponavljanje izbora​

Pametni studenti sad spremaju ispite za januarski rok, a ne luduju po ulicama na ovoj hladnoći, kazao je predsednik SRS Vojislav Šešelj.
- Za čije babe zdravlje da izađu na ulicu? Dosta je bilo manipulisanja studentima - izjavio je lider radikala za Informer TV.
Govoreći o zahtevima za novim izborima u Beogradu, oni bi doveli samo do novog fijaska opoziconih stranaka, smatra lider radikala.

- Dokle ćemo ići na glasanje? Dok jednog dana oni ne pobede? Ma, nemoj! - kazao je Šešelj.
https://www.alo.rs/vesti/izbori-202...ao-o-zahtevu-za-ponavljanje-izbora-video/vest
Stvarno se Seselj ne ponasa uredu, em je moralni pobednik na izborima, em ismejava Djilasovce koji su katastrofalno prosli na izboru...
Dokle nas ovo vodi u politici ?
:think:
Pa da, kad je dobio izbore za predsednika, nije se bunio, išao na druge gde je "izgubio" od Milutinovića....
Šešelj je mogao da bude, ono što je danas Vučić, ali nije imao te ambicije....

Кад дођеш из УСА у Србију тада можеш то да ми кажеш. Овако си само један од лицемера.

Мани ме тих досманлијских НАТО кованица.
ti podrzavas MI, glas iz naroda samo zato sto verujes, nadas se da ce da se priklone Vucicu, [Seselju, i dacicu mozda], a ja ih podrzavam zato sto mislim da nece [idiot ko se proda, rece Nestor]; e, sad, ako sam ja pogresio, moguce je sve, onda sam ti duzan izvinjenje, i to nema veze sa mojim dolaskom

Back