Šešelj dobio ovlašćenje Zvezdana Jovanovića za reviziju postupka

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.853
Nakon što je lider radikala Vojislav Šešelj dobio ovlašćenje od Miodraga Ulemeka Legije, za reviziju postupka u slučaju ubistva premijera Zorana Đinđića, danas je ovlašćenje sa istim ciljem dobio i od Zvezdana Jovanovića.

Legija i Jovanović osuđeni na po 40 godina zatvora za ubistvo Đinđića.

Šešelj je na konferenciji za novinare u Požarevcu rekao da mu je i Jovanović potpisao ovlašćenje da mu bude pravni savetnik i da preduzme sve pravne radnje u cilju ostvarivanja prava na obnovu sudskog postupka.

Kako je naveo, podnošenje zahteva za obnovu procesa očekuje se krajem juna.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...enje-Zvezdana-Jovanovica-za-reviziju-postupka
Јесу ли то ,,Лауфери'' нешто озбиљно дојавили Шешељу па потеже ревизију поступка. Или је то још један промоцијски гаф ,,Великог комбинатора'' попут Остапа Бендера.

I posle ljudi beche oci kad im kazem da je Seselj samoljubivi narcis i gad bez ikakvog moralnog korena ili kodeksa...

- - - - - - - - - -

Covek koji je radio ono sto je radio za Slobu , na Vukovarskom ratistu i pre nego sto je stvarno poceo rat u HR (ali ja licno to racunam u rat iako zvanicno nije poceo) ne moze se nazvati nista drugo osim ljige...ali vole ga srbi masovno , sta tu imam ja da im kvarim ljubav...

sad su prestali da ga vole toliko masovno , ja ne shvatam zasto, ali ni tu ljubav im ne kvarim...

Back