seselj & co.

adem_ks:
verovao ili ne,kada je haradinaj bio ministar, on je isao [cuo sam] na kurs srpskog, i drzao je nekoliko otvorenih "foruma" sa srpskim predstavnicima, i to na srpskom jeziku. i mogao si videti da uvazava svaku prisutnu osobu, i da se prema njima odnosi sa postovanjem. a to nije radio ni g. rugova. ako imas kontakt sa nekim proveri, cista istina, gledao sam svojim ocima. to povodom tvog prvog pitanja. tvoja zadnje konstatacija je smesna, ako ja mislim da je neki politicar tu zbog novca, onda cu mu ja PRODATI svoj glas, a ne pokloniti. ali bilo kako bilo necu cak ni prodati moj glas osobi koja pokazuje svoj "ponos" narodu, ili vec sta je sve radio, moze mi sutra obecati "veliku" albaniju, ali ne bi dobio moj glas ako nije u najmanju ruku NORMALAN.
Та прича о Харадинају је,благо речено смешна.Невиног га послали у Хаг?Постао од избацивача,без школе,премијер и није почистио и побио све који су му се нашли на путу?И имао од српских министара само Славишу Петковића?А то о продаји гласова је занимљива ствар,ако ви стварно можете да продате своје гласове.Ми то не можемо.:confused:

Back