C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 44.193
Srbi vole da glume ludilo i da ne zive zakonski, vec cekaju da kap prelije casu pa sutra da ne daj Boze neki "Ceda" ili "Sonja" fasuje metak kako to kod Srba obicno biva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači, srmtna kazna za verbalni delikt.Predlažem da u tom slučaju vratimo smrtnu kaznu, pa da vidimo kome će još tako nešto pasti na pamet.
Srbi vole da glume ludilo i da ne zive zakonski, vec cekaju da kap prelije casu pa sutra da ne daj Boze neki "Ceda" ili "Sonja" fasuje metak kako to kod Srba obicno biva.
Oćete opet suditi američkim, francuskim i engleskim vođama?
Pa ih uzeti za savjetnike?
dodik u mlađim danima...punn kao brod...ali i Titanik je bio pun, pa je potonuoI ovog cemo da 'apsimo!
Pod "vi" mislim na većinu državljana Srbije.Ко то ми ?
Мислиш на Југословене, Комунисте, Усташе и Балије, пореклом из ОЗНА-е, по Београду и њеним институцијама !
Samo da ne uvedu neku smrtnu kaznu za sviranje *****.Znači, srmtna kazna za verbalni delikt.
Rame uz rame sa DNR Korejom
Pa to im je u opisu posla.Samo da ne uvedu neku smrtnu kaznu za sviranje *****.
Pogubili bi 99% politikanata...Vjekoslava prvog...
Može i nas komuniste da angažuje.Vojvodo crne trojke da organizujes pa fik.
Sve one koji su protiv strani placenici.Može i nas komuniste da angažuje.
Nije ni nama to strano.
Evo, MENE na pr ... onako honorarno.
А Бики да седи кући и хекла, јел?Može i nas komuniste da angažuje.
Nije ni nama to strano.
Evo, MENE na pr ... onako honorarno.
Od nje bi ja domaćicu napravio da bi joj sve pozavideleА Бики да седи кући и хекла, јел?![]()
Како, а да се не замериш овом ЛГБТ феминизму?Od nje bi ja domaćicu napravio da bi joj sve pozavidele![]()
Kad bi ona samnom jednu noć provela, E, tad bi shvatila u kakvoj je zabludi bila i šta je propustila sve ove godine.Како, а да се не замериш овом ЛГБТ феминизму?![]()
Еххх, ви, млади- само на љубав и секс мислите!Nije ona kriva, ON je kriv!