Servis mobilnih telefona

• Začetnik teme Začetnik teme gusha
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao..Imam Sony ericsson k800i..super je radio.i odjednom sad kad mu otvorim poklopac na kameru da bi je ukljucio ono mi pise ''Koristi se neka druga aplikacija,Zatvorite je pa tada pokrenite kameru''..Jel moze neko da mi kaze u cemu je problem...Hvala unapred..!!

Moj problem i nije neki problem, a i nije, cini mi se, komplikovan, al' meni nikako ne polazi za rukom da ga resim. Naime, u pitanju je 'zvonjava' telefona, a telefon je nokia e63. Ceprkao sam nesto oko onih '3D' zvukova i sada kada god mi telefon zvoni, i koju god melodiju da izaberem, pored te same melodije, na svakih 4, 5 sekundi zvonjave cuje se neki glas, nesto kaze i onda nastavi melodija i tako ukrug. Poiskljucivao sam sve oko 3D zvukova, misleci da je to u pitanju, ali i dalje mi tako zvoni telefon. Inace, sve te melodije kada ih pustim u 'tonovima' najnormalnije idu, al' kad jednu od njih postavim za zvono, ona zvoni kako sam vec objasnio?! Zna li neko da resi ovu moju veliku misteriju?! :)

zna li zasto posle update-a na ICS net mi posasavio,odem na google,nesto ukucam i kad otvorim te linkove,pise: web page not available,pa tek posle nekoliko refresh-a otvori...al tako je skoro uvek za bilo koji sajt...cak i facebook zeza,cesto kaze try again...a na youtubu na nekim klipovima se ne cuje zvuk,a nema razloga da se ne cuje...?!
signal je super,stranice nisu zauzete pa da je do njih...

kad fon povezem na komp da idem na net preko kompa koristeci fon,odnosno megabajte,sve je super...

u pitanju je Sony Ericsson Live with Walkman :)

sto da cinim?

zna li zasto posle update-a na ICS net mi posasavio,odem na google,nesto ukucam i kad otvorim te linkove,pise: web page not available,pa tek posle nekoliko refresh-a otvori...al tako je skoro uvek za bilo koji sajt...cak i facebook zeza,cesto kaze try again...a na youtubu na nekim klipovima se ne cuje zvuk,a nema razloga da se ne cuje...?!
signal je super,stranice nisu zauzete pa da je do njih...

kad fon povezem na komp da idem na net preko kompa koristeci fon,odnosno megabajte,sve je super...

u pitanju je Sony Ericsson Live with Walkman :)

sto da cinim?

Da li ste sami radio UPDATE uređaja? U tom slučaju može biti da UPDATE nije kopletno završen, ili je došlo do greške. Pokušajte ponovo da odradite UPDATE, a ako se problem bude javljao i ubuduće morate da posetite servis.

Imam problem sa Sony Ericsson xperijom 8.Od jedne osobe u imeniku ne primam poruke,a ona dobije obavestenje da je poruka primljena....kada stavim karticu u drugi telefon dobijem poruku,sto znaci da nije do kartice vec do telefona.Osoba nije u blok listi,cak nisam ni nasla u tel. tu opciju.Sta bi to moglo da bude?Hvala na odgovoru...

I ja imam problem sa Sony Ericssonom, samo malo drukcije prirode. Ja imam problem sa punjenjem baterije. Nekad kad ga stavim da se puni on jednostavno nece, i jedva nekako namestim da krene posle hiljadu vadjenja i namestanja punjaca i telefona. A i tad zna cesto da prekine, pa onda ponovo. I to me izludjuje. Menjao sam i punjac skoro, ali problem ostaje. Primetio sam da se situacija malkice popravi kada produvam one rupe na telefonu za punjac. Kontam da je to zato sto se napunila prasina unutra. Zna li neko sta treba da radim povodom ovoga. Da li ja mogu nesto sam uraditi da resim problem ili da ga nosim u neku radnju. Ili mozda da menjam telefon?

Molio bih nekoga ko ima ovaj telefon ili zna resenje za par problema...

- Zasto ne mogu da procitam ranije SMS poruke ? Mogu procitati samo poslednju i to dok ne ode u history...Znaci blejim samo u prazna polja gde treba da bude text, ne mogu da pratim prepisku...
- Zasto ne mogu da pristupim market plejsu ?
- Zasto ne mogu da izvrsim apdejt, stalno mi izbacuje neke error kodove ?
- Kako da promenim ringtone, tj personalizujem kontakte ?
Hvala...

Update pokusavam preko Zune softvera. Onda mi prijavi error code 80180048, cak i 801812DD. Nadjem tip and trics, fix problem ali prijavi da nije kompatabilna verzija softvera sa najnovijim Zune, ( Windows phone support tool - recovery ). Probam sa LAN diskonekcijom u toku updatea kao prepor. fazon sa foruma i nista. Kopam dalje i nadjem da Zune ne radi ( ! ? ) na 64 bit masinama Eeeee, je... ga !
Ocu da sredim ovaj tel. u cilju dalje postene prodaje. Ne svidja se meni Win7 filozofija. Ja sam prakticar, treba mi funkcionalan aparat...Ljudi, svaki savet je dobrodosao i zahvalan sam...

Poslednja izmena:
Kada na Google Play skineš neku aplikaciju za Android, ali preko kompa, znači da na kompu klikneš na Install pa da ti stigne na telefon - da li telefon mora da bude prikačen na Internet? Ja sam skinuo jednu aplikaciju na ovaj način i stigla mi je, ali kad sam probao još neku, ništa mi nije stizalo na telefon iako mi pod My Orders & Settings piše da su sve instalacije kompletirane. :neutral:

Imam veliki problem sa telefonom SE xperia x10 mini pro. Ne mogu da se ulogujem na google account, pise mi- This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services. Ne znam sta da radim, sve sam pokusala, sem da restartujem telefon skroz. Imam android 2.1, tako da ne verujem da je u tome problem. Ne mogu uopste da koristim market niti bilo sta drugo za sta mi treba google account. MOLIM VAS POMOZITE :(
Pozdrav

Samsung galaxy mini
imam problem koji nikako da rešim. Naime telefon se normalno puni, ali kad otkačim punjač pokazuje da se i dalje puni. Isto se dešava i kad priključim USB kabel i povežem sa računarom, kad isključim kabel on i dalje pokazuje da je konektovam preko USB-a. A kad telefon ugasim i ponovo pokrenem pokazuje da je baterija prazna i ne uključuje se. Probao sam i sa baterijom koja je u drugom telefonu napunjena 100% , ali bez uspeha. Kad vratim telefon na fabrička podešavanja on radi normalno sve dok se ne ukaže potreba da ga povežem na punjač a onda jovo-nanovo.. Update-ovao sam softver na gingerbread 2.3.6 i i dalje nema nikakvog pomaka.

Imam problem sa Xperia X8 nikako ne mogu da primam poruke a mogu da šaljem.Bio sam u romingu par dana pa se nešto možda poremetilo zvao sam mtel korisnički servis i rekli su da se najvjerovatnije izbrisao neki kod i da ga trebam unjeti ali nikako ne mogu naći gdje treba taj kod unjeti ako neko zna nek javi.

Poslednja izmena:
...........................URADILA SAM friwall telefona dva puta preko nokia suita...pa sam uradila i upgrade...i nista,,nije mi resilo problem,,1.telefon na dugme moze da se upali ali ne moze da se ugasi2 nije mi se digitron pojavio na telefonu3.niti se pojavuio nokia pleuer tako da imam problem pri pustanju videa..........sta da radim /?

Imam jedan problem oko iPhone 4s posto je na njemu bila sifra od 4 broja moja najmladja sestra je cackala po tome i neke brojeve upisivala i sada mi pise da je iPhone deaktiviran sta sada da uradim nmg da udjem nece da mi se pojavi tabla na kojoj mogu da unesem sifru nego samo mogu obavljati hitne pozive sta da radim pomazite?

Back