- Poruka
- 50.272
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, a kad sam je ja preporucio niko nije hteo da gleda.Gledam Say Nothing. Au. Skoro pa čista desetka do sad.
Usput i zgodna prilika da naučim nešto o Troubles.
Ambis neznanja je preogroman.
Promakla mi je ta preporuka, priznajem.Eto, a kad sam je ja preporucio niko nije hteo da gleda.
DIna Prorocanstvo odlicna serija. Meni se bas svidjela, ocekivao sam vecu ocjenu na IMBD-u, samo 7.3.
Filmove cu morati jos jednom da odgledam. Oba sam odlgedao u kinu a cesto mi se desava da filmove koje gledam tako brzo zaboravim. Ne znam je li to slucaj jos kod nekoga.![]()
Vrte se tri sezone, a bice i cetvrte.![]()
Jeste super, tripozna, kao i roman.One Hundred Years of Solitude
Serija..ocena 8,5
Glumci: Viña Machado,Jesus Reyes,Claudio Cataño
Sto godina samoće" priča o sedam generacija kolumbijske porodice Buendija, koja živi u fiktivnom gradiću Makondu. Porodica kroz decenije ima periode uspeha i gubitaka, a u srcu svega su likovi koji se bore sa usamljenošću, ambicijama i begom od sopstvene sudbine i prošlih odluka. Priču se smatra alegoričnim prikazom istorije Kolumbije.
Serija u režiji Aleksa Garsije Lopeza i Laure More snimljena je uz odobrenje porodice Garsije Markeza. Porodica je insistirala na tome da se serija snima u Kolumbiji i da glume isključivo kolumbijski glumci. Piščevi sinovi Rodrigo i Gonzalo Garsija radili su na seriji kao izvršni producenti.
Prva epizoda serije započinje prvom rečenicom romana, koja glasi: "Mnogo godina posle, gledajući u oči streljačkom vodu, pukovnik Aureliano Buendija setiće se onog davnog popodneva kad ga je otac odveo da vidi led."
Serija je jedna od najvernijih adaptacija koje je Netfliks ikad snimio.
Svidela mi se serija...za preporuku
Baš zato. Čekao sam da se približe kraju, pa da mogu da ih sve odgledam u jednom dahu (u jednom danu, eventualno u dva dana). Ko će sad da dočeka poslednju epizodu.Sto kasnis toliko. U petak bila 9. epizoda.
Markez je roman napisao u žanru magicnog realizma , što je verno preneto i u serijiJeste super, tripozna, kao i roman.