- Poruka
- 31.050
Odlična.
Pa i kratka. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za razliku od pojedinih serija koje imaju razočaravajuće krajeve ova je u totalnoj suprotnosti od toga. Tako da kada si u mogućnosti od mene topla preporuka.Godinama sam je tražio nakon tv premijere, i nakon svega zaboravio. Ali jeste mi ukrala svu pažnju tad. Malo mi frka da li bi i sad...
Hvala za podsećanje, možda je navatam. Da li je kraj razočaravajući?
Kad navrne zima jaka, gledam.Za razliku od pojedinih serija koje imaju razočaravajuće krajeve ova je u totalnoj suprotnosti od toga. Tako da kada si u mogućnosti od mene topla preporuka.
Odlicna serija..U jesen 2003. HBO je počeo prikazivati jednu od najbizarnijih serija u istoriji medija, često uspoređivanu s nikad prežaljenim Twin Peaksom. Carnivàle
Pogledajte prilog 1656365
u zadnje vreme nema serije ili filma u kojima nema toga..i da slažem se prosto neverovatno ..moram svaki put da premotavam takve sceneBlack Doves.....nije loše,zanimljivo....ali toliko da netfix protežira pederluk prosto neverovatno![]()
Ima, nego ne citas moje preporuke.u zadnje vreme nema serije ili filma u kojima nema toga..i da slažem se prosto neverovatno ..moram svaki put da premotavam takve scene
u zadnje vreme nema serije ili filma u kojima nema toga..i da slažem se prosto neverovatno ..moram svaki put da premotavam takve scene
Svidela mi se Dina -Prorocanstvo i sa nestrpljenjem ocekujem II sezonu