Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Istog smo mišljenja, s tim što ja gledam i Beyond bez obzira što je lajt kliše.

Ipak, meni je od nabrojanih The Expanse naj serija i za Mike MC prava preporuka ako je nije gledao.

Odgledao naravno...nekako se u tom periodu pojavio i Killjoys pa sam i nju odgledao...

odlicno mi je legla iako je Expance iz tog tria ipak TheBest...

mora probam taj Black Mirror

Fala svima :hvala:

dirk dzentli sizn tvo.
slabija od prve, ali jopet su se bas posprdali sa podosta konkurencije.
dalje, ahs vs... svi ostali. sizn tri. ono standardno... sagnite se kralju...

Au pa ja nisam ni znao da to Dirk Gently uopste postoji?!

Sad cu poskidam pa da izbindzujem

Auuuuuuuuuu odgledao sam prvu epizodu jedva pa ta serija je tesko g0vnooooo

- - - - - - - - - -

Odgledao naravno...nekako se u tom periodu pojavio i Killjoys pa sam i nju odgledao...

odlicno mi je legla iako je Expance iz tog tria ipak TheBest...

mora probam taj Black Mirror

Fala svima :hvala:

Odgledao ceo Killjoys.. ali mi nije nesto dobra. Neka prosecna serijica.. malo kvaliteta... The Expanse koji pominjes.. mislim da je bez veze uopste u istom postu pominjati Expanse i Killjoys....

Bolji je original Star Trek od pre 60 godina nego taj Killjoys.

Poslednja izmena:
Odgledao završnu sezonu Bron-a.
Odlična, sve do zadnje epizode, koja vrvi od patetike i praznog hoda dok se ne servira "dopunski tvist" (a on je veoma predvidiv).

U suštini, centralni slučaj mi je mnogo bolje "seo" u odnosu na treću sezonu, u kojoj su se autori, pak, mnogo bolje poigrali karakterima i sudbinama glavnih likova, posebno Sage.
U četvrtoj sezoni je centralna istraga prilično dobra, ali je sve ostalo podbacilo.

Generalno, zadovoljan sam serijom. Saga je odlično napisan lik, mada ostaje činjenica da je odustajanje Kim Bodnije od daljeg snimanja posle druge sezone bio veliki udarac za seriju, iako je i ovaj lik što ga je zamenio interesantan u svojoj sjebanosti.
Voleo bih da serija dobije još jednu sezonu, ali sa Kim Bodnijom. E to bi onda bio pravi kraj.

Poslednja izmena:
Ekipa putnika kroz vreme, s hrvatom Goranom Visnjicem u svom krugu, ponovo jase,kroz drugu sezonu `Timeless`.... Naravno,ovakva socinjenija po pravilu elegantno zaobilaze ili pak na svoj nacin tumace sve moguce paradokse koje ovakva tema namece, ali sta da se radi,scenario je tu,akcija,idemo...

Cekam da krene i treca sezona Propovednika (Preacher), kao i Covek u visokom zamku.(The Man in the High Castle)...Boze,Boze,sta ce dalje biti.:cool:

Tihe Looming Tower
imagejpeg

Prilozi

• IMG_0053.jpg
    IMG_0053.jpg
    38,7 KB · Pregleda: 5
Poslednja izmena:
Mislim da ce serija biti ok, ali, mnogima koji nisu citali knjigu cenim da ce biti prilicno dosadna u prvih nekoliko epizoda. Cisto da znate da se ne razocarate previse.
I ne vidim da ova serija ima buducnost i da ce imati vise sezona, jednostavno nema toliko materijala, sem ako ne odstupe debelo od knjige i razvodne radnju do besvesti.
Nisam detaljnije ispratio, da li je snimljena samo prva sezona i to je to, ili ce trajati vise godina?

Mislim da ce serija biti ok, ali, mnogima koji nisu citali knjigu cenim da ce biti prilicno dosadna u prvih nekoliko epizoda. Cisto da znate da se ne razocarate previse.
I ne vidim da ova serija ima buducnost i da ce imati vise sezona, jednostavno nema toliko materijala, sem ako ne odstupe debelo od knjige i razvodne radnju do besvesti.
Nisam detaljnije ispratio, da li je snimljena samo prva sezona i to je to, ili ce trajati vise godina?

Nekoliko epizoda dosadna? Odgledacu prvu ako bude dosadna ide delete.

Ima desetina odlicnih serija, filmova,knjiga... nelogicno je traciti vreme na nesto sto nas smara u nekoliko epizoda.

Back