Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Јесте,Ханибал је врх серија.

Iz nekog razloga, stojim na drugoj sezoni već pola godine i ne mogu da se nateram da nastavim... Zašto? Pojma nemam... Ne kažem da je loša serija, nego je nekako mračan i turoban ugođaj. Mislim, gledala sam sve i svašta, nasilje i izopačenost su sad kao dobar dan u skoro svakom filmu, ali mi nešto Hanibal baš posebno zapinje...

Iz nekog razloga, stojim na drugoj sezoni već pola godine i ne mogu da se nateram da nastavim... Zašto? Pojma nemam... Ne kažem da je loša serija, nego je nekako mračan i turoban ugođaj. Mislim, gledala sam sve i svašta, nasilje i izopačenost su sad kao dobar dan u skoro svakom filmu, ali mi nešto Hanibal baš posebno zapinje...

Па јесте тражи ипак пажњу,знаш како неке серије ударају на динамичност у смислу анимације за очи и уши а неке траже више пажње у смислу анимације за мождане вијуге,спорије су али када се загребе имају интелигентну конверзацију и добро упаковану причу.
У суштини најбоље серије су оне које закухају чорбу у којој има свега али у правом тренутку сврсисходно дозирано.

Poslednja izmena:
уместо да читаш књиге, ти гледаш серије :roll:

istina, nisam bas azuran u kupovini knjiga

ali, imam solidan fond knjiga na comp. to citam skoro redovno

Koliba.jpg

Poslednja izmena:
CIsto da se kratko umesam, poslednjih 20 i vise knjiga sam procitao na mobilnom telefonu. Samo se skine program "Aldiko" koji je besplatan u onoj prodavnici i instalira. Program otvara pdf i jos nekoliko razlicitih fajlova koji su za androide. Poslednje dve godine koristim taj nacin citanja. To znanci da voznja gradskim prevozom i cekanje u redu vise nisu gubljenje vrmeena, vec prilika da citam knjigu. Iskrena preporuka svima.

godless(neko je pisao o ovoj seriji, i nije pogresio)

u cetvrtoj epizodi ima atraktivne scene krocenja konja. mada se kroz celu seriju provlaci to neposredno rukavanje konjima

star trek discovery

vratili se u svoj, normalan svemir, valjda. tek se sad ne zna sta ce se desavati

The X-Files (season 11)

molder sve vise lici na sebe, tj razbarusenog, nekonvencionalnog lika iz kalifornikacije

Па јесте тражи ипак пажњу,знаш како неке серије ударају на динамичност у смислу анимације за очи и уши а неке траже више пажње у смислу анимације за мождане вијуге,спорије су али када се загребе имају интелигентну конверзацију и добро упаковану причу.
У суштини најбоље серије су оне које закухају чорбу у којој има свега али у правом тренутку сврсисходно дозирано.

Ne bih nista dodao ;)

@Shag Gde bas da stanes na 2 sezoni, koja je najbolja :D

oposlih search party S 02. skoro pa rufaro. znaci tu nedje. gluma, e gluma je rufaro.
zavrsih red dwarfa sizn ten. bas sam jatnopri iznenadjen. poceo jedanajestu, pa ono nije losa tventika, s'a zam.
eeee...
get da fakin sorti...
sa krisom o daudom i rej romanom... kakve serija bracozavisniciodserijaijapanskihdokumentaraca...
udrite... odma! alo bre! vot da fank!?

Back