Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

To nikako da odgledam.
probao da gledam pre izvesnog vremena...prekinuo posle druge epizode ...nije mi se dopalo
I ja sam jednom već počinjala da gledam tu seriju i izgleda da nisam ni do kraja prve epizode izdržala. Međutim, u poslednje vreme je nešto počela da mi se vrti po glavi, tako da sam oduvala prvu sezonu za dva dana. Očigledno zavisi od raspoloženja ili hormonalnog statusa. :mrgreen:

Sad se setih, serija Alaska Daily mi se mnogo dopadala. Ispostavilo se da su, time što su otkazali dalje snimanje serije, istu završili na najintrigantniji moguć način! 😎

na nekoliko foruma sam nailazio na pozitivne kritike serije
https://www.imdb.com/title/tt27444205/
Na moju vecnu zal za protracenim vremenom,odgledao sam je.Navelo me je da je gledam to sto je serija sf (volim da gledam) ali se ipostavilo da je jaaaako los mutant serije Silo.Ne bi da spojlujem seriju ali predsednik amerike koji je predstavljen kao totalna budala izjavljuje da su kravate osmislili srpski placenici negde oko 1600 god.Rasplet ocajan ,kraja nema,sledi nastavak.Barem su mogli da nadju lepu glumicu za svalerku predsednika amerike.Ova niti je lepa niti zna da glumi.Mogao bi .....da neduzim ,nemojte gledati.

https://www.imdb.com/title/tt10919420/
Kome su se dopale prve dve sezone ...ova je u istom stilu.....odledao i nije mi se svidelo
malo je forsiran kraj, ali meni se svidja....jedna od najboljih serija. mada, ja ih ne gledam nesto.

cekam sledecu sezonu alice in borderland, japanska serija i all of us are dead, juznokorejska sa zombijima.

Au kakvo kasnjenje.

Posto nista nisi napisao da ponovim moj review od pre dve godine. :D

Top je serija. :ok:

Prica, scenario je prva liga.

Atmosfera, muzika, zvuk, crtez, sve je top.

Glasovna gluma savrsena oskarovac Kenneth Branagh kao glavni zloca, Maya Erskine (3 nominacije za Emmyja) kao Mizu glavni lik, Masi Oka (Heroes) kao Mizuin pomocnik, Cary-Hiroyuki Tagawa kao Mizuina ocinska figura i ucitelj pravljenja maceva, Brenda Song kao princezica Akemi, Ming-Na Wen (Mandalorian) kao madam Kaji vlasnica bordela, George Takei (Star Trek)...

Verovatno najbolja crtana serija koju sam gledao. Ne znam sta bi moglo da se meri sa ovim.

Prosto steta sto nisu napravili igranu seriju.

Sve preporuke. :ok::

Au kakvo kasnjenje.

Posto nista nisi napisao da ponovim moj review od pre dve godine. :D

Top je serija. :ok:

Prica, scenario je prva liga.

Atmosfera, muzika, zvuk, crtez, sve je top.

Glasovna gluma savrsena oskarovac Kenneth Branagh kao glavni zloca, Maya Erskine (3 nominacije za Emmyja) kao Mizu glavni lik, Masi Oka (Heroes) kao Mizuin pomocnik, Cary-Hiroyuki Tagawa kao Mizuina ocinska figura i ucitelj pravljenja maceva, Brenda Song kao princezica Akemi, Ming-Na Wen (Mandalorian) kao madam Kaji vlasnica bordela, George Takei (Star Trek)...

Verovatno najbolja crtana serija koju sam gledao. Ne znam sta bi moglo da se meri sa ovim.

Prosto steta sto nisu napravili igranu seriju.

Sve preporuke. :ok::
Kasnim jer izbegavam da gledam serije :lol:
U nedostatku dobrih filmova.... prelazim na serije....
Ne pišem ništa jer uvek ima neko nešto da komentariše dal pozitivno ili negativno...ili ono sto se meni sviđa nekom se ne sviđa i obrnuto.
Možda da se meri Blade Runner - Black Lotus.

You
5.i završna sezona ove serije
Glumci: Penn Badgley,Victoria Pedretti,Charlotte Ritchie

Šarmantan, intenzivno opsesivan muškarac Joe Goldberg. ide u ekstremne mere kako bi se uklopio u živote onih kojima je opčinjen pretvarajuci se u seriskog ubicu.Da bi konacno u završnoj sezoni dobvio šta je zaslužio i to od svojih potencijalnih žrtava

You

Šarmantan, intenzivno opsesivan muškarac Joe Goldberg. ide u ekstremne mere kako bi se uklopio u živote onih kojima je opčinjen pretvarajuci se u seriskog ubicu.Da bi konacno u završnoj sezoni dobvio šta je zaslužio i to od svojih potencijalnih žrtava

Serija je festival krindža

You

Da li ti se dopala serija?

Back