Шеријат у суду БиХ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne postoji i ne treba da postoji,ali treba da postoji kod svakog od nas dovoljno tolerancije da shvatimo da nasi postupci,pa tako i oblacenje moze uvrijediti nekoga drugog,u odredjenoj situaciji.Zamisli da sam ja sudija i dodjem na posao sa sajkacom na glavi.Sajkaca nije zabranjena,dakle mogu komotno u Sarajevo na posao u sud.

Tja, u sudnici nije dozvoljeno nošenje nikakvih kapa, kačketa, šešira, fesova, šljemova i tome slično, tako da....

Ali sad ozbiljno, ne vidim zašto je neko uvrijeđen ovim. Naprotiv, ona se pokrila upravo da ne bi vrijeđala. Tako joj vjera nalaže, ni ja se sa tim ne slažem ali ona to nije izmislila radi provokacije, kako se ovdje pokušava predstaviti.

Ružno je postovati ovakve fotografije... Sramotno... To je čista američka propaganda, fotke njihovih k.urvetina obučenih u muslimanke da bi podstakli svoju zločinačku vojsku da siluje po Iraku...

A ne, cenim da ima bar tri prave na slikama...uvecaj sliku, mozda im se naziru one tipicno istocnjacke crnkaste tackice od cekinja na nogama :lol:, a ovo poslednja je oridzinal turkinja, priznaj:mrgreen:
I sta je tu ruzno, bas su lepe zhemske, samo nekima fali faca,,,

Tja, u sudnici nije dozvoljeno nošenje nikakvih kapa, kačketa, šešira, fesova, šljemova i tome slično, tako da....

Ali sad ozbiljno, ne vidim zašto je neko uvrijeđen ovim. Naprotiv, ona se pokrila upravo da ne bi vrijeđala. Tako joj vjera nalaže, ni ja se sa tim ne slažem ali ona to nije izmislila radi provokacije, kako se ovdje pokušava predstaviti.

Ja licno ne zelim da mislim da je provokacija,ali da nije prikladno mjestu dogadjanja radnje(sud) i to je istina, a za ovo drugo takodje nisi u pravu,sudije imaju kape koje se stavljaju na glavu kod izricanja presuda u velikom broju sudova,tako da bih ja kao sudija u Sarajevu bez problema mogao da stavim sajkacu i izreknem presudu,recimo za zlocine nad Srbima u Sarajevu od 92-95

Šta reče, novokomponirani Banjalučanine, jesi li mnogo ugrožen, uvrijeđen, napaćen i neshvaćen kad negdje vidiš pokrivenu muslimanku? :lol:

Da li njeno poštovanje njene vjere stvara nelagodu u duši tvojoj pravoslavnoj?

Wow, pet smajlija.... I sad kao treba neke argumente potezati u pokušaju dijaloga sa forumskom smajli-brigadom? Čemu, kome?

To što se ženska osoba "pokrila" po uputstvima iz svoje svete knjige kako ne bi privlačila muške poglede, za Srbe je "insistiranje na šerijatu"? :lol: Jeste li sad mnogo ugroženi, ali baš ono mnooogooo, jer je ona pokrila kosu maramom?

ne , nego ti sasvim opravdano nisi shvatio sta si napisao, pa ti ni retorika ne ide. sitna si ti boranija :lol: probaj ponovo rastumaciti sam sebe:rotf:

..chij susjed, ako ti se ne svidja ovde, a ti pedala u toleranciju kod tvojih..

ja i jesam kod svojih. Odvikni se od ideje da je ovo ekskluzivno srpski forum.

Ja licno ne zelim da mislim da je provokacija,ali da nije prikladno mjestu dogadjanja radnje(sud) i to je istina, a za ovo drugo takodje nisi u pravu,sudije imaju kape koje se stavljaju na glavu kod izricanja presuda u velikom broju sudova,tako da bih ja kao sudija u Sarajevu bez problema mogao da stavim sajkacu i izreknem presudu,recimo za zlocine nad Srbima u Sarajevu od 92-95

Jedno su kape koje su propisane sudskim pravilnikom, a nešto sasvim drugo šajkača, fes, itd.

Mada mislim da se ni te "sudske" kape ne nose u BiH sudnicama, bar ih ja nisam tamo vidio.

Poslednja izmena od moderatora:
повампирио се милитантни исламизам из 92 у босни
smajl048.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back