Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Dobra je i Lie to mi. Šteta što je ugašena posle dve sezone. Meni je taj rivalitet između Patricka Jane i Red Johna nešto posebno, pogotovu što ne znamo identitet serijskog ubice, evo već šestu sezonu,
Ja sam i to sto su je davali na nasem tv-u na preskok gledala... Mozda bi trebalo da je skinem sa neta i pogledam kao covek... Mada sada gledam "The Good Wife", daju je i na Univarzalu ali smaraju sa reklamama
Pozdrav,
veliki sam fan serije. Malo sam razocaran izborom Red Johna, citao sam neki intervju sa Bruno Hellerom koji je rezirao seriju i tu je priznao da je tek pre godinu dana odlucio ko ce da bude Red John!!! Mislim, ako je vec tolike godine stvarao tako jaku pricu, a nije ni sam znao o cemu prica, onda je to stvarno lose isplanirano.
osim price te price o Red Johnu, serija je odlicna, uglavnom zbog Sajmon Bejkera, mada je malo ljudi u Srbiji pratilo.
Da, Sajmon Bejker je odličan Ja da sam na mestu Bruna Helera ne bih smeo to da priznam Ja nisam razočaran izborom Red Johna, ali mi se ne sviđa što su zbrzali i što je ona priča oko poznavanja liste sa osumnjičenima bila samo Helerov blef...Inače, on nije koliko znam reditelj već autor, tj. pisac serije.