Serija The 100

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626
Da li neko prati seriju The 100?

Serija je za svaku preporuku.

Početak kraja serije The 100 je blizu. Nakon 84 epizoda, priče koja je imala svoje uspone i padove, neverovatne zaplete ali uvek odlične glumce imamo definitivnu potvrdu da je kraj tu. Ova sci-fi drama stiže na CW sa svojom sedmom i finalnom sezonom u Sredu 29. Maja.

Finalna epizoda se snima ove nedelje i ekipa redovno postuje svoje slike i osećanja na Twitter nalozima.

Jason Rotenberg, Izvršni producent serije je izjavio "Već neko vreme tražimo poslednju sezonu jer osećamo da je vreme da prekinemo dok je sve dobro. Želimo da fanovi žele još. Ne želimo da ostanemo predugo. Sve su to klišei".

Retenberg je na Twitter nalogu podelio i informaciju da je poslednju, finalnu sezonu režirao baš on.

Finalna sezona označava kraj puta na kome smo dosta dugo pratili Clarke, Bellamy-ja, Octaviu, Ivanu Miličević kao Diyozu i niz odličnih mladih glumaca. Većina ih je i odrasla za vreme snimanja serije a neki su čak i osnovali porodice (Clarke i Bellamy tj. Eliza Taylor i Bob Morley). Ipak, ovo možda i nije poslednje što ćemo videti od njih. Rothenberg trenutno radi na materijalu za spinoff serije koji će objasniti dešavanja pre vremena u The 100. Dosta pre tog vremena!

Finalna sezona označava kraj puta na kome smo dosta dugo pratili Clarke, Bellamy-ja, Octaviu, Ivanu Miličević kao Diyozu i niz odličnih mladih glumaca. Većina ih je i odrasla za vreme snimanja serije a neki su čak i osnovali porodice (Clarke i Bellamy tj. Eliza Taylor i Bob Morley). Ipak, ovo možda i nije poslednje što ćemo videti od njih. Rothenberg trenutno radi na materijalu za spinoff serije koji će objasniti dešavanja pre vremena u The 100. Dosta pre tog vremena!

O novim glumcima u sedmoj sezoni, potencijalnom zapletu i više o spinoff seriji uskoro.

Na početku sam se dvoumila da li da gledam, delovala mi je tinejdžerski zbog mlađih glumaca, međutim serija je odlična.
Za sad mi se sviđa 7 sezona i kako završavaju seriju. Čekam ostatak sezone.
Radujem se spinoffu.

Realno pad je poceo kad je poginula Lexa da bi Alycia Debnam-Carey otisla u Fear the Walking Dead. To je negde kraj trece sezone. Tu se negde i knjige zavrsavaju i onda su se pogubili i poceli da izmisljaju neke gluposti - Ruse koji stizu iz svemira, pa onda ovaj odlazak na drugu planetu u poslednje dve sezone, sve gore od goreg.

Da ne ode Alycia mislim da bi serija isla u potpuno drugom smeru i da bi zadrzala taj kvalitet koji je imala u prve 3 sezone.

Bar ce ostati upamcena kao serija sa najlepsim glumicama. :D

maxresdefault.jpg

Морам признати да ми је засметао и онај геј моменат убачен вјештачки само да се ето и та популација задовољи.
Нигдје везе...али ето тај популизам није први пут уништио неку доста добру серију на почетку.
Сам концепт приче је заправо генијалан али не треба претјеривати, требали су стати на време.

Sta znam. Da nije bilo toga onda bi bio rat do istrebljenja. Ovako kao ljubav rusi sve prepreke i sky crew postaje 13-to pleme i sta god da se vec izrodilo iz te price.

Ne smeta mi to uopste. Smeta mi to sto je Lexa otisla i onda smo zavrsili sa Medi na kraju i tri sezone su pravili Lexu od Oktavije. Lexa je bila badass, a Oktavija je ispala psiho, pa opet dobrica na kraju, ma ludilo...

Realno pad je poceo kad je poginula Lexa da bi Alycia Debnam-Carey otisla u Fear the Walking Dead. To je negde kraj trece sezone. Tu se negde i knjige zavrsavaju i onda su se pogubili i poceli da izmisljaju neke gluposti - Ruse koji stizu iz svemira, pa onda ovaj odlazak na drugu planetu u poslednje dve sezone, sve gore od goreg.

Da ne ode Alycia mislim da bi serija isla u potpuno drugom smeru i da bi zadrzala taj kvalitet koji je imala u prve 3 sezone.

Bar ce ostati upamcena kao serija sa najlepsim glumicama. :D
Aman, ostavi se više Lexe. Sporedan lik. bila u 16 epizoda, neverovatno precenjen, nije ni u 10 najboljih.

Treća sezona je bila njesra, posebno ovaj deo u kome je ona bila.

Četvrta je mnogo bolja, vratili su se kvalitetu iz 2. sezone, a 6. sezona ja najbolja.

Sta znam. Da nije bilo toga onda bi bio rat do istrebljenja. Ovako kao ljubav rusi sve prepreke i sky crew postaje 13-to pleme i sta god da se vec izrodilo iz te price.

Ne smeta mi to uopste. Smeta mi to sto je Lexa otisla i onda smo zavrsili sa Medi na kraju i tri sezone su pravili Lexu od Oktavije. Lexa je bila badass, a Oktavija je ispala psiho, pa opet dobrica na kraju, ma ludilo...
Očigledno ne, pošto ne bi bilo nikakvog rata da ona nije slala ljude da ih pobiju u prvoj sezoni i izdala u drugoj.
I bez ljubavi je lepo mogla da poštuje njihov dogovor i savez protiv Mount Weathera, posebno što bi to i jednima i drugima koristilo.

Napokon kraj.
Sve sto je dobro bilo upropastili su u 6 I sada na kraju 7 sezone :o
Šesta sezona je bila fantastična. Sjajan SciFi zaplet, najbolji negativci (posebno Josephine), razvoj likova (Clarke, Octavia...) i neke od mojih omiljenih epizoda.
Preterali su sa stalnim post-apokaliptičnim ratovanjem u 5. sezoni, šesta je bila sasvim drugačija.
Sedma ima zanimljiv zaplet ali su se neke stvari iz stvarnog života (odsustvo glumaca u prvom delu sezone) isprečile pa su se u prvih 9 epizoda više fokusirali na neke sporedne likove i malo razvlačili, ali mislim da će se to veoma promeniti u preostalih 7 epizoda.

Šesta sezona je bila fantastična. Sjajan SciFi zaplet, najbolji negativci (posebno Josephine), razvoj likova (Clarke, Octavia...) i neke od mojih omiljenih epizoda.
Preterali su sa stalnim post-apokaliptičnim ratovanjem u 5. sezoni, šesta je bila sasvim drugačija.
Sedma ima zanimljiv zaplet ali su se neke stvari iz stvarnog života (odsustvo glumaca u prvom delu sezone) isprečile pa su se u prvih 9 epizoda više fokusirali na neke sporedne likove i malo razvlačili, ali mislim da će se to veoma promeniti u preostalih 7 epizoda.

Ti si jedina koja misli da je 6. sezona najbolja. :D

svako ima pravo na svoje misljenje. Seriju od samog pocetka prate veliki usponi i padovi to svi znate. Vidite i sami koji likovi su opstali. 7 sezona po meni dala je smisao celoj seriji, bas zbog te fantazije. Tako da cekamo kraj pa cemo onda da vidimo.

Back