Serija:PLEME

• Začetnik teme Začetnik teme pleme
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Axa, to su vam
Eboni
ebony_bio.jpg

i
Leks
253763180px-Tribe_lex.jpg

posetite sajt koji se nalazi na mom statusu....
pozzz....

U pravu si... ;) Nego da te obavestim da sam se čuo sa još jednom devojkom koja voli The Tribe i prevela je 2.52 epizodu, javiću ti ako bude bilo išta novo... A pošto verovatno nisi obaveštena, napustio sam forum i više nisam admin...

Prosto neverujem da je jos neko voleo tu seriju, bas je bila super samo su posle malo poceli da smaraju. Ali ideja je odlicna sta bi stvarno bilo da svi odrasli umru. Posle te serije i ja sam cesto mastao kako bi to bilo i sta bi ja uradio

Nisam bas pratila ovu seriju kada je bila hit pocetkom 2000tih, skoro odgledah svih pet sezona. Zanimljiva je, u pocetku je bas dobra sa radnjom i onim odlazenjem i vracanjem likova je po meni bas dobro ispalo, da se nikoga ne prezasitis. Opet, serija je okultna sa raznim pentagramima, bafametima, anarhija, i kao pravimo novi svet bez odraslih. Danas mi je sve to bolesno, pogotovo sto je nametnuto klincima koji o tome nemaju pojma, nego na njihovoj svetskoj turneji pruzaju sake da ih pecatiraju pentagramima. Jbg

- - - - - - - - - -

Serija je bila sjajna...Najvise mi se dopadao Leks:heart: i jedan decko ridje kose:heart::heart:,ne mogu da se setim imena...

XD i meni onomad, i secam se jos nekoj drugarici isto Lex. Super su mi likovi Trudy moody i Dal

Back