serija "DR. HOUSE"

Negde sam pročitala da je 16. epizoda (Unfaithful) zbog Obamine konferencije za novinare, odlozena za sledeći ponedeljak! :confused:
Mislim ..... :(

Ja se naoštrila noćas da je gledam, kad ono....
boredsmiley-1.gif

HAHAHA I know the show that can save her... ER :lol:

Jao ja inace ne volim ove parodije, ali bilo je super... kao i ova 15. epizoda Hausa. Ipak mnogo vise ocekujem od 16. Opet se Cudy i House izmotavaju, Wilson se zezne a i svestenik je zanimljiv lik...

Miler moram da ti pohvalim avatar...

A sad da se vratimo na Unfaithful (sto se ovako zove?) koja je konacno izasla... Epizoda me je ostavila u takvom stanju da sam strasno nestrpljiva da pogledam sledecu... Ove serije ce mi isprati ovo malo mozga sto imam ali kao i House i ja sam neka vrsta zavisnika...

Zna li neko koliko je sezona predvidjeno?

Miler moram da ti pohvalim avatar...

A sad da se vratimo na Unfaithful (sto se ovako zove?) koja je konacno izasla... Epizoda me je ostavila u takvom stanju da sam strasno nestrpljiva da pogledam sledecu... Ove serije ce mi isprati ovo malo mozga sto imam ali kao i House i ja sam neka vrsta zavisnika...

Zna li neko koliko je sezona predvidjeno?

Hvala...:D...Ja sam pocela da gledam stare epizode...Svako vece po jedna ep...Stvarno sam postala zavisna od njega,..MIslim da sam negde procitala da je on potpisao ugovor do 2011...I mene je ova epizoda odusevila a kada sam ga videla obrijanog :eek::eek::eek:...

Unfaithful - u ovom slučaju, sveštenik koji je izgubio veru ;)

Hahaha, pa svestenik je nekako otisao u treci plan pored Hausa, zar ne? :dash: budala

Hvala...:D...Ja sam pocela da gledam stare epizode...Svako vece po jedna ep...Stvarno sam postala zavisna od njega,..MIslim da sam negde procitala da je on potpisao ugovor do 2011...I mene je ova epizoda odusevila a kada sam ga videla obrijanog :eek::eek::eek:...

I jos kravata, ali dobro da se nije posekao :P

Ja se ne usudjujem ponovo da gledam, ne jos, mozda jednom kasnije ali... za sada bolje ne... 2011 :rida:ovo je od srece ;)

Dragi moji, peta sezona je uveliko u toku. Dvadeset epizoda je iza nas, a bice ih josh. Drago mi je shto ljudi vole ovu seriju!!! Stvarno mi je drago kada vidim da ljudi osete kvalitet i zalepe se na njega :)

By the way, malo mi je chudno da gomila ovde prisutnih zna za Hjua samo iz Grne Guje. Lik ima gomiletinu filmova iza sebe, a vi samo princ i poruchnik. Ili sam mozda ja joz veci napaljenik od svih vas, pa znam gomiletinu stvari o ovom genijalcu? :think:

Zivi mi meni bili i samo veselo!!! :super::super::super::super::bye:

Sorry, prochitah samo prvi deo na ovoj temi, pa stavih komentar...

U svakom sluchaju epizoda sa machkom je nikad bolja i ludja!!! Tek je tu Hugh pokazao svu onu svoju ludost koja chuchi duboko ukorenjena u njemu :rotf::rotf::rotf: "Locked in" mi je nekako, chudna, ali je odgledah na brzinu i uz prisustvo gostiju, pa... Pored toga, uvek sam za Huddy varijantu. Camerun ima svoga plavojka i neka se drzi njega :P

Back