serija "DR. HOUSE"

Ne bi Kadi i Haus dugo izdrzali zajedno, na kraju bi se poklali, drugacije bi bilo da ne rade na istom mestu... Meni se uvek vise dopadala ideja Kameron-Haus, dok Cejs-Kameron :thumbdown: Cejs mi je stvarno nekad annoying lik, stvarno ume da smori, kad bi ga samo malo promenili u nekim epizodama...

:klap: :klap: :klap:..I meni se mnoooogo vise dopada Kameron-Haus i mislila sam da sam jedina,ali izgleda da nisam...z:lol:z:lol:z:lol:

Ljudi ja vas moleeem nemojte pogrešno da me shvatite ali ja ´´zablokirala´´ načisto, celo popodne razmišljam i ne mogu da se setim, valjda i zbog onih epizoda što idu ponedeljkom na Life-u i HRT-u...

Baš sam za otpad ´´krečana´´ , sorry-ć !

Hexy ... :)

Golden Globe Winners

Winner - Gabriel Byrne for "In Treatment" (2008)

Other Nominees:

Michael C. Hall for "Dexter" (2006)

Jon Hamm for "Mad Men" (2007)

Hugh Laurie for "House M.D." (2004)

Jonathan Rhys Meyers for "The Tudors" (2007)

Best Television Series - Drama

Winner - "Mad Men" (2007)

Other Nominees:

"Dexter" (2006)

"House M.D." (2004)

"In Treatment" (2008)

"True Blood" (2007)

z:cry:

Ma nemoj paćeš evo većelas je Dr.House i na Life-u a i na HRT-u ...

PS. Sinoć sam gledala na Atlasu ali opet neka od repriza...

Uuuuaaaa, hoćem još :)

Ne gledam ja, Hexy, TV uopšte z:lol:
Mog Hjuia gledam na kompu. Čim se pojavi nova epizoda, a to je sutradan ujutru po emitovanju, ja..... znaš već z:lol:

Znači imam sve emitovane i mogu da gledam kad hoću z;)

Sledeća je tek 19.01.

Nego, nešto baš razmišljam, gde mu dođe taj Hexyland :think:

z:poz:

Ne gledam ja, Hexy, TV uopšte z:lol:
Mog Hjuia gledam na kompu. Čim se pojavi nova epizoda, a to je sutradan ujutru po emitovanju, ja..... znaš već z:lol:

Znači imam sve emitovane i mogu da gledam kad hoću z;)

Sledeća je tek 19.01.

Nego, nešto baš razmišljam, gde mu dođe taj Hexyland :think:

Joooj blago tebi ´oću i ja taaako, gde nalaziš te nove epizodice, mislim ako nije veeelika tajna ?! z:shock:

z;) Hexyland je upravo tamo gde se nalaze oni koje voliš i koji tebe vole...
U mom slučaju je to između Kettylanda, Mikylanda i Jimmylanda ...

Hexy :zstidljivko:

House-2-1.gif

Hajde pitanje za poznavaoce ove serije....

Kad je situacija kad se jedini put Dr House nasmejao a da nije cinicno i ironicno na neku svoju smicalicu?
Kad je House imao seksualne fantazije o cadijevoj.....nezavisno od onog kad je u realu u seriji zveknuo kad uopste nije ni imao fantazije?

Hajde pitanje za poznavaoce ove serije....

Kad je situacija kad se jedini put Dr House nasmejao a da nije cinicno i ironicno na neku svoju smicalicu?
Kad je House imao seksualne fantazije o cadijevoj.....nezavisno od onog kad je u realu u seriji zveknuo kad uopste nije ni imao fantazije?

Nemam pojma, mozda u Top secret, kada je konacno mogao da obavi jednu potpuno normalnu biolosku funkciju. Tad je sanjao i Kadijevu mada nije bilo bas na seksualnom nivou.

Danas slavim, ali nadam se da cu sutra naci malo vremena da odgledam ovu epizodu.

Mislis na House Head? Jel ta epizoda...

Painless - tesko je zamisliti da postoji covek kojeg nesto vise boli cak i od smog Hausa... Konacno docekasmo nove epizode... Pitam se sta Kadi i Kameron spremaju sa onom ponudom?

Back