serija "DR. HOUSE"

CEga House-a?

House ce sigurno dobiti 4sezonu ali jos nema reci o tome kolika ce biti ni o cemu ce se raditi. Sve zavisi od ratingsa u buducnosti i finala 3ce sezone. House MD ffinala su mi sjajna ali nekako mi se skoro uvek vise svidja epizoda bas pre finala.

Inache House vs God i finale 2s su mi najomiljenije epizode ikada!

HRT je otkupila i trecu sezonu. Od utorka pocinju sa emitovanjem novog serijala. Odlicno.
Bice dobra sledeca epizoda koja ce se emitovati u Americi. Tu se House i Cameron konacno ljube
:-D . Na svim stranim forumima to je tema br.1.
A ja ne mogu da se odlucim koja mi se epizoda najvise svidja, sve su super. Mada mi je mnogo smesno bilo na kraju epizode "House vs God" kad Hju doda sebi jos jedan bod i bude II:II.
:lol:

ja sam uvek navijala za house i cameron... mada me je ona epizoda sa njom i chaseom bas pogodila... najjace mi je kada joj neposledno posle toga

house kaze "I love you" da otvori usta da je testira.
lol lol lol

I can't wait! House se ne upusta lako u veze tako da ocekujem da ovo bude ekstra... Stacy mi je bila ok ali nikada nije bila moj favorit...

se secas one klinke sto ga je muvala... to me slatko nasmejalo

Neee... Upravo sam pogledala promo za sledecu epizodu i otkrice se da House ima tumor na mozgu. On i Cuddy idu u Singapur zbog terapije. Bas se nerviram. To je bas glupo.

Ja sam se pokidala kad ga muvala ona klinka, a on kaze Cuddy:" Znas u kom ritmu joj kuca srce? Greg House, Greg House..." :lol:

ahhhhh

ne mogu da verujem- to je bas razocaranje

jos ako kazu da se ponasao kako se ponasao zbog toga ja ...ahhh

samo se nadam da je benigan i da ga nece odstraniti... ostavljajuci house-a da bude autentican house

Predpostavljam da ce sve biti po starom i posle odstranjivanja tog tumora. Ne bi bilo zanimljivo da Greg postane kao Wilson. To sigurno nece da dozvole jer bi gledanost naglo pala. Wilson je tipicna dobrica: Fin, osetljiv,dobar...A Greg je Greg ;-) . Da nije takav ne bi bilo zanimljivo...
Samo je glupo sto cemo se dodano nervirati dok se ne otkrije sve oko tog tumora, a posto prave pauzu od tri nedelje izmedju epizoda nacekacemo se.
Maler.

Calm down Samantha :-).... Na kraju ce sigurno biti sa Cameron. Sa Stacey se rastaje, on ostavlja nju.
A u nekoj od narednih epizoda u Americi Cameron ga ljubi. I ja navijam za njih dvoje.
Stacey mu je bila devojka tj. ziveli su zajedno ali on joj nikada nije oprostio sto je potpisala da mu izvade misic. On to nije hteo ali kad su ga uspavali ona je potpisala.

@tarabica Jeste. Kasnije ce opet biti sa njom neko vreme, a posle ce je otkaciti. U stvari, njen muz ce doci da ga pita za savet sta da radi posto Stejsi je sve dalje i dalje od njega, a on ce joj reci da je Mark spreman na sve zarad nje a on (Greg) nije. I da bi joj bolje bilo sa MArkom.
Posle toga se Stejsi vise ne pojavljuje i opet pocinje ona House-Cameron teorija.

JekaiGeorge:
house03-1.jpg
kako volim ovog coveka! samo zbog njega gledam. samantha, sad si me odusevila.

@trabica Nema na cemu ;-). Dr.House mi je postao uza specijalnost. Cak sam i unapredila svoje znanje engleskog (gledam bez titla). A profesorka me i pohvalila zato sto sam u odeljenju znala da nabrojim najvise bolesti na engleskom :lol: :lol: . Eto, da posle ne kazu da serije nemaju edukativnu ulogu. :-D
Tek idu dobre epizode. Ako hoces da gledas one ranije gledaj nedeljom na rts1, a bas je dobro sto je HRT uzela i trecu sezonu. Mislila sam da ce samo drugu prikazivati i bas sam se prijatno iznenadila...

ja sam znala da desivrujem oznake za neke testove koje su naruchili mom caletu...i zahvaljujuci poslednjoj epizodi krkam se b12 icom da zaboravim da imam savest

mnogo mi sporo prolazi vreme do sledeceg house-a...

E pa konacno mi je drago da nas ima shaka jada :):) salim se...
@ mala_nish
pa ja uvek svakog odusevljavam samo ko kako shvati ;)

@ JEKAIGEORGE
Jao svaka cast na informacijama....divna si...gledala sam ga u Black Adder ne mogu da verujem kako covek FANTASTICNO GLUMI !!! DIVAN JE GLUMAC!!! ah.....

@Ilfa Hvala. Hju je bas sladak na ovoj prvoj slici. Yummy!!! :lol:
Jedva cekam da skines tu 3.15 epizodu i maybe baby pa da mi to posaljes. Brojim dane do tada :-D

A evo jos jedne lepe slicice:
emmyswi59-1.jpg

P.S Ovo je na dodeli Emmy nagrada. Bas mu dobro stoji odelo 8-)

315 se emituje this tuesday inache... skinula sam tonu high def interviewa casta... site je fantastican...

samo da bude dobro!!! gledala sam dodelu emmyja inache i kad je bio Red Carpet chalange na E! za najzgodnijeg mushkarca je bilo top 3 Patrick Dempsey Hugh Laurey i Alex Chambers... zezao se Seacrest... sto su sexy doctori... Hugh je vodio jedno vrme... ali nisam gledala do kraja tako da ne znam da li je pobedio...

Back