serija "DR. HOUSE"

Sad sam se podsetio nekoliko fora zbog kojih nisam mogao da disem od smeha

1. 16-ta epizoda 7. Sezone
Wilson: Moramo da razgovaramo o tome
Haus: Znaci, nemam izbora... Osim ako... Da ja imam noge

2. Zaboravio sam koja epizoda

Haus prilazi Kadi
Haus: Uporavo smo pricali o tebi, ne bas o tebi nego o kurvama i licemerima xD

U ovoj epizodi je Haus pokazao kakav je kad skine masku :)
Mocna epizoda :worth:
Mozda i najbolja epizoda u ovoj sezoni, do sad. :ok:

Ali najjaci je kraj kad Vilson vidi slike :D
To je ubedljivo najjaci deo.:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Da, ali u 7. Sezoni i bio je sa njom 16-epizoda(ona se ne pojavljuje u ovoj poslednjoj)
Upamtio si koliko su epizoda bili zajedno? Meni se cini da su bili zajedno tokom cele sezone, osim mozda poslednje 2-3 epizode.
I cela ta Haus/Kadi prica mi uopste nije legla. Cak su delimicno i upropastili tu sezonu.

Mislim da bi serija mogla da se završi Vilsonovom smrću i Hausovim napuštanjem profesije usled razočarenja...
Mislim da bi bilo stvarno glupo da bilo ko od glavnih likova umre/pogine. Ne znam zasto svi ocekuju da ce se tako nesto desiti na kraju. Postoji milion nacina kako zavrsiti seriju, a da ne bude neki smrtni slucaj. Tako bi napravili pravu sapunicu. Pogotovu ako bi to bila Hausova smrt. :confused:

Mozda i najbolja epizoda u ovoj sezoni, do sad. :ok:
:
Upamtio si koliko su epizoda bili zajedno? Meni se cini da su bili zajedno tokom cele sezone, osim mozda poslednje 2-3 epizode.
I cela ta Haus/Kadi prica mi uopste nije legla. Cak su delimicno i upropastili tu sezonu.

Mislim da bi bilo stvarno glupo da bilo ko od glavnih likova umre/pogine. Ne znam zasto svi ocekuju da ce se tako nesto desiti na kraju. Postoji milion nacina kako zavrsiti seriju, a da ne bude neki smrtni slucaj. Tako bi napravili pravu sapunicu. Pogotovu ako bi to bila Hausova smrt. :confused:

Svakako jedna od najboljih.

Imam celu 7-sezonu na komp-u posto sam ostale gledao na tv-u a ni Hrt ni Avala nisu otkupili 7 pa sam je ja skinuo. A tu epizodu sam upamtio zato sto mi je jedna od bolji i zato sto je sledece(17) jedna od najboljih :).

Ne znam ja zelim neki sok na kraju ili da naprave takav kraj da je stvarno kraj a ne da se serija zavrisi kao neka epizoda iz sredine neke sezone...

Svakako jedna od najboljih.

Imam celu 7-sezonu na komp-u posto sam ostale gledao na tv-u a ni Hrt ni Avala nisu otkupili 7 pa sam je ja skinuo. A tu epizodu sam upamtio zato sto mi je jedna od bolji i zato sto je sledece(17) jedna od najboljih :).

Ne znam ja zelim neki sok na kraju ili da naprave takav kraj da je stvarno kraj a ne da se serija zavrisi kao neka epizoda iz sredine neke sezone...
Ja imam sve sezone na DVD-ima. Seriju pratim jako dugo, pre nego što se počela prikazivati kod nas, možda negde od 3. ili 4 sezone. Ali se toga stvarno nisam setila. Mene je smorila cela ta "ljubavna" priča pa mi se izgleda činilo da je trajalo cele sezone. :lol: Nisam imala ništa protiv njih, naravno, nego su mogli celu tu priču da urade drugačije i daleko bolje.

Verujem da svi mi očekujemo neki šok na kraju sezone tj. serije, samo se najiskrenije nadam da to neće biti nečija smrt. :ceka:

luuuuda serija....:DDDDDDDDDD
dr-house-pic.jpg

Da, i plus još jedna, nešto kao retro epizoda cele serije, koja će, valjda, biti prikazana nakon finala.

Slažem se. Mada me sam kraj malo brine. :( Ipak, videćemo šta će biti u narednoj epizodi.

A evo i promo:

Trinaestica se vraća. :D

Nisam znao da ce biti i te retro epizode

Nas kako bolje i da se zavrsi tako nego da bude neka standardna epizoda... Po meni bi trebalo da se zavrsi tako da ne moze vise da se nastavi a ne da zadnja epizoda bude kao i ostale

Da li će doktor Haus umreti?

Izvor:Tanjug

Medicinska TV drama "Haus" biće završena gorsko-slatkom epizodom pod nazivom "Svi umiru" u kojoj otrovni i brilijantni doktor Gregori Haus razmatra svoju budućnost ali i lične demone, rekao je tvorac serije Dejvid Šor.

Šor je odbio da pruži druge detalje o poslednjoj epizodi u kojoj će se pojaviti i lekari Alison Kameron (Dženifer Morison), Remi "13" Hedli (Olivija Vajld) i pokojni Lorens Katner (Kal Pen) i kojom će biti okončana serija koja je trajala osam godina.

"To je definitivno kraj. Neću više ništa drugo da kažem. Mi ne radimo srećan kraj ali ne želimo ni jednostavno očajan završetak. Gorsko-slatko je najbolje čemu se možete nadati", rekao je Šor novinarima uoči dvosatnog finala koje će biti emitovano 21. maja.

On je dodao da će u poslednjoj epizodi Haus razmatrati svoju budućnost i da je finale popularne serije razmatrano mesecima.

Naslov epizode oslanja se na prvu epizodu ove Emijem nagrađivane serije koja je počela da se prikazuje 2004. i čiji je naslov bio "Svi lažu" što je postala mantra koju mizantropa koga glumi britanski glumac Hju Lori.

"Haus" je 2012. ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao najpopularnija serija na svetu i u proseku ga je u 66 zemalja gledalo 81,8 miliona ljudi.

Šor je rekao da nije očekivao toliku popularnost serije u nestalnom svetu televizije i dodao da ne žali previše zbog nekih izbora kako glumaca tako i priča u seriji u kojoj je Haus bio i u zatvoru, na rehabilitaciji, pa čak i zaljubljen - u svoju šeficu Lisu Kadi koju je glumila Lisa Edelstajn.

Edelstajn, koja je seriju napustila prošle godine, neće se pojaviti u poslednjoj epizodi.

Šor je rekao da je ljubavna priča Hausa i Kadi bila neophodna, iako možda ne i suptilno rešena, jer "seksualna tenzija između dvoje ne može da traje doveka".

"Znam da mnogi misle da smo to mogli bolje da uradimo, a mnogi da uopšte nije trebalo da ih uparujemo. Mnogi pak misle da je trebalo da ostanu zajedno. Ne kažem da smo sve uradili savršeno ali smo na kraju morali da ih spojimo jer seksualna tenzija ne može da traje doveka", rekao je on.

Šor je takođe odbio da kaže ko će umreti u finalu ove popularne Foksove serije.

Back