cole1
Domaćin
- Poruka
- 3.863
Ta sam ti xD![]()
Ali to ne vazi za ovu 8 sezoni ni za polovinu epizoda iz 7, ali zato ove ostale sezone mogu da gledam stalno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta sam ti xD![]()
Svim fanovima ove serije preporucujem da kupe knjigu trgovac oruzjem(pisac je hju lori) ima nekih slicnosti sa hausom tj dosta duhovitog sarkazma![]()
Ja sam odgledao sve epizode na internetu, do otprilike šeste-sedme sezone je bila zanimljiva serija, ali pošto su Lisa Cuddy, Cameron, Thirteen i još neki otišli, jednostavno više nije isto...
Kako za koga. Ja ne studiram medicinu a seriju obozavam.Mene ova serija veoma nervira, pogotovo cinjenica da je ljudi toliko gledaju..
Mislim totalno je monotona, svaka epizoda je na istu foru koliko sam shvatio: pojavi se neki slucaj koji ne moze da resi niko, i onda Haus uvek na kraju otkrije o cemu se radi i izleci ga..
Mozde biti interesantno samo studentima medicine..
Mene ova serija veoma nervira, pogotovo cinjenica da je ljudi toliko gledaju..
Mislim totalno je monotona, svaka epizoda je na istu foru koliko sam shvatio: pojavi se neki slucaj koji ne moze da resi niko, i onda Haus uvek na kraju otkrije o cemu se radi i izleci ga..
Mene ova serija veoma nervira, pogotovo cinjenica da je ljudi toliko gledaju..
Doktor Benton, prosto sam ga obožavala.To je definitivno mit.Lekar koji bi se vezivao za svakog pacijenta,pogotovu za one u teskim i neizlecivim stanjima kao sto je to u serijama,raspao bi se psihicki posle par godina rada.Na mene je najrealniji utisak ostavio hirurg dr Benton iz serije E.R.Covek odradi svoj posao u potpunosti,ali bez ikakvog vezivanja...mada je verovatno zbog toga i prikazan kao zesci namcor u toj seriji.
Doktor Benton, prosto sam ga obožavala.
Odlično prisećanje.
Mozda jedino dobijemo duplu poslednju epizodu. Mada je sve moguce. Ako bude prevelikog interesovanja mozda i snime film nakon nekoliko godina.Šta mislite, hoće li napraviti kasnije film zbog kukanja fanova, kao što su uradili kao npr. film "Seks i grad" ???
Ja sam odgledao sve epizode na internetu, do otprilike šeste-sedme sezone je bila zanimljiva serija, ali pošto su Lisa Cuddy, Cameron, Thirteen i još neki otišli, jednostavno više nije isto...
House Season 8 Episode 13 hun i'm homeruskinja je zakon
![]()