serija "DR. HOUSE"

Mene ova serija veoma nervira, pogotovo cinjenica da je ljudi toliko gledaju..
Mislim totalno je monotona, svaka epizoda je na istu foru koliko sam shvatio: pojavi se neki slucaj koji ne moze da resi niko, i onda Haus uvek na kraju otkrije o cemu se radi i izleci ga..
Mozde biti interesantno samo studentima medicine..

Mislim totalno je monotona, svaka epizoda je na istu foru koliko sam shvatio: pojavi se neki slucaj koji ne moze da resi niko, i onda Haus uvek na kraju otkrije o cemu se radi i izleci ga..
Kako za koga. Ja ne studiram medicinu a seriju obozavam. :grudvanje3:

House M.D. is officially finished...

David Shore, Katie Jacobs and show star Hugh Laurie revealed the impending death of the acclaimed series in a press statement :

“After much deliberation, the producers of House M.D. have decided that this season of the show, the 8th, should be the last. By April this year they will have completed 177 episodes, which is about 175 more than anyone expected back in 2004.”

“The decision to end the show now, or ever, is a painful one, as it risks putting asunder hundreds of close friendships that have developed over the last eight years — but also because the show itself has been a source of great pride to everyone involved.”

“Since it began, House has aspired to offer a coherent and satisfying world in which everlasting human questions of ethics and emotion, logic and truth, could be examined, played out, and occasionally answered. This sounds like fancy talk, but it really isn’t. House has, in its time, intrigued audiences around the world in vast numbers, and has shown that there is a strong appetite for television drama that relies on more than prettiness or gun play.”

“But now that time is drawing to a close. The producers have always imagined House as an enigmatic creature; he should never be the last one to leave the party. How much better to disappear before the music stops, while there is still some promise and mystique in the air.”

“So, finally, everyone at House will bid farewell to the audience and to each other with more than a few tears, but also with a deep feeling of gratitude for the grand adventure they have been privileged to enjoy for the last eight years. If the show lives on somewhere, with somebody, as a fond memory, then that is a precious feat, of which we will always be proud.”

Goodbye, House M.D.! :sad2: :sad2: :sad2:

Kad bi ljudi dublje gledali ovu seriju shvatili bi da je genijalna. Evo mog objasnjenja za hausa. Nije poenta u lecenju vec i dialozima... prvi primer bi bio sportista koji se dopinguje i tokom cele epizode se tim raspravlja oko toga( Chase govori kako se svi dopinguju tako sto piju kafu dok se cameron protivi tome). Drugi primer bi bio zatvorenik koji je ubio troje ljudi i isto tako svako ima svoj stav. E to je poenta serije a ne to sto vecina vas prica kako se sve vrti oko toga kako na pocetku niko ne zna sta je bolesniku a haus na kraju pogodi.

Mene neuporedivo više nerviraju medicinske serije u kojima lekari dušu i život daju pacijentima.
Znaju svaki detalj o njima, ne mogu da spavaju boreći se mislima da spasu pacijentu život kojeg su toliko zavoleli.
To je mit.
Uglavnom lekari bledo gledaju pacijenta, ne prepoznaju ga, osim onih čestih, hroničnih.
Volim što se Hausova pasija dvija u drugom smeru.
To su za njega zagonetke koje ga opsedaju, tako i vidi pacijente.

To je definitivno mit.Lekar koji bi se vezivao za svakog pacijenta,pogotovu za one u teskim i neizlecivim stanjima kao sto je to u serijama,raspao bi se psihicki posle par godina rada.Na mene je najrealniji utisak ostavio hirurg dr Benton iz serije E.R.Covek odradi svoj posao u potpunosti,ali bez ikakvog vezivanja...mada je verovatno zbog toga i prikazan kao zesci namcor u toj seriji.

To je definitivno mit.Lekar koji bi se vezivao za svakog pacijenta,pogotovu za one u teskim i neizlecivim stanjima kao sto je to u serijama,raspao bi se psihicki posle par godina rada.Na mene je najrealniji utisak ostavio hirurg dr Benton iz serije E.R.Covek odradi svoj posao u potpunosti,ali bez ikakvog vezivanja...mada je verovatno zbog toga i prikazan kao zesci namcor u toj seriji.
Doktor Benton, prosto sam ga obožavala.
Odlično prisećanje.

Doktor Benton, prosto sam ga obožavala.
Odlično prisećanje.

Dok sam studirao medicinu nisam ga voleo,al sada kada radim shvatam da je on jedan od retko realnih likova lekara po tim serijama.Odradis posao posteno i maksimalno,al kada idem kuci nit razmisljam o nekom pacijentu niti dozvoljavam da me iko uznemirava van radnog vremena.To je realnost.P.S sto se Dr Housa tice,totalno mi je nerealno ono obijanje kuca i spavanje po bolnici dok se ne resi slucaj.Mislim,americki lekari vaze za najbolje na svetu,al ovi ga bas preterasez:)

licno bih volela da me House uzme za zenu!!! Mada jedan mi je prijatelj rekao, malo ti je copav, al je zato pametan!!!! :zper:
Ako je neko jos cuo njgov solo album , odnosno sa bendom, Vrlo ozbiljno, LET THEM TALK!!!! Srdacno preporucujem!!!

Back