serija "DR. HOUSE"

zna li se koliko se jos snima?? trazim na netu informaciju bezuspjesno..
Ja sam tek do 5. sezone stigao i mogu da kazem da je sve otislo po *****, usrali su se i u seriju i u lik hausa... Znaci shturo sranje, bez ikakve sustine, ali i to bi bilo ok da nije nestao i humor dr house-a koji je po meni iznad svih serija do sad koje sam gledao

@ AllEyesOnMe - Bice najverovatnije i 8. sezona, ali jos uvek nije zvanicno potvrdjeno. ;)

Jel' gledao neko poslednju epizodu? Meni se svidela. :)

Odavno niko nije umro od pacijenata. Mada je ovo bilo nekako mlako. Ranije su bile kvalitetnije te takve epizode. :neutral:

Naredna epizoda ce biti fantasticna! Barem se nadam da ce biti. :)

i nakraju je ipak ispala bombastična epka,sve je očito imalo rok trajanja

Tužna scena nakraju,super su mi scenaristi napravili onaj dio ko pred kraj 6 sezone.
House u kupaonici:( i šta uzima protiv boli...............

Eto vidit ćemo kako dalje

Lisa je bila zgodna u vjenčanici,oni snovi su mi ok ukomponirani.Jedino mi onaj zadnji bio malo čudan,nevolim baš mjuzikle ali ajd

Epizoda je bila super! :worth:
Jeste, sve ima svoj rok trajanja. Ono na kraju je i bilo ocekivano. Morali su nekako da preokrenu pricu, sve je bilo nekako monotono po pitanju njihove veze.
Ne volim ni ja mjuzikle, ali su pesmica i sav onaj nastup bili super. :lol:
Ipak mi je najzanimljiviji deo sa zombijima. :zcepanje:

Naredna epizoda ce biti prilicno zanimljiva, barem tako izgleda na promo snimku. :)

Odgledao i 5. sezonu! Epizode su odlične!!! Samo ne želim da gledam brzo jer posle treba da čekam po nedelju dana!
Neka od vas mi je rekla da je epizoda Broken jedna od (ako ne i) najbolja epizoda u ovoj seriji.
Ja sam je već odgledao, ali nisam shvatio o čemu se radi. Večeras ili sutra gledam pa javljam utiske.

Haus! Haus! Haus! Haus!

Zasto ne bi hteli detalje? :)

Odgledao i 5. sezonu! Epizode su odlične!!! Samo ne želim da gledam brzo jer posle treba da čekam po nedelju dana!
Neka od vas mi je rekla da je epizoda Broken jedna od (ako ne i) najbolja epizoda u ovoj seriji.
Ja sam je već odgledao, ali nisam shvatio o čemu se radi. Večeras ili sutra gledam pa javljam utiske.

Haus! Haus! Haus! Haus!
Odgledaj opet, sve se razume ako si gledao redom, ovako je normalno da nisi razumeo. :)

Ok je to, ja sam samo rekla da je meni najbolja (ili jedna od najboljih). :D Naravno, ima jos mnogo fantasticnih epizoda. :D

Zavrsili su sa prvom sezonom na Avali odavno, mislim da je sada treca, ako ne i cetvrta sezona. Ako neko prati neka me ispravi posto nisam gledala neko vreme. :)
O cemu se radi u toj epizodi?

Nego, je l' odgledao neko poslednju epizodu?
Cudi me da nema komentara vezanih za ovaj preokret dogadjaja u sezoni. :confused:

To je epizoda sa simpatičnom devojkom koja ima problema sa srcem (nisam siguran) i mora biti u sobi, ne ide u školu, ne izlazi...
Ta devojka ima dečka koji kradom od njene mame dolazi u njenu sobu.
Sad ćeš se setiti sigurno: Na kraju je Haus shvatio da je dečko pokupio krpelja sa trave kad je dolazio u njenu sobu kroz prozor
da bi spavali. Haus je krpelja pronašao u zabranjenom području :D kad je zaustavio lift u kojem je bio i Foreman. :rotf:

ma ja se već dosta dugo nemogu uć na forum jer mi nisu dali (neki problemi s kompom)

ma eto ja sam pogledala zadnju epku i simpa mi je totalno.Nisam misla da će House nakraju oženit onu kurvu ali ipak je.Kraj je bio fora kad joj je reko da nespava sa udanim ženama i odj...o je.Očito je htjeo Cuddy napravit ljubomornom.
Moram priznat da mi njih dvoje imaju bolju kemiju ko šefica i zaposlenik,onako kada se svađaju.Bile su mi super scene kad joj je došla inspekcija u bolnicu a on joj sa razbio vazu i napravio joj kaos kao i prije.Onda ono kad mu neda da se vozi po bolnici,ma tako mi više pašu on je ko malo dijete ona ko njegova mama he he

Slučaj mi je bio zanimljiv

13 nam se vraća sljedeći tjedan,vidla sam promo.Baš me zanima šta je napravila ali za to trebamo 3 tjedna čekat

To je epizoda sa simpatičnom devojkom koja ima problema sa srcem (nisam siguran) i mora biti u sobi, ne ide u školu, ne izlazi...
Ta devojka ima dečka koji kradom od njene mame dolazi u njenu sobu.
Sad ćeš se setiti sigurno: Na kraju je Haus shvatio da je dečko pokupio krpelja sa trave kad je dolazio u njenu sobu kroz prozor
da bi spavali. Haus je krpelja pronašao u zabranjenom području :D kad je zaustavio lift u kojem je bio i Foreman. :rotf:
Druga sezona, epizoda 16 - "Safe" :)
Zanimljiva epizoda, mada u 3. sezoni ima jos boljih epizoda i zanimljivijih slucajeva. :)

Poslednja izmena:
ma eto ja sam pogledala zadnju epku i simpa mi je totalno.Nisam misla da će House nakraju oženit onu kurvu ali ipak je.Kraj je bio fora kad joj je reko da nespava sa udanim ženama i odj...o je.Očito je htjeo Cuddy napravit ljubomornom.
Moram priznat da mi njih dvoje imaju bolju kemiju ko šefica i zaposlenik,onako kada se svađaju.Bile su mi super scene kad joj je došla inspekcija u bolnicu a on joj sa razbio vazu i napravio joj kaos kao i prije.Onda ono kad mu neda da se vozi po bolnici,ma tako mi više pašu on je ko malo dijete ona ko njegova mama he he

Slučaj mi je bio zanimljiv

13 nam se vraća sljedeći tjedan,vidla sam promo.Baš me zanima šta je napravila ali za to trebamo 3 tjedna čekat
Meni su poslednje 2 epizode bile extra, ima nade da se poprave malo. :D Samo, naravno, da ne nastavljaju Huddy pricu. :lol:

Jeste, 13-ica se vraca u narednoj epizodi. :D Ali sada prave pauzu, naredna epizoda izlazi tek 18. aprila. :roll:

Moze li neko da mi kaze sta je bilo sinoc u seriji? Ne mogu da verujem da sam propustila i to zbog gluposti... Uglavnom cula sam da je bio ranjen i da je imao neke halucinacije pa je otisao na neko lecenje sta vec... Moze li neko da mi pojasni... Bila bih zahvalna.... :)))

Ovog klipa sam se sinoć setio.

A ovo je iz epizode koju sam sinoć odgledao.

ggg.jpg

:rotf: :rotf: :rotf:

Back