serija "DR. HOUSE"

Da, na 14., 15. i 16. Serije najčešće imaju po 22-24 epizoda pa sam se zbunio :)
"Broken" sam već pogledao na Avali.

Dr House on the stage, you...!

Nedavno sam je gledao, ali ne sećam se baš kristalno.
Ali sećam se da mi se nije svidela kao 15-16 epizoda. :)
Polako, cekaj kad povezes sa ostatkom epizoda, ne moze da ti se ne svidi. Mada su i te 2 epizode iz 4. sezone stvarno fantasticne, odlican izbor, u svakom slucaju. ;)

Odlicna je ta scena sa Chase-om, a dobra je i ona na pocetku prve sezone kada u pola noci zove nekog doktora u Londonu i "pokusava da prica" britanskim akcentom. :zcepanje: Potrazicu te scene. ;)

par dobrih scena
Odlicni su. :D

Odgledao sam S1-6. Najbolja je 4-ta, omiljena ep mi je ona sa Mirom Sorvino. S5 je slaba, S6 jos slabija. S7 je... horror, kada sam video da je sasusena ManKadi smotala ne-vise-tako-dobro-napisanog-Gregorija, izgubio sam volju da gledam dalje. A i ona 13 me puno strasno jako mnogo nervira. Jedini lik koji valja nesto uopste sada je uvek ambiciozni ali stabilni Foreman. Grrrr. Nisu trebali da teraju Jennifer Morrison, jeste sva nespretna i tupava u RL, ali je dobro igrala svoju ulogu avatara savesti/dobrote citavoj ekipi House-ovih manijaka. Shteta, ali nijedna emisija nije mogla da izdrzi tempo koji je postavila S4. Odradili su je jednostavno previse dobro.

House-a sam voleo bas zbog detalja, vesto napisanih visprenih dosetki i petlje.

pogledala novu epku i totalno mi je simpa

Konačno Taub prekinuo za ženom,više me žicirala njegova pričica i bespotrebno ubacivanje.

Ljepo je bilo vidit nadrogiranog Willsona po neznam koji putz:lol:

taub-hitler "is this to inapropreate because jew thingz:D

Candice Bergin-hmmmmmm pa onako pogledala sam nažalost promo klipve tjekom pauze pa mi nije bilo neko iznenađenje ju gledat u ovoj epizodi.Možda malo za mene pretipičan razgovor ko u holliwodskim komedijama kad mama upoznaje dečka

Odgledao sam S1-6. Najbolja je 4-ta, omiljena ep mi je ona sa Mirom Sorvino. S5 je slaba, S6 jos slabija. S7 je... horror, kada sam video da je sasusena ManKadi smotala ne-vise-tako-dobro-napisanog-Gregorija, izgubio sam volju da gledam dalje. A i ona 13 me puno strasno jako mnogo nervira. Jedini lik koji valja nesto uopste sada je uvek ambiciozni ali stabilni Foreman. Grrrr. Nisu trebali da teraju Jennifer Morrison, jeste sva nespretna i tupava u RL, ali je dobro igrala svoju ulogu avatara savesti/dobrote citavoj ekipi House-ovih manijaka. Shteta, ali nijedna emisija nije mogla da izdrzi tempo koji je postavila S4. Odradili su je jednostavno previse dobro.

pa ovako ja se slažem da su prve 4 sezone remek dijelo,i to pogotovo zato šta je serija tad imala svaku scenu legendarnu.Znam da smo na jednom forumu bili toliko zaluđeni da bi poslje svake epizode ispisali 5 stranica koje smo se rečenice,smiješne face i ovakve detalje poput "lesbian prison stories" sjetili.
Zatim je došla 5 sezona koja je u sredini malo zakazala ali se vratila fenomenalnim krajem sezone.6 sezona je napočetku bila jako kvalitetna al pred kraj malo zakazala sa ne toliko znimljivim epkama i prevelikim uplitanjem u privatan život likova.Za 7 sezonu opči dojam ću moć reć kad završi.

Kaj se tiče 13-pa ona mi je ok lik,ništa sad posebno.Ona cijela priča oko njezine bolesti u 5 sezoni i veza sa Formanom mi nije sjela, ali svejedno me zanima šta će bit kad se vrati

Cuddy-eh ta žensak mi je uvijek bila uz Housa i Willsona najdraži lik,pogtovo prve 4 sezone.Nije nje mnogo u epizodi al kad bi imala neki razgovor sa Housom ja bi rikavala od smijeha na njihovu deračinu i *******.E kad se zacopala u njega onda su previše njezin lik usmijerli na slinjenje za Housom i to ju je malo karakterno smekšalo,ali ****** i dalje je volim .

Cameron-i meni fali, bila je jedina naivna i dobra u timu ali i ona je kasnije postala malo grublja i više to nije bila ona stara Cameron tako da nevjerujem da bi ona nešta promjenila u seriji

Ja sada skidam novu epizodu. :D

House-a sam voleo bas zbog detalja, vesto napisanih visprenih dosetki i petlje.
Slazem se da je 4. sezona odlicna, predobro uradjena u svakom pogledu, ali su dobre i 5. i 6. :) Imaju nesto novo sto do tada nije bilo u seriji pa mi se svidjaju. Dok je u ovoj 7. sezoni zapoceta Huddy prica koja me nimalo ne privlaci, a mislim da ce o tome tek biti price do kraja sezone pa je malo rano da donosimo zakljucke. ;)
Sto se likova tice, uglavnom se slazem.

pogledala novu epku i totalno mi je simpa

Konačno Taub prekinuo za ženom,više me žicirala njegova pričica i bespotrebno ubacivanje.

taub-hitler "is this to inapropreate because jew thingz:D

Candice Bergin-hmmmmmm pa onako pogledala sam nažalost promo klipve tjekom pauze pa mi nije bilo neko iznenađenje ju gledat u ovoj epizodi.Možda malo za mene pretipičan razgovor ko u holliwodskim komedijama kad mama upoznaje dečka
Samo da ne krenu razvlaciti pricu Tauba i zene tokom sezone, ovako mi je drago da je gotovo medju njima. :)

Pisanje po reklami za PPTH je bio najsmesniji deo u epizodi. :D

Cuddy mama je bila zanimljiva. Uspela je da iznenadi Housea i ostavi ga bez texta u prvoj sceni. :zcepanje:

Na jednoj televiziji su rekli da je Hju Lori izjavio da je u privatnom životu kao dr Haus,
da je isto tako duhovit... Znate li možda koji je to intervju bio... Voleo bih da odgledam.

pa za njega pričaju da je duhovit ali da je totalna suprotnost Housu,navodno je jako ljubazan i drag čovjek.Jesi gledo Hugh Laurie - Inside the Actor's Studio ,tu dosta priča o sebi.

ima puno dijelova

Back