serija "DR. HOUSE"

Hvala!
Ne sviđa mi se kvalitet slike, ali nema veze.

P. S. Pogledao sam i 04x01 EXTRA!!! z:)
Zanimljiva slicica. :lol:
Imas ti jos mnogo da gledas. A najzanimljivija desavanja vezana za glavne likove ce se desiti upravo u tim narednim sezonama. z:)

danas people choice awrds,nadam se da če Hugh dobit.Iako mi se čini da če i Edelstein pobrat nagradu
Upravo tako, pokupili su sve moguce nagrade za sta su bili nominovani. :zskace: Svaka cast! :klap:

• Favorite TV Drama: House
  • Favorite TV Drama Actor: Hugh Laurie
  • Favorite TV Drama Actress: Lisa Edelstein
  • Favorite TV Doctor: Gregory House (Hugh Laurie)
:klap:

Nadam se da ce biti snimak sa dodele na Youtube-u. z:lol:

pa nekako mi u zadnje vrijeme nedolaze na nagrade svi zajedno,neznam kad su zadnji put došli uopče.A bilo mi je katastrofa to sve napravljeno,uopče nisu rekli da je Hugh pobjednik.Nisu prozvali uopče kategoriju za naj glumca u dramskoj seriji,samo su naglasili da je House pobijedio u tv drami dok je Lisa primala nagradu.

To si dobro rekla. Ni prosle godine nisu bili svi ni na jednoj dodeli, uvek im je neko falio. :(
Sada su stvarno mogli da dodju, ipak nije mala stvar da u 4 nominacije osvoje sve.
Verovatno su imali neki pametan razlog, a posteno sam se nadala da ce biti svi na dodeli, ionako ih nismo videli bas dugo. :roll:

Posle ovoga slede jos i Golden Globe i SAG Awards pa se nadam da ce se tamo pojaviti, makar nominovani Hugh. z:mrgreen:

To si dobro rekla. Ni prosle godine nisu bili svi ni na jednoj dodeli, uvek im je neko falio. :(
Sada su stvarno mogli da dodju, ipak nije mala stvar da u 4 nominacije osvoje sve.
Verovatno su imali neki pametan razlog, a posteno sam se nadala da ce biti svi na dodeli, ionako ih nismo videli bas dugo. :roll:

Posle ovoga slede jos i Golden Globe i SAG Awards pa se nadam da ce se tamo pojaviti, makar nominovani Hugh. z:mrgreen:

a dobro prošle godine su svi bili,šta je da je
,ali kad su krenuli sa 7 sezonom NIŠTA

znam da su se vratili na snimanje ovaj tjedan ali sve jedno su mogli doć,možda im več sve to dopizdilo.Vidim da ovima koji su svake godine nominirani nije više isti gušt dolazit na nagrade

HUGH IS HELLO'S 2010 MOST ATTRACTIVE MAN
most-attractive.jpg

It was a clear victory in the most attractive man poll. For the second year in a row, Hugh Laurie came out on top, securing a massive 122,422 votes.
Taking silver was Scottish hunk Gerard Butler with 75,165 clicks, David Tennant came in third and Colin Firth followed with 24,718. z:)

HOUSE WILL GET AN EIGHTH SEASON
Today was Fox's turn at the TCA Press Tour and according to Ausiello's report:
"Reilly (FOX's President) anticipates that veteran hits Bones and House will return next season, but there’s a fair amount of deal-making that needs to happen first."
:zskace: Nadam se da ce biti 8. sezona. :zskace:

evo nam jedan mali promo,loša kvaliteta al se kuži
I jos 3 dana do nove epizode. z:lol:

Po mom mišljenu Haus nije lep,
ali verujem da osvaja svojim šarmom.
Meni je to jos i bolje od neke lepote a bez trunke sarma. Ovako je super. :zaljubljena:

Pogledao sam 4. sezonu.

22. i 23-24. epizode su najbolje u sezoni.
Ustvari, 23-24 možda najbolje epizode
u celoj seriji! Sutra počinjem petu sezonu. :D
Mislis 15. i 16. - "House's Head" i "Wilson's Heart"?
Slazem se da su odlicne epizode, ako ne i najbolje do tada. :D Ali mislim da ces promeniti misljenje kada budes odgledao "Broken". :)

Da, na 14., 15. i 16. Serije najčešće imaju po 22-24 epizoda pa sam se zbunio :)
"Broken" sam već pogledao na Avali.

Dr House on the stage, you...!

Nedavno sam je gledao, ali ne sećam se baš kristalno.
Ali sećam se da mi se nije svidela kao 15-16 epizoda. :)

Back