serija "DR. HOUSE"

Dok odborajvamo poslednje dane do emitovanja novih epizoda omiljenog nam doktora, evo pitanja sta ocekujete od ove sezone?

Da li ce cela biti o Hausu u ludnici?
Da li cemo uzivati u jos nekom poljubcu Kadi i Housa?
ili ce mozda jos neki clan ekipe pred kraj sezone umreti?

Mislim da ce samo prva, dvosatna, epizoda biti tamo, posle se ovaj ludak vraca u kolosek, mada ne i u bolnicu direktno, vec samo kao konsultant.
Mislim da cemo uzivati u zgodama ovo dvoje. nishta se ne sekirajte :)
Katner je morao da "umre" jer je trazio da izadje iz serije. 13-ica ima josh deset godina zivota pred sobom, te ne mora da 'mre .

I evo spojlera prve epizode
52251.1

HOUSE SEEKS PSYCHIATRIC HELP ON THE TWO-HOUR SEASON PREMIERE OF “HOUSE” MONDAY, SEPTEMBER 21, ON FOX

Episode Directed by Executive Producer Katie Jacobs

Andre Braugher, Franka Potente and Lin-Manuel Miranda Guest-Star

House begins a detox program at Mayfield Psychiatric Hospital to get the vicodin out of his system in an attempt to control his hallucinations. House plans to leave the treatment facility once he is clean, but he is strong-armed into staying by his attending physician, Dr. Darryl Nolan (guest star Andre Braugher). Dr. Nolan agrees to write a recommendation to reinstate House’s medical license only if House agrees to further treatment. When House is moved to a new ward in the hospital, he develops a close relationship with his new roommate, Alvie (guest star Lin-Manuel Miranda), and Lydia (guest star Franka Potente), a frequent visitor who helps House bend the rules. House asks Alvie to help him uncover incriminating information about Dr. Nolan that would allow him to blackmail his way out of the treatment center and convinces Lydia to loan him her car to sneak out a delusional patient in an attempt by House to undermine Dr. Nolan’s course of treatment. But when devastating events ensue, House is humbled into reluctantly accepting help in “Broken,” the special two-hour season premiere episode of HOUSE airing Monday, Sept. 21 (8:00-10:00 PM ET/ PT) on FOX. (HOU-601/602) (TV-14 D, L, S)

Cast: Hugh Laurie as Dr. Gregory House; Robert Sean Leonard as Dr. James Wilson

Guest Cast: Andre Braugher as Dr. Darryl Nolan; Franka Potente as Lydia; Megan Dodds as Dr. Beasley; Andrew Leeds as Dr. Medina; Lin-Manuel Miranda as Alvie; Derek Richardson as Freedom Master; Jack Plotnick as Hal; Curtis Armstrong as Richter; Artemis Pebdani as Diane; Angela Bettis as Susan; Ana Lenchantin as Silent Girl; Alex Desert as Jay-Bird; Dale E. Turner as Stomp; Sloan Robinson as Nurse Safer; Meghan K. Bradley as Nurse Valez; Harrison Forsyth as Ben

Source: FOX

Nije, taman je. Bice ovde obilje zezanja. Gledala sam intervju sa Hjuom, kaze da ce epizoda biti najzezachkija od svih do sada. Ipak, priznajem, ja bih mogla njega da gledam makar samo dva satra sedeo i lupao lopticu u zid. :D

Mislim da ce House u ovoj sezoni imati vise izleta ka humanijem ponasanju, nego prethodnih sezona. Verovatno ce ludnica potrajati samo par epizoda, gde se posle toga vraca svojoj staroj ekipi.
Sto se tice Cudddy, milsim da ce i ove sezone biti toplo-hladni odnosi. Mada bi zaista pravi preokret u seriji donela neka njegova veza, to za ovih 5 godina nismo videli.

U svakom slucaju nadam se da ce sezona biti uspesna, iz cistog sebicnog razloga- da bi bilo i 7 sezone :zper:

Nikola, odakle takva skepsa pa House nas bar jos nije razocara.
Pa u tome je problem! House je do sada imao 110 epizoda,i za tih 110 se nikakva radnja nije razvila! Nista mu ne bi failio i da razocara malo,makar bi se nesto novo desilo.
priznajem da mi se veoma svidela serija u pocetku,ali svaka epizoda je ista,i koliko god te forice bile nove na kraju su samo "deja vu"
Evo 5 sezona je proslo,i House je i dalje nadrkan,i dalje se drogira,i dalje je asocijalan,i dalje provocira,a svaka epizoda ide ovim redom:
1.pacijent jadan dodje kod njega
2.uz veliku raspravu lece za bolest od koje ne boluje pa mu bude gore
3.kada ukapiraju da su nesto sje*ali onda ga lece drugacije dok se on ne oporavi
4.House se upoznaje sa pacijentom(ili rodbinom i ponasa se klasicno za njega)
5.pacijent iz cista mira umre!
6.house prica nesto bezveze i sine mu ideja kako da ozivi pacijenta
7.pacijent ziv i zdrav
i sve ovo 110x iznova i iznova..

Pa u tome je problem! House je do sada imao 110 epizoda,i za tih 110 se nikakva radnja nije razvila! Nista mu ne bi failio i da razocara malo,makar bi se nesto novo desilo.
priznajem da mi se veoma svidela serija u pocetku,ali svaka epizoda je ista,i koliko god te forice bile nove na kraju su samo "deja vu"
Evo 5 sezona je proslo,i House je i dalje nadrkan,i dalje se drogira,i dalje je asocijalan,i dalje provocira,a svaka epizoda ide ovim redom:
1.pacijent jadan dodje kod njega
2.uz veliku raspravu lece za bolest od koje ne boluje pa mu bude gore
3.kada ukapiraju da su nesto sje*ali onda ga lece drugacije dok se on ne oporavi
4.House se upoznaje sa pacijentom(ili rodbinom i ponasa se klasicno za njega)
5.pacijent iz cista mira umre!
6.house prica nesto bezveze i sine mu ideja kako da ozivi pacijenta
7.pacijent ziv i zdrav
i sve ovo 110x iznova i iznova..

Pa ne postoji serija koja ima epizode koje su svaka za sebe, da nema svoj ritam. Ako tako gledamo onda je svaka serija manje vise bzvz. Slazem se sa tobom da bi bilo sjajno kad bi u Housu malo bilo iskakanja, ali ako si pazljivo pratio, u pojedinim epizodama, i to ne tako retko, on ima iskoraka (nekad deluje ljudskije, nekad ranjivije...) ali se uvek vrati na staro. Verovatno zato sto publika upravo zato gleda ovu seriju. Ima priliku da glavni junak, svakako nije dobrica, fini i prepodobni koji sece vene na dobrotu no naprotiv.

Njegov netipican karakter je ono sto je privuklo publiku, a zaintirgiranost da li ce se promeniti nas vezuje za ekrane

Pa ne postoji serija koja ima epizode koje su svaka za sebe, da nema svoj ritam. Ako tako gledamo onda je svaka serija manje vise bzvz. Slazem se sa tobom da bi bilo sjajno kad bi u Housu malo bilo iskakanja, ali ako si pazljivo pratio, u pojedinim epizodama, i to ne tako retko, on ima iskoraka (nekad deluje ljudskije, nekad ranjivije...) ali se uvek vrati na staro. Verovatno zato sto publika upravo zato gleda ovu seriju. Ima priliku da glavni junak, svakako nije dobrica, fini i prepodobni koji sece vene na dobrotu no naprotiv.

Njegov netipican karakter je ono sto je privuklo publiku, a zaintirgiranost da li ce se promeniti nas vezuje za ekrane

THAT's RIGHT!!! Ja kazem ljudima da gledaju shta ih interesuje, a da mene ostave na miru da uzivam u nadrkanom House-u. Do sada sam imala polovichan uspeh :)

Back