serija "DR. HOUSE"

Pogledao sam par epizoda na HRT-u, nije losa.. :D moram priznati da sa poceo da je gledam zbog glavnog glumca (Hugh Laurie) koji je fantasticno glumio u Crnoj Guji (princa i porucnika)... mada u medjuvremenu je poceo da suska dok prica i to me malo iritira... verovatno je stavio nove zube or something.. ili je postao ***** pa od silnog gu... znate vec na sta ciljam.. :lol:

Serija je fantasticna. Steta sto se daje samo jednom nedeljno, ali stizu mi u utorak sve 3 sezone tako da cu se nagledati. Hju Lori mi nikada nije bio sladak,ali u onoj seriji je mmmmm...
house03-1.jpg

Steffan:
Pogledao sam par epizoda na HRT-u, nije losa.. :D moram priznati da sa poceo da je gledam zbog glavnog glumca (Hugh Laurie) koji je fantasticno glumio u Crnoj Guji (princa i porucnika)... mada u medjuvremenu je poceo da suska dok prica i to me malo iritira... verovatno je stavio nove zube or something.. ili je postao ***** pa od silnog gu... znate vec na sta ciljam.. :lol:

U Crnoj Guji??? Hm...obarticu malo vise paznje na ostale likove u Crnoj Guji jer poceo je opet serijal kod nas.......ne mogu da ga zamislim da igra u Crnoj Guji...:D:D:D:D:D:D:D:D

serija je vrh vrhova, skoro nije bio nijedan tako brilijantan glavni lik u nekoj seriji...

tako je ocajan, ogorchen a ipak na svoj nacin pomaze ljudima...

VRH

mada mi je malo mlak zadnji deo 3ce sezone

:D Obozavam Monka,i jako se divim Toniju kako ga je maestralno odigrao.
Imam 1,2,3,4 sezonu na originalima koje sam kupio u Londonu,obozavam ga,uvek se smejem do suza :D :D Monk je stvarno nesto posebno!!!
Psyh je glupa po meni nepotreban i propala imitacija Monka :confused: :(
A HOUSE....................on je posebna prica,neimitira nikoga,
on je velik sam za sebe i obozavm tu seriju! :) :)

Back