Serija ''Dobro jutro komsija''

Dobro jutro komsija je jedina domaca serija koju sam gledao i odusevljen sam,Svi likovi su mi dragi,nerviraju me stric Adem i ovaj policijski inspektor.
Od filmova bih kao najbolji izdvojio cetvrti a najgori onaj kad idu da kopaju kukuruze mada i "Srecan put komsija" mi nije nesto.
Serija je ok.
Odgledao sam sve filmove i sve epizode serije.

pa veliki broj serija danas je na tu foru, Moj rodjak sa sela, Selo gori, Dobre komsije, Seljaci...
Tacno, ali se danas radi mnogo serija i sa kriminalistickom tematikom, nasiljem.... (i to mi se cini da ima sve vise u danasnje vreme). Ovu sto ja spominjem je poput tih sto ste naveli - topla, opustajuca.. Pored tih sto ste naveli i u moru jos mnogih koje postoje, nek spomenemo i ovu i dobro 😊

Dobro jutro komsija je jedina domaca serija koju sam gledao i odusevljen sam,Svi likovi su mi dragi,nerviraju me stric Adem i ovaj policijski inspektor.
Od filmova bih kao najbolji izdvojio cetvrti a najgori onaj kad idu da kopaju kukuruze mada i "Srecan put komsija" mi nije nesto.
Serija je ok.
Odgledao sam sve filmove i sve epizode serije.

Slazem se sa prvim delom da je jedina domaca koju ste pogledali i odusevljeni ste, apsolutno delim Vase misljenje. Jako su svi dragi, a meni je posebno drag Cedo, on je legenda 😁 Sve u svemu, izuzetna i jako draga serija

Jeste Cedo on je glavni ali i Nedeljko i njegova Milka,Jelka i njena majka (Cedina tasta) Brankica pa cak i Vidosava,ne mogu ni da zamislim kako bi bilo bez nekoga od njih.
Imate i seriju "Pred fajront" gde glume Cedo,Jelka i Mile (naravno tamo se likovi drugacije zovu) ali nije kao Dobro jutro komsija.

Jeste Cedo on je glavni ali i Nedeljko i njegova Milka,Jelka i njena majka (Cedina tasta) Brankica pa cak i Vidosava,ne mogu ni da zamislim kako bi bilo bez nekoga od njih.
Imate i seriju "Pred fajront" gde glume Cedo,Jelka i Mile (naravno tamo se likovi drugacije zovu) ali nije kao Dobro jutro komsija.
Ma daa, svi su presjajni 🤗 Gledala sam i "Pred fajront" i takodje je isto dobra serija, ali ova je zakon 🤗

Back