Sergej Trifunović objavio poruku Vučiću i SNS botovima: PIŠAĆU VAM NA GROBOVE!

Mislim da svaka javna licnost iz sveta zabave treba da gleda svoja posla , a ne da se spusta na policki nivo.

To možda kad bi se na političkom nivou rešavala pitanja tipa da li će da se u žardinjere saditi lale ili petunijie.
S obzirom da je u toku totalno uništavanje nacije i države od strane naprednih "političara", normalno je da svi dignu glas protiv grbavih i krezubih orka.

А и он је једна достојанствена глумачка фигура од човека. Само му узми речник за пример: "Пишаћу вам на гробове !", како је то само узвишено изражено од "холивудске" звезде "прослављеног Српског филма". :roll:

- - - - - - - - - -

attachment.php

ne znam kakve vi holivudaše to imate, ali u Srbiji glumci žive, manje više, kao i prosečan 'građanin'

Пљунути Еди Рама ! :ok:

Pa Sergej je Srbenda po tom govoru, razumeju ga svi slojevi.

Nije on kao Englezi Bjelogrlić i Kojo. :per:

Па не али реално испао је сплачина за жуту штампу као и ови на власти. Речником се изједначио са њима. Шта ? То ти је ниво Курир, Ало!, Скандал, Телеграф, итд... :hahaha:

Исти Еди Рама.
A što Edi Rama je loš za svoje Albance?

- - - - - - - - - -

А и он је једна достојанствена глумачка фигура од човека. Само му узми речник за пример: "Пишаћу вам на гробове !", како је то само узвишено изражено од "холивудске" звезде "прослављеног Српског филма". :roll:

- - - - - - - - - -

Пљунути Еди Рама ! :ok:

Da ali Srpski!

- - - - - - - - - -

Trifko je prolupao.Ne treba mu takav publicitet.Bolje je da glumi i zabole ga.Mislim da svaka javna licnost iz sveta zabave treba da gleda svoja posla , a ne da se spusta na policki nivo.
Pa i ti gledaš svoja posla zato su i radikali postali lažne demokrate i prodaju ti-nama muuda za bubrege.

- - - - - - - - - -

Ова тема је феноменална.

posebno ako se prošire u Srpske bagovane mozgove.

- - - - - - - - - -

probudi zatucane Srbe!

- - - - - - - - - -

Ti koji tako pisaju obicno tamo i zavrse. Vrlo brzo.

Tako i Vučić preti izmišljenim fašistima.

Back