Seratonin iz krvi

giravaru

Primećen član
Poruka
634
Da li može neko da objasni sta znači manjak seratonina u krvi i dal taj seratonin ima veze sa depresijom /anksioznosću?
I kako ga dovesti u neku normalnu vrednost.
Moj je 17 ug/L... referentna vrednost se kreće od 50 - 200.

Ако оћеш природан начин онда се налочи кафетине или наждери сланџе. После тога удри по слаткишима. А можеш и да спаваш са пашчетом или мачком у кревету и мазиш их. Тад мозак лучи серотонин. Нпр. ја се лепо осећам кад цепам дрва и играм видео игре. Неуропсихијатар ми је чак рекао "гледајте порниће". Али то не могу јер ту нема никакве радње у коју могу да се удубим. Вероватно је хтео да ми каже да мастурбирам јер и то изазива лучење серотонина. Такође и планинарење ми је много помагало. Шетње у друштву.....по 20 км.

Da li može neko da objasni sta znači manjak seratonina u krvi i dal taj seratonin ima veze sa depresijom /anksioznosću?
I kako ga dovesti u neku normalnu vrednost.
Moj je 17 ug/L... referentna vrednost se kreće od 50 - 200.
Serotonin je "hormon za osecaj srece", a ti ga nemas dovoljno.
Ako se ne varam ti vec uzimas neko sredstvo koje ti povecava serotonin.
Hoce manjak da nastane i zbog stresa, nedostatka vitamina b6.
I da, ima direktne veze s tim.

Serotonin je "hormon za osecaj srece", a ti ga nemas dovoljno.
Ako se ne varam ti vec uzimas neko sredstvo koje ti povecava serotonin.
Hoce manjak da nastane i zbog stresa, nedostatka vitamina b6.
I da, ima direktne veze s tim.
Da pijem velnax....ali mozda pijem malu dozu... Ne znam. Očekivala sam da je na donjoj granici ali toliko nisam.....

Prozak je bio moj najbolji drug... Ali ovaj dr misli da "ne treba da se vezujem za lek"...i stojim pri tome da sam trebala da pijem opet prozak/flunisan... Ali ovog puta veću dozu.. Pila sam ga ranije samo 20mg...a čitam da doze idu i do 60mg. Pa pij seroksat pa nista... Onda ovaj velnax koji i nije nesto. Samo primetih da mi mnogooo zuji u ušima od njega.

Ако оћеш природан начин онда се налочи кафетине или наждери сланџе. После тога удри по слаткишима. А можеш и да спаваш са пашчетом или мачком у кревету и мазиш их. Тад мозак лучи серотонин. Нпр. ја се лепо осећам кад цепам дрва и играм видео игре. 01Неуропсихијатар ми је чак рекао "гледајте порниће". Али то не могу јер ту нема никакве радње у коју могу да се удубим. Вероватно је хтео да ми каже да мастурбирам јер и то изазива лучење серотонина. Такође и s планинарење ми је много помагало. Шетње у друштву.....по 20 км.

Prozak je bio moj najbolji drug... Ali ovaj dr misli da "ne treba da se vezujem za lek"...i stojim pri tome da sam trebala da pijem opet prozak/flunisan... Ali ovog puta veću dozu.. Pila sam ga ranije samo 20mg...a čitam da doze idu i do 60mg. Pa pij seroksat pa nista... Onda ovaj velnax koji i nije nesto. Samo primetih da mi mnogooo zuji u ušima od njega.
Ma vrati se bre na prozak, zavisna ces biti od svakog od tih lekova, onda barem uzimaj
ono sto ti odgovara.

Ja bih... Ali kako sama na svoju ruku. Ne ide.... Ej ali nećemo da se vezujemo za lek!!!??? Kamo lepe sreće da ne znam ni za jedan lek. Ali posto znam... Zar treba zamore da budem...??? A nemam para trenutno za privatnog lekara.... Inače bi uveliko bila na prozaku🙂

Ja bih... Ali kako sama na svoju ruku. Ne ide.... Ej ali nećemo da se vezujemo za lek!!!??? Kamo lepe sreće da ne znam ni za jedan lek. Ali posto znam... Zar treba zamore da budem...??? A nemam para trenutno za privatnog lekara.... Inače bi uveliko bila na prozaku🙂
Моја добитна комбинација је сероксат 20 мг + ривотрил 2 мг

Back