ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
e da tako i ja drzim cigaretu ko kamiondzija
m jok pa ja vas volim![]()
![]()
Znam lutko, šalim se....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e da tako i ja drzim cigaretu ko kamiondzija
m jok pa ja vas volim![]()
![]()
Ti zadrzi svoje "ccc" za sebe - ja nigde nisam spomenuo da si joj davala savete - vec sam komentarisao ono sto si i postavila kao temu - a to je sta se odvija u tvojoj glavi.
Pazljivije citaj, probaj - nije tesko.
Najbolje da cutis i neka sama vidi sta ce, vec si je savetovala, pa nista.
e, evo i mene. danas smo se videle, bile smo na rucku i... nije gej (). dakle juce je pao prvi poljubac. definitivno je nisam nista savetovala (ccc bad wolf ja joj nisam dala ni jedan savet ni za prvog muza a ni za ovog sada), mada me je ona par puta pitala da li je osudjujem i sta bi trebalo da radi dalje. da je osudjujem ne mogu, prvo ko sam ja da sudim, drugo ipak je ona moja drugarica koja je konacno pocela da blista. (milanche, ako bih ja varala svoga muza, mislim da ne bih imala pravo da mu prebacujem ako bi on to isto uradio. sta da se zapitam? kako posejes tako i pozanjes). rekla sam joj da pusti stvari da idu svojim tokom, da se ne opetrecuje previse i da nikako ne ostavlja muza zbog ove avanture. ako vec zeli razvod neka to ucini zbog sebe a ne zbog bilo koga drugog.
sjoooo telenovele![]()
ma ja sam joj ranije uvek govorila da ga ostavi. mislim zaista mi nije bio za nju. ali ona je uvek nekako odbijala, ne samo moj savet vec i od svih ostalih njoj bliskih ljudi i pravila se luda. zato sam se i sokirala jer nikad ni jednim gestom nije pokazala da bi je zanimao bilo ko sem njega, jer je on eto otac njenog deteta. i uvek sam joj govorila "bolje dobar razvod nego los brak", da sedne sa njim, da rasciste jednom za svagda, ali jock. mislim drago mi je sto je srecna i ucinicu sve da joj pomognem (bice i sampanjca), samo znate kad vam neko nesto neocekivano "saspe"![]()
da te citiram?
Šokirana sam!!! Zar ona...požrtvovana majka i supruga....da se upusti u avanturu iza leđa svom sirotom, vernom, mužu....ah, avaj, kuda ide ovaj svet....
Da je moja druDarica rekla bih "Amin, sestro, što se ne seti ranije! Konobar šampanjac za naš sto! Da proslavimo! A tebi evo ključevi od moje gajbe da se ne smucaš po hotelima."![]()
...reche Rajka radodjka.