Seranovi

Pucala sam od smeha pogotovo to sa Afri i Markosom :D a onda je Eva izudarala Raula kad je rekao:Ne mogu vise da ih slusam,hocu i ja,znas nije to lako slusati :hahaha: a onda je rekao:Aa,cetvrti kondom,mi smo samo jedan!

malo sam pobrkala epizode...z:)z:(:zstidljivko:Jel je sinoc bilo kad su se africa i markos zatvorili u santijevu sobu, pa kao radili khmm...a u sredu je bilo sa devojkom iz brazila?z:)
Да, то је била синоћна епизода, тј данас репризна у 17:30. Да, у среду је била она девојка из Бразила Абдулова девојка.

cela epizoda sinoc je bila vrh ali ova veceras u samostanu (katlicki manastir) kad se Dijego i Santi sakriju u orman kod Lurditas pa kad Dijegu zazvoni telefon a ono zvuk orgazma to je za valjanje.:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

kad god vidim tu scenu suze mi idu koliko se smejem :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ха ха ха Санти каже какве су ово биле оргије, па још тражи пса ахахахаха z:D А и свака част Тети како их је израдила у парку уа Кикија z:)

Samo mi je malo zao Fitija....ali ono u manastiru kada se Lurditas ispoveda....xaxaxaxa......ma meni su sve epizode na prvom mestu,nemam srca da neku stavim na 2 mesto!!!!znaci i kada sam neraspolozen od njih se waljam po podu....z:Dz:Dz:D

Back