boy from L.A
Aktivan član
- Poruka
- 1.849
Ха ха ха ха најсмешнији је био Дијего када је рекао: није крив пас, већ кује које га изазивају![]()
Da...A ono kad Pepe j..e mece u dvoristu....Epizoda je bila VRH,kao i sve ostale naravno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ха ха ха ха најсмешнији је био Дијего када је рекао: није крив пас, већ кује које га изазивају![]()
Pepeu nisu odsekli..ahm..znas vec sta mislimRaul i Eva su dosli kod Markosa da ga mole za oprostaj i onda se pojavila neka devojka i rekla je "Suprajs" pa poljubila Markosa...
![]()
a jel zna neko sta se desilo sa one 2 mecke fitijeve?ili sam ja propustio ili se nisu spomenule od one epizode![]()
да...није нека риба..Pa ajde da nazovemo to devojkom.......ruzna je ko sam djavo.
Ова епизода и она са ванземаљцима су ми биле најсмешније.. Ха ха ха да.. Фити рекао"да га гаће усецају" па мора да их скине, аонда у кревету хтео да загрли Сантија а Санти му каже: обуци прво пиџаму па ме онда грлиStvarno je bilo extra...a jos Fiti spava bez gaca
![]()
jel moze neko da mi prepricha shta se desilo u proshloj epizodi, nisam gledala![]()
ti si genijeNista dosla Markosa drugarica,poreklom Brazilka i tu nastaje haos...Markos vrsi teror na Raulu na treningu..Tako ga je izudarao,da je Raul jedva izasao napolje...Onda Eva pokusava da povrati Markosa i u tome uspeva jer mu je objasnila da nije bilo nista vise od 3 poljupca..Medjutim...Ona Brazilka se uselila na nekoliko dana kod Santija i Fitija i tu nastaje show...Fiti otkriva da je trudna,tako sto su na sve nacine pokusavali da joj ''ukradu'' urin iz wc solje...Fiti je kao i uvek pogresno procenio da je to Markosovo dete i odlazi da kaze Dijegu za to u bar...Dok mu govori,pojavljuje se Markos u baru i cuje kako oni pricaju da je neko zatrudneo...Medjutim,nije razumeo o kome se radi stvarno,jer je on mislio da je Eva u pitannju..Ljut,odlazi i udara Raula,a i od Afrike je dobio gratis samarcinu...To se tako motalo do kraja epizode,kada su najzad svi seli i razjasnili ko je trudan i sa kim..U medjuvremenu je dosao i ''pravi otac'' deteta..A bilo je carki i izmedju Tete i Joli po pitanju momka...Cak su se dobroooo izvredjale,ali na kraju je ipak doslo do pomirenja...
Eto ti ukratko..pozz![]()
ova bila vrh a sledeca je sa manastirom moja omiljena
sada su najbolje epizode....