Seranovi

84017.1975986.jpg

P.S. Bash je sladak Juanz:)

Poslednja izmena:
Zna li neko sta se trenutno desava sa Antoniom Molerom (Fitijem)... Cuo sam da je poceo snimanje neke porodicne serije, slicne "Seranovima", ali to sam procitao pre nekoliko nedelja... Da li neko zna nesto vise o tome?

Zna li neko sta se trenutno desava sa Antoniom Molerom (Fitijem)... Cuo sam da je poceo snimanje neke porodicne serije, slicne "Seranovima", ali to sam procitao pre nekoliko nedelja... Da li neko zna nesto vise o tome?

Da,o tome vise zna Wapa,snima neku seriju valjda u kojoj je ostao bez posla pa je dobio neke supermoci.A Fran Perea glumi u filmu koji je rezirao Antonio Banderas.
Girl like she HVALA TI!!!z:kiss:

Gico prasico,drugarice,sviram sinist.z:lol: Bio bih ti puno zahvalan kad bi mi napisala akorde.z:mrgreen:z:kiss:

Poslednja izmena:
Da,o tome vise zna Wapa,snima neku seriju valjda u kojoj je ostao bez posla pa je dobio neke supermoci.A Fran Perea glumi u filmu koji je rezirao Antonio Banderas.
Girl like she HVALA TI!!!z:kiss:

Gico prasico,drugarice,sviram sinist.z:lol: Bio bih ti puno zahvalan kad bi mi napisala akorde.z:mrgreen:z:kiss:

Koliko ja znam, to je film Camino de los ingleses, El (http://www.imdb.com/title/tt0477273/), ali to je film jos iz 2006.

1.Rema-tebra
2.Angela^_^
3.musketar 007
4.Southwind
5.palace
6.Chico de al lado
7.asdfghjkl
8.Rabit
9.Wapa()
10.Matt
11.Uros
12.The one who
13.cobic
14.Miller_girl
15.Amza ljubavnik Seranova
16.Kovle
17. Girl like she
18. kib063
19. Sakana
20. Spageta

Nadam se da nisam nekog preskocila dok sam dopisivala. Ako jesam, unapred se izvinjavam.
Pozdrav svima i srecna vam pravoslavna nova godina!

E imam ideju!naravno ako zelte da je prihvatite...ae da vidimo koliko ima fanova porodice Serano na ovom forumu....ako hocete...

jaoooo sjajna ideja...z:girl:
i ja to kazem z:hm:
samo ne znam cemu ovo sad.. pa imamo Fun Club Serrano na Krsti (ciji sam i ja clan), pa na Facebook-u (i tu sam i ja clan), zasto sada ovo brojanje ko je pravi fan ko ne?
oko 200 postova sam napravila na ovoj temi, volim seriju, gledam je, OBOZAVAM glumce koji tu glume, i sada i ja da se potpisem kao 21. sta to menja stvari, nije mi jasno.. ?
z:hm:

:aha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
COVECE JA CU DA PRESVISNEM OD NJIH MAJKE MI
z:lol:

Ja sam se toliko dugo smejao da me je stomak zaboleo.Ne znam,ne znam,ovo je nesto neprevazidjeno!!!!!!!!!!!!!!!!!Kad su Aleks i Raul izasli iz plakara.z:Dz:Dz:Dz:Dz:Dz:Dz:Dz:Dz:D

Pa kad je Santi pokazao kobaju Markosu,pa kad je rekao neka odsece taj deoz:Dz:Dz:Dz:Dz:
Jojjjjjjjjjjjjjjjjj kako dobra epizoda.Vristanje.Jer zna neko koja je sledeca?

i ja to kazem z:hm:
samo ne znam cemu ovo sad.. pa imamo Fun Club Serrano na Krsti (ciji sam i ja clan), pa na Facebook-u (i tu sam i ja clan), zasto sada ovo brojanje ko je pravi fan ko ne?
oko 200 postova sam napravila na ovoj temi, volim seriju, gledam je, OBOZAVAM glumce koji tu glume, i sada i ja da se potpisem kao 21. sta to menja stvari, nije mi jasno.. ?
z:hm:
Da bi tema ostala ziva z:D z:mrgreen:
Kako ekstra epizoda,svi u kuci su mi vristali od smeha(bili i gosti) z:lol:
PS. Ja sam kibo63 a ne kib063 ,mada nije vazno :)

Back