Seranovi

a gde je lusija zvala tete na pocetku telefonom kad je ona bila kuciz:hm: jao najaci je bio dijego sa onim casnim sestramaz:Dz:Da rasplakala sam se ono na kraju kad prica kuroz:cry:z:cry:z:cry:z:cry:z:cry:msm da je to bio kraj neke sezone samo nzm kojez:hm:

koja epizoda FENOMENALNO z:Dz:Dz:D

Prvo dijego koji CAR z:shock:
a kakvu je facu napravio kad je seo na onu kantu sa ledom hahahahaha umro sam od smeha z:Dz:Dz:D
a posle onaj "paciji" hod kad ulazi u njihovu kafanu to je bilo za valjanje

a onda nasi golupcici koji stupaju na scenu i ta blesava ljubav koja nikada ne prestaje ma sta da se desi z:sp2:

i na kraju Fiti i Lusija koja ludnica hahaha ma celu sam se epizodu smejao ko lud z:Dz:Dz:Dz:D

i ipak da ne bude sve samo veselo malo i tuge ode nam Markos u Londonnnnnnn z:(

a i ovi klinci sa lopovom su bili vrh vrha kao i uvek uostalom z:D

Cista 10 za ovu epizodu :klap::klap::klap::klap::klap::klap:

Slazem se da je ovo jos jedna u nizu sjajnih epizoda!
Kako se Fiti raznezio kad mu se pruzila prilika da pokaze "pravo prijateljstvo" prema Dijegu...
A tek Santi, sto ga je brat preskocio! Pa scena u banci sperme...
Ali, najsladji su Eva i Markos... Nedostajace mi njihova prica u narednim epizodama...

Poslednja izmena:
Ja sam sinoć sanjao da sam se smuvao sa Tete.Sigurno sam bio pod utiskom epizode.z:lol:
Znači san je bio tako stvaran,kad sam se probudio baš mi je bilo krivo.Jer se vama dešavalo da sanjate likove iz serije?
Jel da da sam prso?z:p

P.S. Da li neko može da mi kaže kako se na španskom piše reč gafovi?To su vam one smešne situacije sa snimanja.Prikazivao ih je STB u nekoliko epizoda pretprošle godine.Ima ih gomila na youtube,davno sam gledao,a sada ne znam kako se pišu gafovi na španskom pa ne mogu da nadjem!!!

e, dobro ti je to za snove.. nisi prso.. ako jesi, onda sam i ja.. jer sam do sad najmanje 5 puta sanjala Marcosa.. i uvek kako se muvamo (i smuvamo), pa mi je lepo u njegovom prisustvu, i ne zelim da se zavrsi san.. :zaljubljena:
a to za gafove.................bre, ne znam kako se kaze
z:hm:
evo, nasla sam.. od reci shala, kaze se chiste.. (rec ch se cita kao C=curka)

Poslednja izmena:
koja epizoda FENOMENALNO z:Dz:Dz:D

Prvo dijego koji CAR z:shock:
a kakvu je facu napravio kad je seo na onu kantu sa ledom hahahahaha umro sam od smeha z:Dz:Dz:D
a posle onaj "paciji" hod kad ulazi u njihovu kafanu to je bilo za valjanje

a onda nasi golupcici koji stupaju na scenu i ta blesava ljubav koja nikada ne prestaje ma sta da se desi z:sp2:

i na kraju Fiti i Lusija koja ludnica hahaha ma celu sam se epizodu smejao ko lud z:Dz:Dz:Dz:D

i ipak da ne bude sve samo veselo malo i tuge ode nam Markos u Londonnnnnnn z:(

a i ovi klinci sa lopovom su bili vrh vrha kao i uvek uostalom z:D

Cista 10 za ovu epizodu :klap::klap::klap::klap::klap::klap:

Potpisujem.. z:lol:

Kad se Markos vraca iz Londona? z:hm:

Back