Urosh_
Primećen član
- Poruka
- 635
Gde ste bre ljudi nema vas 100 godina....??!!!
SRECNA NOVA GODINA SVIMA.....!!!!!
Shta ima novo...??prichajte....

Shta ima novo...??prichajte....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shta ima novo...??prichajte....![]()
Meni je jaka fora u onoj epizodi sa martom kada u skoli fiti i santi priznaju markosu da su mu platili devojku... On krece na njih a oni trzaju... Santi bas nezeli da se kaci vise sa Markosom
za sve koje gledaju Seranove
Shta ima novo...??prichajte....![]()
_RaBbIt_ imash diiiivaaaannnn avatar![]()
nece moci.. ja sam starija.. imam prednost![]()
![]()
Dijego ne umire,vec se baca sa mosta i budi se sa lusijom u krewetu,znachi kao swe je to bio san,inache slusam ja Frana ... Pitaj josh nesto ako te zanima
E da =serija se ne nastawlja znachi 8 serijal je kraj
Ja mislim da se on baca sa mosta i umire i kao onda je sa lusijom... Ne da je to samo san, mislim da si lose shvatio... ili sam ja
ne muvaj ga sace sakana da ti skrese
![]()
pa ona mi je starija sekanecu ja nju da diram vise
![]()
*Wapa() pretrazio sam ceo net nigde nisam nasao santijevu sliku u gacama
ako imas postavi plizzzzzzz ako nebudem nista nasao slikacu ono iz epizode izasao pa mu spale gace
![]()
I tako ja juce kazem ajde da ucinim asdfghjkl-u da mu nadjem tu sliku, odem malo na gugl (na poslu) i skinem neki virus. Tako da izvini asditd.
Ne mogu ni priblizno da se setim u kojoj je to epizodi bilo, ali valjda se neko seca scene Santija u gacama i potkosulji, bele boje, potkosulja dugacka pa ju je uvukao u gace a krajeve provukao ispod tako da vire ispod gaca. Hocu sad da se ubijem sto ne znam iz koje je to epizode, ali valjda neko zna?!
ljubi te tvoja sekica tako pametnupa ona mi je starija sekanecu ja nju da diram vise
![]()
seranovi su seronje