Seranovi

Meni je jaka fora u onoj epizodi sa martom kada u skoli fiti i santi priznaju markosu da su mu platili devojku... On krece na njih a oni trzaju... Santi bas nezeli da se kaci vise sa Markosom

:poklon::poklon::poklon::poklon::poklon::poklon::poklon::poklon::poklon::poklon: za sve koje gledaju Seranove

Gde ste bre ljudi nema vas 100 godina....??!!!
SRECNA NOVA GODINA SVIMA.....!!!!!
Shta ima novo...??prichajte....:):D

Gde si Urose brate nema tebe 100god.:sad2:z:lol:

*Wapa(:worth:) pretrazio sam ceo net nigde nisam nasao santijevu sliku u gacamaz:( ako imas postavi plizzzzzzz ako nebudem nista nasao slikacu ono iz epizode izasao pa mu spale gacez:lol:z:lol:z:lol:

Gde ste ljudi? Ja sam novi Seranofan na forumu! Sta se radi?
Zna li ko sta se tacno radi u osmoj epozodi?
Mislim kako moze da se serija nastavi nakon smrti Dijega?
Slusa li ko SJK ili Frana Pereu?

Dijego ne umire,vec se baca sa mosta i budi se sa lusijom u krewetu,znachi kao swe je to bio san,inache slusam ja Frana ... Pitaj josh nesto ako te zanima z:lol:
E da =serija se ne nastawlja znachi 8 serijal je kraj

Dijego ne umire,vec se baca sa mosta i budi se sa lusijom u krewetu,znachi kao swe je to bio san,inache slusam ja Frana ... Pitaj josh nesto ako te zanima z:lol:
E da =serija se ne nastawlja znachi 8 serijal je kraj

Ja mislim da se on baca sa mosta i umire i kao onda je sa lusijom... Ne da je to samo san, mislim da si lose shvatio... ili sam ja

*Wapa(:worth:) pretrazio sam ceo net nigde nisam nasao santijevu sliku u gacamaz:( ako imas postavi plizzzzzzz ako nebudem nista nasao slikacu ono iz epizode izasao pa mu spale gacez:lol:z:lol:z:lol:

I tako ja juce kazem ajde da ucinim asdfghjkl-u da mu nadjem tu sliku, odem malo na gugl (na poslu) i skinem neki virus :dash:. Tako da izvini asditd.

Ne mogu ni priblizno da se setim u kojoj je to epizodi bilo, ali valjda se neko seca scene Santija u gacama i potkosulji, bele boje, potkosulja dugacka pa ju je uvukao u gace a krajeve provukao ispod tako da vire ispod gaca. Hocu sad da se ubijem sto ne znam iz koje je to epizode, ali valjda neko zna?!

I tako ja juce kazem ajde da ucinim asdfghjkl-u da mu nadjem tu sliku, odem malo na gugl (na poslu) i skinem neki virus :dash:. Tako da izvini asditd.

Ne mogu ni priblizno da se setim u kojoj je to epizodi bilo, ali valjda se neko seca scene Santija u gacama i potkosulji, bele boje, potkosulja dugacka pa ju je uvukao u gace a krajeve provukao ispod tako da vire ispod gaca. Hocu sad da se ubijem sto ne znam iz koje je to epizode, ali valjda neko zna?!

Hahha on na swaku 2-gu epozodu je u gacama i potkosulji z:mrgreen:

Srecna Badnja nocj i Bozicj z:dm5:

:grudvanje:

Back