Seranovi

84017.1426196.jpg

???

Malo sam pretero u svojim zajebancijama.Zabranjeno za decu ispod 18 god.:hahaha:

sta si sada usr*o, majke ti, amzo?! tako je to kod onih kojima je jezik brzi od pameti.. ako je uopste i imaju..
i ne mesaj druge u s*anja koja sam napravis.. nisu oni duzni da brisu ono sto si ih ti naveo da napisu..
ponasas se kao klinac od 12 godina.. Kuro je od tebe zreliji cak..

sta si sada usr*o, majke ti, amzo?! tako je to kod onih kojima je jezik brzi od pameti.. ako je uopste i imaju..
i ne mesaj druge u s*anja koja sam napravis.. nisu oni duzni da brisu ono sto si ih ti naveo da napisu..
ponasas se kao klinac od 12 godina.. Kuro je od tebe zreliji cak..

jel moze neko da mi objasn o cemuse radi???/samo ja nsm upucena,.....ak necete da pisete nek mi neko posalje pp,...plizzzz

jel moze neko da mi objasn o cemuse radi???/samo ja nsm upucena,.....ak necete da pisete nek mi neko posalje pp,...plizzzz

ma, nista strasno.. samo je nas dragi amza napisao nesto sto je za pdf LJ&S(18+) pre nego za ovu temu pa jos tako javno.. i, naravno, to nesto je na moj racun bilo..
pa onda, brisi amzo, dok neko nije video..
a definitivno ni ne prilici takva za***ancija momku od 25.godina..

vidi, vidi ti ovog frajera.. jel ja lepo rekoh da je najlepsi u seriji?! haha.. a sto je osisao onu krasnu kosu njegovu :sad2:

secate se njih?:)
84017.1622327.jpg

84017.1409455.jpg

:eek: ko je ova na prvoj slici?! da nije ona cerka Emilijina iz Italije, u seriji je imala ridju loknastu kosu a gle sad?! ako je to ona..

ovu sa druge slike jedva prepoznah :eek:.. ona je glumila neku rodjaku Eve i Tete.. jel da?!
mnogo je sladja na ovoj slici..

:eek: ko je ova na prvoj slici?! da nije ona cerka Emilijina iz Italije, u seriji je imala ridju loknastu kosu a gle sad?! ako je to ona..
ovu sa druge slike jedva prepoznah :eek:.. ona je glumila neku rodjaku Eve i Tete.. jel da?!
mnogo je sladja na ovoj slici..
Ova na prvoj slici je Sandrina (valjda se tako zove), Giljetova devojka(onu koju je nashao kad je pobegao od kuce)...
Na drugoj slici je Rut, rodjaka od Eve i Tete, koja dolazi u madrid kad Eva ode u Barselonu...:D

Poslednja izmena:
ma, nista strasno.. samo je nas dragi amza napisao nesto sto je za pdf LJ&S(18+) pre nego za ovu temu pa jos tako javno.. i, naravno, to nesto je na moj racun bilo..

ok tnx niko nije hteo da mi kaze,....

ok tnx niko nije hteo da mi kaze,....

vas dve SILENCIO da vam nebi pocupao usi ovde na forumu :hahaha::rotf::hahaha:

Back