Wapa
Primećen član
- Poruka
- 940
wapa sta smo rekli moze vip za tebe?
Pa naravno, nisam luda da kazem ne!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wapa sta smo rekli moze vip za tebe?

Cekaj bre o kakvom koncertu se radi :???:

.. i da li SIGURNO dolazi dragi nam Marky
.. tj. Fran..

Ma doci ce i Beni i Toni![]()

nemojte da se ljutite, da me napadate odmah i govorite da ne dolazim vise ovde, ali...ova tema je postala jako dosadna![]()
pa sa jedne strane si upravu...jel su sve teme vec ispucane...serija je gotova i jedino sto je ostalo je da se komenstarisu stare epizode...tako da postaje sve dosadnije !!!
Ma doci ce i Beni i Toni![]()
)... A ako dolaze i Beni i Toni, onda se i ja prijavljujem za koncert... 
da. o tome se radi..![]()
Jeste gledali tu epizodu najjaci su.Ja sam se sa tri akaunta prijavio na faceu.
KIMI o kakvom koncertu je uopste rec![]()
Wapa, hvala na slikama Frana... I slazem se sa nekima tamo napred - on ne moze nikad biti ruzan (pa cak ni kad bi postao kaludjerac)... A ako dolaze i Beni i Toni, onda se i ja prijavljujem za koncert...
![]()
.. suvise dobro izgleda da bi bio ruzan, kakav god mu je trenutni imidz.. 
pa reci onda o cemu se radi?
Ja se ne slazem sa tim...Ja bas ne pisem na ovom forumu ali redovno gledam postove i bas se slatko ismejem i ima tema...recimo sta se desava sa glumcima posle serije,pa normalno sta se desava u starim epizodama,tu je sad i koncert...sad ko se ne slaze sa mnom ne mora ali ako nekoga mrzi da radi ono sto je radio prvi put kada su se davali Seranovi neka jednostavno ne dolazi na forum....

pa gde si se ti prijavio ili prijavila ako ne znas o cemu je rec????

pitaj boga... 
pa gde si se ti prijavio ili prijavila ako ne znas o cemu je rec????

Ja se ne slazem sa tim...Ja bas ne pisem na ovom forumu ali redovno gledam postove i bas se slatko ismejem i ima tema...recimo sta se desava sa glumcima posle serije,pa normalno sta se desava u starim epizodama,tu je sad i koncert...sad ko se ne slaze sa mnom ne mora ali ako nekoga mrzi da radi ono sto je radio prvi put kada su se davali Seranovi neka jednostavno ne dolazi na forum....

Ma ironicno majstore posto te je neko pre toga pitao o kakvom koncertu je rec
I prijaviO sam sepozz

meneza benija i tonija ovi ostali me neinteresuju

prijavi i mene bratemeneza benija i tonija ovi ostali me neinteresuju
![]()
Jel ti dobro da zovemo doktora?![]()