Magy_Jess
Zainteresovan član
- Poruka
- 436
E ljudi,sad ozbiljno,nemojte da zaboravite nas sa Krste s obzirom da je akcija uspesna!!!
Moze jedna vip kartica i za mene??

Moze jedna vip kartica i za mene??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

koliko ce kostati, uopste ?Kraj serije je krajnje debilan...Mozda to sve nije bio Dijegov san, nego je stvarno umro pa je u nekoj vrsti ''raja''... Jeste sve to ''misticno'' ,ali jednostavno nije dobra poruka serije u kojoj se uvijek nalazilo rijesenje problema...
Meni je idealan kraj serije bio kad Eva i Markos podju u Barselonu zajendo , finalno kad se on pojavi iza nje i ona ga pogleda...Kad sam ja to rekla (mislim da je i One Who tako predlozio) , svi su me napali sto hocu da se serija sto prije zavrsi...
Jedva cekam utorak!
Sto se tice, prosle epizode, Dijego , iako ga obozavam, me je uvijek nervirao sa svojim kompleksom nize vrijednosti i ljubomorom...Meni (mislim da je bila 3-4 sezona, kad dolazio ONAJ Amerikanac u kucu Serranovih) to nije bilo smijesno, nego mi je stvarno billo zao Lusije ,a i DIjega...
Pa to je sranje kad se snima po gledanosti a ne po jednom kompletnom scenariju.Oni su snimali prvu sezonu pa su "zakacili" gledanost pa su onda nastavili sa snimanjem dalje.Tako su i zasrali na kraju kad je opala gledanost napravili onaj glupi kraj koji je totalno shit i ne pripada prosto ovakvim porodicnim serijama.[/QUOTE]
Apsolutno se slazem. Cak imam utisak kao da su seriju na silu zavrsili tako brzo, jer stvarno glupo izgleda da u seriju uvode 4 nova lika a planiraju jos 5-6 epizoda.Nesto se verovatno desilo zbog cega su morali da je zavrse tako navrat-nanos. Mozda je i Dijego najavio odlazak, a bez njega stvarno nema dalje.
Usput, stvarno mi je drago sto se zavrsilo prepucavanje i sto smo se vratili na temu.![]()
Lose je sto su najvazniji i ja mislim najvoljeniji glumci napustili seriju (Eva,Markos i Lusija), pa i Kandela , meni je bez nje i njenih cinicnih upadica serija mnogo manje zabavna...
Ponovo, morali su da nastave, posto je gledanost i dalje bila ok...
Moram dap riznam da zadnja sezona, uopste nije losa, osim sto su me nervirali Gael i Selija...Seliju, nikad,nikad,nikad , nisam podnosila...uzasno glumi i dosadna je.Mislim da je Dijego nije volio, nego mu je samo bila potrebna, volio je kao sestru da kazem...Iako je Selija dobra osoba,nekako mi je bila pateticna...
A Gael me poprilicno nervirao,a onda mi je postao simpatican na kraju...
Kraj serije je krajnje debilan...Mozda to sve nije bio Dijegov san, nego je stvarno umro pa je u nekoj vrsti ''raja''... Jeste sve to ''misticno'' ,ali jednostavno nije dobra poruka serije u kojoj se uvijek nalazilo rijesenje problema...
Meni je idealan kraj serije bio kad Eva i Markos podju u Barselonu zajendo , finalno kad se on pojavi iza nje i ona ga pogleda...Kad sam ja to rekla (mislim da je i One Who tako predlozio) , svi su me napali sto hocu da se serija sto prije zavrsi...
Sto se tice, prosle epizode, Dijego , iako ga obozavam, me je uvijek nervirao sa svojim kompleksom nize vrijednosti i ljubomorom...Meni (mislim da je bila 3-4 sezona, kad dolazio ONAJ Amerikanac u kucu Serranovih) to nije bilo smijesno, nego mi je stvarno billo zao Lusije ,a i DIjega...
Jedva cekam utorak!
Trebali su da urade sve sto su mogli da je zadrze u seriji.o kakvoj karti vi pricate ljudi, jeste normalni?DDDDDDDDDDDDDDD necete dovesti ni zoricu brunclik, a kamoli marcosa i ekipu.. uozbiljite se
niko te nije nista pitao...i te glupe komentare zadrzi za sebe...

Pesma od Choni
Fran Perea - 1 mas 1 son 7
1. album
2. albumi opet pocinjemo.....daj prestanite vec jednom.....!
E ljudi,sad ozbiljno,nemojte da zaboravite nas sa Krste s obzirom da je akcija uspesna!!!
Moze jedna vip kartica i za mene??![]()

ej, ljudiznate li odakle mogu skinuti pesmu Frana - Dame Una Alegria, koju je pevao u sinocnoj epizodi pri kraju
ako zna neko, neka postavi link.. hvala..
gde ode ova tema....![]()
alo...Hahahahahahahah sve 'sklempano' pa oklempanoOvako je sve nekako 'sklempano' posle toga.