Seranovi

Lose je sto su najvazniji i ja mislim najvoljeniji glumci napustili seriju (Eva,Markos i Lusija), pa i Kandela , meni je bez nje i njenih cinicnih upadica serija mnogo manje zabavna...
Ponovo, morali su da nastave, posto je gledanost i dalje bila ok...

Moram dap riznam da zadnja sezona, uopste nije losa, osim sto su me nervirali Gael i Selija...Seliju, nikad,nikad,nikad , nisam podnosila...uzasno glumi i dosadna je.Mislim da je Dijego nije volio, nego mu je samo bila potrebna, volio je kao sestru da kazem :D...Iako je Selija dobra osoba,nekako mi je bila pateticna...

A Gael me poprilicno nervirao,a onda mi je postao simpatican na kraju...

Kraj serije je krajnje debilan...Mozda to sve nije bio Dijegov san, nego je stvarno umro pa je u nekoj vrsti ''raja''... Jeste sve to ''misticno'' ,ali jednostavno nije dobra poruka serije u kojoj se uvijek nalazilo rijesenje problema...

Meni je idealan kraj serije bio kad Eva i Markos podju u Barselonu zajendo , finalno kad se on pojavi iza nje i ona ga pogleda...Kad sam ja to rekla (mislim da je i One Who tako predlozio) , svi su me napali sto hocu da se serija sto prije zavrsi :D...

Sto se tice, prosle epizode, Dijego , iako ga obozavam, me je uvijek nervirao sa svojim kompleksom nize vrijednosti i ljubomorom...Meni (mislim da je bila 3-4 sezona, kad dolazio ONAJ Amerikanac u kucu Serranovih) to nije bilo smijesno, nego mi je stvarno billo zao Lusije ,a i DIjega...

Jedva cekam utorak :D !

Kraj serije je krajnje debilan...Mozda to sve nije bio Dijegov san, nego je stvarno umro pa je u nekoj vrsti ''raja''... Jeste sve to ''misticno'' ,ali jednostavno nije dobra poruka serije u kojoj se uvijek nalazilo rijesenje problema...

Meni je idealan kraj serije bio kad Eva i Markos podju u Barselonu zajendo , finalno kad se on pojavi iza nje i ona ga pogleda...Kad sam ja to rekla (mislim da je i One Who tako predlozio) , svi su me napali sto hocu da se serija sto prije zavrsi :D...

izgleda da si bila u pravu da je to trebao biti kraj serije..

Sto se tice, prosle epizode, Dijego , iako ga obozavam, me je uvijek nervirao sa svojim kompleksom nize vrijednosti i ljubomorom...Meni (mislim da je bila 3-4 sezona, kad dolazio ONAJ Amerikanac u kucu Serranovih) to nije bilo smijesno, nego mi je stvarno billo zao Lusije ,a i DIjega...

bio je, kako me sluzi pamcenje, kraj 4-te sezone.. i u pocetku 5-te sez. prvih 5,6 epizoda, su Diego i Lucia bili u toj svadji, brak im je bio u krizi zbog njegove ljubomore..

ma, meni su najtuznije epizode bile ona kada Marcos odlazi u London, kada Lusia strada u saobracajnoj nesreci, i kada svi ti dobri glumci pocnu napustati seriju.. posle je bilo nekako tuzno gledati.. tek ponekad se probije pokoja dobra epizoda..

Poslednja izmena:
Pa to je sranje kad se snima po gledanosti a ne po jednom kompletnom scenariju.Oni su snimali prvu sezonu pa su "zakacili" gledanost pa su onda nastavili sa snimanjem dalje.Tako su i zasrali na kraju kad je opala gledanost napravili onaj glupi kraj koji je totalno shit i ne pripada prosto ovakvim porodicnim serijama.[/QUOTE]

Apsolutno se slazem. Cak imam utisak kao da su seriju na silu zavrsili tako brzo, jer stvarno glupo izgleda da u seriju uvode 4 nova lika a planiraju jos 5-6 epizoda. :confused: Nesto se verovatno desilo zbog cega su morali da je zavrse tako navrat-nanos. Mozda je i Dijego najavio odlazak, a bez njega stvarno nema dalje.
Usput, stvarno mi je drago sto se zavrsilo prepucavanje i sto smo se vratili na temu. :)

Lose je sto su najvazniji i ja mislim najvoljeniji glumci napustili seriju (Eva,Markos i Lusija), pa i Kandela , meni je bez nje i njenih cinicnih upadica serija mnogo manje zabavna...
Ponovo, morali su da nastave, posto je gledanost i dalje bila ok...

Moram dap riznam da zadnja sezona, uopste nije losa, osim sto su me nervirali Gael i Selija...Seliju, nikad,nikad,nikad , nisam podnosila...uzasno glumi i dosadna je.Mislim da je Dijego nije volio, nego mu je samo bila potrebna, volio je kao sestru da kazem :D...Iako je Selija dobra osoba,nekako mi je bila pateticna...

A Gael me poprilicno nervirao,a onda mi je postao simpatican na kraju...

To bi bio idealan happy end za jednu porodicnu seriju - jos su svi bili na okupu, Eva i Markos konacno postaju srecni, a i tako bi se ostavio otvoren prostor da se snimi i eventualno neki nastavak...

Ovako je sve nekako 'sklempano' posle toga. I nakon svega, mislim da je NAJVECA greska scenarista bila SELIJA. Kada gledam ove sada epizode, sa Lusijom i kada vidim odnos Dijega i Lusije, realnost se prosto oseca. Nekako su tako prirodni pred kamerama... A Selija - Dijegu bi zabavnije bilo da ima svecu za zenu umesto nje...

I jos mi nije jasno zbog cega je osma sezona zbrzana tako, pa ima samo osam epizoda. Da li je bilo neko ogranicenje u budzetu ili kako, da li neko zna?

Back